mavrikyos
mavrikyos (üye)
İzmir / Amatör

Tarihten Konuşalım

Hastayım
Uykusuz bir gece beni bekliyor
Bu yüzden bir yandan fotoğraflara bakarken bir yandan da şurada sevdiğim birşeyi yapıp tarihten konuşasım var.......
Az sonra bir Hasankeyf fotoğrafı yükleyeceğim için birden içimden geldi.

"Sorun cevaplayayım" gibi bir tavır içinde değilim tabikide
ama benim gibi "tarihten konuşası olanlar" var ise aramızda beri gelsin yav vallahi canım sıkılıyor

Selahaddin Eyyubi'yi, Alparslan'ı, Kılıçarslan'ı anıverelim gecenin bu vaktinde de hoş bir sohbet ve bilgilendirmeyle dolu dolu geçsin şu gökkubbenin altında akan su gibi zaman....... dimi ama?

Tarih: 10 Mart 2009, 22:30 - İp: 88.***.**3.15
pazarbey
pazarbey (Avukat)
Kütahya / Amatör

Yav sen annamıyonmu benim dediğiimi. aynı özellikte sonato yarı parasına diyom. onu alceğime onu alırım.
hadi hadi gidip 407 alırım. 1.6 hd i si 40 bn gibi.
Allah Lallah nası avkat olmuş annamak mümkün değil.
laguna almam genede. sanki moturu arabanın içinde çalışıyo.

Tarih: 12 Mart 2009, 23:55 - İp: 88.***.**6.209
okyanus.
okyanus. (üye)
İstanbul / Profesyonel Fotoğrafçı

40 bine 407 nasıl oluyor. bomboş arabadır o.
Motor içinde çalışmıyor bu sefer çok sessiz olmuş araba.
Sen niye sinirlisin ki bugün bu kadar. Canın karate çektiyse yeşil kuşaktan terkim haberin olsun.

Tarih: 13 Mart 2009, 00:03 - İp: 85.***.**4.182
pazarbey
pazarbey (Avukat)
Kütahya / Amatör

zopayı yiyincemi bıraktın en geri dönüşümlü kuşaktan. evre çevire dövmüşlerdemekki. 44 bindi sanırım. bu arabaların en boşu bile dolu hoca. herşey var.
aslında nissan kaşkayide çok güzel. ondada bu dci motur var. binmek kolay olur yüksek arabaya. çok rahat bildiğin gibi değil. matrikste öyle valla.

Tarih: 13 Mart 2009, 00:07 - İp: 88.***.**6.209
pazarbey
pazarbey (Avukat)
Kütahya / Amatör

he unutmadan diyim. yarın gidip benim vadofono 45 yt lilik limitsiz hale getircem. gidip 2 ay bekleme süreli filipisi alcem. bundan sonra beni aveadan aramayın.

Tarih: 13 Mart 2009, 00:09 - İp: 88.***.**6.209
pazarbey
pazarbey (Avukat)
Kütahya / Amatör

anaa bunlar ne .. savn yaz 33 45 e gönder bu videonun devamı gelsin. nolyo bu kanallara 12 den sonra. rütük görmezmi bunları.

bu arada mavrikos gelince acyip şaşırcek.

Tarih: 13 Mart 2009, 00:11 - İp: 88.***.**6.209
okyanus.
okyanus. (üye)

Yüksek araba güzel oluyor.
Ben o hissi eski fokus zamanında yaşamıştım. O zamanın yüksek arabasıydı. Matrikis gibi uydurma tasarımlar yoktu daha o zamanlar.
Geçenlerde baya bir zaman önce range rover ile ankaraya gitmiştim. Sanki istanbul ankara arası yolu ilk defa gidiyormuşum gibi manzara seyrettim.
Öndeki trafiği de daha iyi görüyor yüksek konum.

Tarih: 13 Mart 2009, 00:24 - İp: 85.***.**4.182
okyanus.
okyanus. (üye)

Erhan çakırer yaz internette ara.
Avrupa kırış rekortmeniydi o zamanlar. Mermer yetiştiremiyorduk hocaya.
Dayak yiyip yemediğimi o zaman anlarsın ama çok geç olur.
Bilmem anlatabildimmi.

Tarih: 13 Mart 2009, 00:27 - İp: 85.***.**4.182
pazarbey
pazarbey (Avukat)
Kütahya / Amatör

rangeroveri sürebilmen büyük başarı. gerçi büyük araba daha rahat. mesela benim audi 100 sanki daha rahattı gibi.
bu arada bizim musluk bağlantı musluklarından biri daha patladı. türk malımı tövbe. alman malı al arkana bakma. 3 oldu bu.
yarında muftfaktakini değiştirteyim. mutfakta patladımı hapı yuttuk. gerçi herşey sigortalı. ama olsun. kim uğraşcek.
Bu arada bi köy avukatı için etkileyici dimi okyanus. şatosu var matriksi var evi eşyaları her bişeyi sigortalı.

Tarih: 13 Mart 2009, 00:28 - İp: 88.***.**6.209
okyanus.
okyanus. (üye)

Çok etkileyici. Seninle ortak büro açalım. geliyim ben oraya. gatakulli yapalım köylülere tüm arazilerini ellerinden alıp serf durumuna düşürelim. gatakulli yapamazsak fetokulli yaparız. sen abi olursun ben şakirt.

Direksiyona oturunca büyük küçük hepsi bir geliyor zaten. Yalnız bizim arkadaş müvekkil 125 bin euroya almıştı range rover sport hse yi. Mesela ben yine de o parayı eder gibi görmedim. Geçende land rover discovery ye bakmıştım. Öylesine baktım yani alıcı olduğumdan falan değil. 55 bin euro luk arabada direksiyon simidi deri değil. bildiğin plastik. satıcıya da dedim 35 bin tl lik arabaların bile deri direksiyon simidi var. 10 bin euroluk bir paket alırsak deri oluyormuş direksiyon. bu lüks markalar hep öyle. gıdım gıdım veriyor donanımları.

Tarih: 13 Mart 2009, 00:37 - İp: 85.***.**4.182
fujisever
fujisever (Objektif)
Hatay / Amatör

meclis 32 tane 407 almış... 31 ile davalı durumda, çok sorun çıkarmış... meclis tasarruf edelim derken , bakmış olmuyor, sanırım geri iade edecekler, mis gibi mersedesleri alacaklar... nasıl olsa vergi bizden, yemesi onlardan...

Tarih: 13 Mart 2009, 00:45 - İp: 78.***.**2.86