Fotoğrafçılık Forumları
Tarihten Konuşalım
Hastayım
Uykusuz bir gece beni bekliyor
Bu yüzden bir yandan fotoğraflara bakarken bir yandan da şurada sevdiğim birşeyi yapıp tarihten konuşasım var.......
Az sonra bir Hasankeyf fotoğrafı yükleyeceğim için birden içimden geldi.
"Sorun cevaplayayım" gibi bir tavır içinde değilim tabikide
ama benim gibi "tarihten konuşası olanlar" var ise aramızda beri gelsin yav vallahi canım sıkılıyor
Selahaddin Eyyubi'yi, Alparslan'ı, Kılıçarslan'ı anıverelim gecenin bu vaktinde de hoş bir sohbet ve bilgilendirmeyle dolu dolu geçsin şu gökkubbenin altında akan su gibi zaman....... dimi ama?
Çanakkale Deniz Zaferi'nin 94. yıldönümü kutlu olsun.
Vatan toprağı uğruna şehit olan Atalarımızın ruhu şâd olsun.
Herhalde bir milletin sahip olabileceği en büyük gururlardan biridir Çanakkale Zaferi gibi bir zaferin tarihinde yazması. Kutlu olsun.
Çanakkale Savaşında bu kadar direnme sonucu, İngiltere ve Fransa nın Rusya ile bağlantısı engellenmiş, bunun sonucu Çarlık devrilmiş ve Rusya çökmüştür. Sevgili Gulshenn bu zaferi gündeme getirmeden önce Pazarbeyle Okyanusun da Rusya ve komünizm üzerine yazışması ilginç tesadüf oldu
öyle olmuş gerçektende..
ben yazışmaları okumadan yazdım bu konuyu...
"heryerde istiklal marşının okunması, saygı duruşu gereksizdir, eziyet etmeyelim insanlara" eski meclis başkanı...
boşuna savaşmış çanakkalede anadolu...
Kısmen haksız değildir. Kısmen ama.
gülshenn, iyi düşünmüşün. Çanakkale zaferinin 94. yıldönümü kutlu alsun.. Yüce ALLAH tüm şehitlerimizden razı olsun..
İlgili olabilecek konular
-
Pentax Mx Modeli Hakkında Konuşalım.
25 Tem. 2013, 13:30 nazi_
12490422 Ağu. 2013, 10:04
turntablis