Fotoğrafçılık Forumları
Tarihten Konuşalım
Hastayım
Uykusuz bir gece beni bekliyor
Bu yüzden bir yandan fotoğraflara bakarken bir yandan da şurada sevdiğim birşeyi yapıp tarihten konuşasım var.......
Az sonra bir Hasankeyf fotoğrafı yükleyeceğim için birden içimden geldi.
"Sorun cevaplayayım" gibi bir tavır içinde değilim tabikide
ama benim gibi "tarihten konuşası olanlar" var ise aramızda beri gelsin yav vallahi canım sıkılıyor
Selahaddin Eyyubi'yi, Alparslan'ı, Kılıçarslan'ı anıverelim gecenin bu vaktinde de hoş bir sohbet ve bilgilendirmeyle dolu dolu geçsin şu gökkubbenin altında akan su gibi zaman....... dimi ama?
arabaların ötv si düşüyor. para olsaydı alırdık birer tane.
yada acil para kazanmak lazım. şöyle bir uyuşturucu davası filan gelse ağır tonajlı bol sanıklı çete kıvamında.
avukat ücreti sabit değilmidir ?
adamın suçuna göremi para alınıyo ?
Tabi gözüm sabit. Araba galerisinde de fiyat sabit. Hangi markayı modeli alırsan hepsi aynı fiyat.
Suç ne kadar uğursuzsa ücreti de o kadar çok mudur? Yoksa söz gelimi kategorilere göre baronun belirlediği bir tavan taban fiyat mı vardır?
Şimdi bunun ölçüsü yoktur. Adamı vardır 10 bin stersin adamı vardır 1.000 istersin.
MEsela okyanus bin lira alır ben 10 bin.
BEn hükümete yakınım banka belediye falan alarım malı götürürüm okyanus uzaktır, ergenekon tutuklularının davasını bedava alır. Bİde üstüne maliye inceleme yapar iyice topu diker. Oh olsun.
İşte böyle tyaman. Ben matrikse binerken okyanusun şey kadar corsaya binebilmesinin sırrı bu. BEn istanbulda olsam şimdi oohhh hoooo
Hahaha anladım Pazarbey.
Ama İsveç e yerleşsen onu da bulamayacaktın
neyi.
BEn bi kalorifere kömür atıp gelem. Şatonun kalorifercisi yıllık izne çıktıda.
İki gün önce İstanbul hukuktan mezun olmuş bir avukatla tanıştım. Benim bildiğim Türkiye de Ankara Hukuk ve İstanbul Hukuk en yüksek puanla alan hukuk bölümleri.
Gel gör ki İsveç'e gitmiş, diploma geçmemiş, Hukuk bölümünü sil baştan okumak zorunda kalmış. Hayır bir de İsveç de öyle yermiş ki, suç yok nerdeyse. Bilişim suçu falan filan. Yani orada "şöyle bir uyuşturucu işi, çete işi düşse" gibi dilek ve temennilerde bulunmak komik kaçar herhalde.
#t_yaman' tarafından 15.03.2009 22:59:04 tarihinde düzenlendi.
İlgili olabilecek konular
-
Pentax Mx Modeli Hakkında Konuşalım.
25 Tem. 2013, 13:30 nazi_
12490422 Ağu. 2013, 10:04
turntablis