mavrikyos
mavrikyos (üye)
İzmir / Amatör

Tarihten Konuşalım

Hastayım
Uykusuz bir gece beni bekliyor
Bu yüzden bir yandan fotoğraflara bakarken bir yandan da şurada sevdiğim birşeyi yapıp tarihten konuşasım var.......
Az sonra bir Hasankeyf fotoğrafı yükleyeceğim için birden içimden geldi.

"Sorun cevaplayayım" gibi bir tavır içinde değilim tabikide
ama benim gibi "tarihten konuşası olanlar" var ise aramızda beri gelsin yav vallahi canım sıkılıyor

Selahaddin Eyyubi'yi, Alparslan'ı, Kılıçarslan'ı anıverelim gecenin bu vaktinde de hoş bir sohbet ve bilgilendirmeyle dolu dolu geçsin şu gökkubbenin altında akan su gibi zaman....... dimi ama?

Tarih: 10 Mart 2009, 22:30 - İp: 88.***.**3.15
harmanci
harmanci (üye)
İzmir / Amatör

[/IMG]

Bu adamı tek geçerim aranızda...
Oyum bu adama,yürü be hacı

Tarih: 13 Mart 2009, 00:56 - İp: 78.***.**0.118
fujisever
fujisever (Objektif)
Hatay / Amatör

bugün üzücü bir sebeten, osmaniye de idik... recep de osmaniyede imiş.. karşılaşsak iki çift lafım vardı, anam da yanımdaydı hem de....

Tarih: 13 Mart 2009, 01:02 - İp: 78.***.**2.86
pazarbey
pazarbey (Avukat)
Kütahya / Amatör

Aman fuji .
Okyanus işine gelirse. Alırsın almazsın. ZAten alamazsın. Aha öyle ellerin arabalarına binersin.
mAtriksin direksiyonda deri kaplı. Fitez topuzuda.
Diğer meseleleri özelden konuşuruz.

Tarih: 13 Mart 2009, 05:17 - İp: 88.***.**6.209
kumköy34
kumköy34 (Objektif)
İstanbul / Meraklı

-Uykun mu kaçtı pazaremmi zabah zabah..

Tarih: 13 Mart 2009, 05:36 - İp: 85.***.**3.248
fujisever
fujisever (Objektif)
Hatay / Amatör

bu matriks e geçen babam da binmiş, bir arkadaşının yanında oturmuş... iyi araba diyor, reno modüsler gibi, scenic ler gibi değil , rahattı diyor... bak pazar emmi benim babam öyle kolay kolay araba beğenmez, 22 yıldır aynı arabaya biniyor, daha yeni toyota aldık, onu da annem aldı... senin araban da onaydan geçti vesselam....

Tarih: 13 Mart 2009, 12:01 - İp: 78.***.**0.12
kumköy34
kumköy34 (Objektif)
İstanbul / Meraklı

Pazaremmi kardeşimiz sayısaldan para, bana çıkmadı diye çok sinirli imiş de.Gece uykusu kaçıverdi gali..

Tarih: 13 Mart 2009, 16:33 - İp: 88.***.**5.252
pazarbey
pazarbey (Avukat)
Kütahya / Amatör

BEn sayasal oynanan. Kumar oynanmam ben.
Matriks rahattır. Hele yolcu isen daha rahattır.

Tarih: 13 Mart 2009, 17:39 - İp: 88.***.**6.209
kumköy34
kumköy34 (Objektif)
İstanbul / Meraklı

Fren testine de sok arada bir aracını, sen anlamayabilirsin sağa sola çektiğini ama fren testinde çıkıyor netice,sapma mertebeleri, hemde yeni araçlarda..Dikkat et gali, uçma bankete orada..Altındeş'e trafik hep VA plaka veriyor galiba genelde.Traktörlerinizde bilem var 43 VA..

Tarih: 13 Mart 2009, 18:00 - İp: 78.***.**8.9
mavrikyos
mavrikyos (üye)
İzmir / Amatör

Arkadaşlar şu konuyu açtım ama görüyorumki neredeeeen nerelere gelmiş
neyse bozmayın. madem sohbet tomofillerden gidiyo bende sölim.

Honda'dan başka araba tanımam............
Bi civic vardı zamanında 1999 model siyah otomatik fitez. ahhhh ahhh çok özlüyorum o arabamı. Japonların en iyisi bence. Bide modifiye manyaklığı vardı bende önceden, (e tabi Civic gibi bi arabası olunca haliyle modifiyeye merak sarıyor insan) o yüzden Civiclere karşı ayrı bir alakam mevcuttu, halada öyledir.

Ah bide arka çekiş olacaktı o araba ki mahalleye yan yan girerdim beaaa...

Tarih: 13 Mart 2009, 18:09 - İp: 88.***.**1.35
fujisever
fujisever (Objektif)
Hatay / Amatör

ha şöyle.... ne tarihi be kardeşim.. benim lisede tarih im hep sıfırdı... 1 bile değil... ya arabalardan konuşcez, ya futboldan, ya da hanımlardan... burada herkes evli o yüden son seçeneği geçiyoruz, e siyasette yasak artık... geriye pek bir şey kalmıyor... ha bir de pazarbey in sorunsallamaları var...

honda ların yeni kasası çok pahalı, o yüden alamadık, gerçi corollanın da yeni kasası çok pahalı, ve çok büyük, bize biraz daha ergonomik araba lazımdı... bir önceki nesil corolla aldık... zaten honda japon bmw si, corolla mersedesi diyorlar... hondaya hiç binmedim, ama corolla 100 km ye 10 sn de çıkarken, honda 9 sn de çıkıyor, tabi bir önceki kasalardan bahsediyorum.... yeni kasaları çok ağır ve büyük yaptılar, alman arabaları gibi oldu beygirleri de arttı haliyle, ama performans aynı kaldı

Tarih: 13 Mart 2009, 20:30 - İp: 78.***.**1.222