mavrikyos
mavrikyos (üye)
İzmir / Amatör

Tarihten Konuşalım

Hastayım
Uykusuz bir gece beni bekliyor
Bu yüzden bir yandan fotoğraflara bakarken bir yandan da şurada sevdiğim birşeyi yapıp tarihten konuşasım var.......
Az sonra bir Hasankeyf fotoğrafı yükleyeceğim için birden içimden geldi.

"Sorun cevaplayayım" gibi bir tavır içinde değilim tabikide
ama benim gibi "tarihten konuşası olanlar" var ise aramızda beri gelsin yav vallahi canım sıkılıyor

Selahaddin Eyyubi'yi, Alparslan'ı, Kılıçarslan'ı anıverelim gecenin bu vaktinde de hoş bir sohbet ve bilgilendirmeyle dolu dolu geçsin şu gökkubbenin altında akan su gibi zaman....... dimi ama?

Tarih: 10 Mart 2009, 22:30 - İp: 88.***.**3.15
pazarbey
pazarbey (Avukat)
Kütahya / Amatör

Dizelinin fiyatı 80 binlira. 45 bine hunday sonata veriyorlar.Oda dizel. Ben sonatayı tercih ederim . Yarı yarıya. HEm daha ağır hemde dana guvatlı.

Tarih: 12 Mart 2009, 18:19 - İp: 88.***.**6.209
pazarbey
pazarbey (Avukat)
Kütahya / Amatör

temin starda sp istanbul belediye başkan adayı çıktı.
artık iyice şüphelenmeye başladım.
acaba milli grüşçü olmak beyinde hasara mı sebep oluyor.
veya eski milli görüşçü yeni akp libir arkadaşa dediğim gibi milli görüş teşkilatına girerken beyninin bir bölümünü mü alıyorlar.
Bu kadar mı kör olur insanlar yav. Deli olmamak elde değil valla.
Bİr sözümde Show tv ankormanı Ali Kırca beyefendiye. İrana gitmişler de barım barım bağırıyorlar -İSLAMIN BASKICI KURALLARI- diye. Sensin baskıcı. BEnmi basıyordum..... töbe töbe neyse. Yayınlatacak şimdi bana videosunun linkini.

Tarih: 12 Mart 2009, 20:13 - İp: 88.***.**6.209
t_yaman
t_yaman (üye)
İzmir / Amatör

İran da baskıcı rejim filan yok hikaye. Herkes gayet rahat, göstermelik herşey. Bir tek uyuşturucu satanı, tecavüzü ve eşcinselliği affetmiyorlarmış, gerisi hikaye.

Tarih: 12 Mart 2009, 20:44 - İp: 85.***.**2.29
pazarbey
pazarbey (Avukat)
Kütahya / Amatör

ne güzel.

Tarih: 12 Mart 2009, 22:51 - İp: 88.***.**6.209
lazut
lazut (Objektif)
Sinop / Amatör

Güzel tarih sohbetleri..

Tarih: 12 Mart 2009, 23:04 - İp: 88.***.**6.170
pazarbey
pazarbey (Avukat)
Kütahya / Amatör

teşekküreeriz.

Tarih: 12 Mart 2009, 23:09 - İp: 88.***.**6.209
okyanus.
okyanus. (üye)
İstanbul / Profesyonel Fotoğrafçı

Etmeyin kardaşlar din kardeşiyiz hepimiz.
iran da baskı yok mu. Din polisi ne. İçki içmek de yasak. Kaçak içki içiliyor demeyin. Bu serbest olduğu anlamına gelmez.
İran da baskı yoksa neden bir laik parti kurulup faaliyet gösteremiyor. Neden halk sadece aday gösterilmişleri oylayabiliyor. Baskı nedir daha ne olsun.

Toyota ne olursa olsun 80 bin çok. 80 bini veren 20 daha koyar 5,20d alır. Yada koymaz passat alır.

Gerçi şimdi reno diye burun bükersiniz ama. Bence şu an alınabilitesi en yüksek arabalardan birisi yeni laguna. Reno bu arabayla kendi segmendinde ( d segmenti oluyor galiba laguna ) ilk 3 arasına girmek konusunda iddialı. Cam tavanlı deri döşemeli privilege modeli 1,5 dizeli 45-50 binlere bulunuyor. Xenon far, direksiyon kontorllü far vs. gibi bir sürü yeni özellikler dahil. Ön konsol da biraz S sınıf mercedeslere benziyor.

Tip biraz ofsayt ama. Çok bakınca alışıyor biraz insan.

Tarih: 12 Mart 2009, 23:12 - İp: 85.***.**4.182
lazut
lazut (Objektif)
Sinop / Amatör

Çoğu zarar

Azı zarar

ortası karar..

Tarih: 12 Mart 2009, 23:15 - İp: 88.***.**6.170
pazarbey
pazarbey (Avukat)
Kütahya / Amatör

öyle hakkat yarı parasına hundayi var.
ama pek güzelolmuş, yakıtta çok az. param olsa almam gened. ucuzlamasını beklerim tabi
laguna ölsem almam. onun 1.5 dci si yok sanırım.

Tarih: 12 Mart 2009, 23:28 - İp: 88.***.**6.209
okyanus.
okyanus. (üye)
İstanbul / Profesyonel Fotoğrafçı

1.5 dizeli var. hemde fena sayılmaz seriliği.
Ölsem almam diye birşey yok. Rekabet ve teknoloji çok gelişti. Ama bu lagunayı hakkaten çok kalite yapmışlar. İç mekan hissettiriyor kaliteyi sonuna kadar.

80 bini avensise kimse vermez. İstediği kadar az yaksın. Ayrıca 80 bin lira olan arabanın çok az yakması önemli bir şey değil. 80 bine alınmayacak araba mı var. En kötü bir senelik çok az km arabalardan baksan 80 bine en lüks arabaları alırsın.

Tarih: 12 Mart 2009, 23:48 - İp: 85.***.**4.182