Fotoğrafçılık Forumları
Dslr Alacağım Fiyatın Hiç Önemi Yok
Merhabalar,
Yakın zamanda fotoğraf makinesi alacağım. Compact veya ultra compact düşünüyordum lakin SLR ve akabinde DSLR gördükten sonra fikrimi değiştirdim. Hemen Leica'nin sitesini ziyaret ettim. Açıklayıcı bir şey bulmak zor oldu.
Leica mı alsam?
Nikon mu alsam?
Canon mu alsam?
ISO, perde hızı ve diyafram açıklığı skalasının en yüksek derecede olan cihazları tercih edeceğim büyük ihtimal. Mantıklı mıdır?
Ayrıca D90'ın bu kadar konuşulmasının nedeni 720p video çekebilmesi midir? Ben video değil fotoğraf istiyorum. Sırf video özelliği için gereksiz olur diye düşünüyorum. Yoksa fotoğraf başarısı da fiyatıyla orantılı mı ?
Sana soran olmadı,herkese de sataşmayı bırak,sen kaybedersin zira..
Öyle yazıyoruz biz, anlayan anlar..
Hocam öncelikle eğitim ile ilgili hiçbir problemim yok. Eğitim konusundan ziyade makine problemim var. Şu makineyi alayım siz görün. Eğitimim var mı, yok mu :D Ayrıca kavga eder tarzı muhabbetleriniz hoş değil beyler. Yakışmaz bize. D300 iyi midir ortak, para bol :D
Bence d300 ü filan bırak arkadaşım..
Sen en iyisi canon 7d al..Üstelik yanına da 15-85 mm lens.işte o zaman varya ne kadar "resim" varsa hepsini çekersin..
Lazutun dediği makina da iyi,D300 de iyidir..Yeterki ayarlarını içeriğini iyi uygulayın,lensleri iyi seçin, gerisi kolay zati.
#lazut' tarafından 08.07.2010 23:23:54 tarihinde düzenlendi.
d300s alacağına git zadenin kompağından al..Hem taşıma sorunu yok hem dünya hairkası fotoğrafları var..
dunya harikası arıyorsanız canon a520 alın bari.
tovbe yarabbim d300 7d den 4 gomlek ustunmus,kandil gecesi kotu konusturacaklar insanı.
Abicim Allahtan 14 gömlek demedi..
Çok biliyor ya..
gomlekci galiba?
mavi_izci en doğrusunu yazmış.
Madem para sorun değil ve hersey manuel olsun isteğinizden bu işle gercekten ugrasmak istediğiniz cıkıyor, oncelikle sağlam bi eğitim alın. Yoksa leica veya hasselbald olmuş nikon D40 olmuş veya mamiya olmuş asıl farkı eğitiminiz cıkarabilicek
İlgili olabilecek konular
-
-
Bütçeme Göre Güncel Dslr mı Fullframe Dslr Mı?
12 Nis. 2020, 08:34 uaemir
2328212 Nis. 2020, 23:07
mete007 -
Yeni Başlicam İşimi Görcek 2. El Ucuz Dslr Arıyorum
10 Eyl. 2018, 19:12 ahmet4137
1295213 Eki. 2018, 16:58
ikincisahip -