Fotoğrafçılık Forumları
Tarihten Konuşalım
Hastayım
Uykusuz bir gece beni bekliyor
Bu yüzden bir yandan fotoğraflara bakarken bir yandan da şurada sevdiğim birşeyi yapıp tarihten konuşasım var.......
Az sonra bir Hasankeyf fotoğrafı yükleyeceğim için birden içimden geldi.
"Sorun cevaplayayım" gibi bir tavır içinde değilim tabikide
ama benim gibi "tarihten konuşası olanlar" var ise aramızda beri gelsin yav vallahi canım sıkılıyor
Selahaddin Eyyubi'yi, Alparslan'ı, Kılıçarslan'ı anıverelim gecenin bu vaktinde de hoş bir sohbet ve bilgilendirmeyle dolu dolu geçsin şu gökkubbenin altında akan su gibi zaman....... dimi ama?
Vay be topiğe bak, borçluları çıkarıyor piyasaya. Okyanus benim ev de kağıttepede istersen ben de bir uğrayayım. Kime yapıyon len bu kauçuktan tabak gibi aksamları bakem diye bir gözdağı verebiirim Böyle dersem yemez ama fazla resmi.
Bence merdiven6 olayı şöyle oluyor da olabilir.
Mesela o tabağı aslında başka firma üretiyordur mercedese. Fakat o başka firma bir kısmını da bunun gibi merdiven6 yerlere fason ürettiriyordur. Zaten bunlar kauçuğu eritip hamur gibi homojen bir şekilde yoğurup kalıba döküyorlardı. Basit bir olaydı gibi. Bilmem belkide yan sanayi yedek parçadır.
Ama normalde bizim tekstilci müvekkillere mesela avrupadan nike ın falan adamları gelip tuvaletlerine kadar kontrol edip şuraları fayans yapın diyorlar.
Bu arada opel insigna namıyla bir model çıkartmış. Güzel arabaya benziyor. Gerçi opel e de yeminliydim ama. Hangi arabaya binsem bir daha ondan almamaya yeminleniyorum sonra.
Güzel arabaya benziyor insignia, gelişmiş birşey gibi.
kağıttepede hangi kahveye takılıyorsun. özbolu kıraathanesinemi ?
Yok ya bir yere takıldığım yok, evden işe işten eve. Varmı ya öyle kıraathane harbiden?
mazdalarda esp standart...
avrupada ve abd de, rakiplerini çıldırtacak şekilde satılıyor şu aralar yeni mazdalar... "çok spor" araçlar yapmışlar... mazdaları ben de beğeniyorum, ama türkiye de piyasası ve servis ağı gelişmiş değil işte.. o yüzden memur a yakışmaz ... avukat ayakışır...
Aslında Mazda Türkiye ye girmeye çalıştı, yanılmıyorsam 98 yılındaydı. Kendine ortak aradı. Baktı ki Renauld Oyakla, Fiat ve Ford Koçla, Toyota da Sabancıyla ortak. Mazda da Halis Toprak la Türkiye ye girecekti ama izin vermediler. O dönemde Toprak, Aydın Doğan tarafından hedef tahtası gösterildi ve adamı alaşağı ettiler (gerçi yapana değil yaptırana bakacaksın). Mazda bir daha da hiç denemedi Türkiye yi bildiğim kadarıyla. Mazda çok iyidir ama, ben 323 kullanmıştım şu farları açılanlardan, süper araba.
ben bu aydın doğan ın taaaa....
neyse, küfür yasak...
şampiyonlar ligi maçını bile seyredemiyoz... bu aydın doğan başbakan olsa, ^^çsak para ister bizden... ne paragö bir insan ya, ahtapot gibi de heryerde karşıma çıkıyor....
-alaman kanalı veriyor maçı, oradan seyredin madem.
Toyota avensisin yenisi oha dedirtecek verilere sahip. Napmış adamlar öyle yav. Oha valla. 1.6 136 beygir.hemde 5.4 litre benzin yakıyo.
hele 2.0 dizeli. 4.5 litre yakıyormuş.
Dizaynda süper .Afyonda gördüm bi tane. gerçekten dehşet görünüyordu.
merdiven 6 dediğin böyle olmalı. japon merdiven 6.
bi bak bakam okyanus. sen zenginsin alırsın belki. ben cıbılım.
İlgili olabilecek konular
-
Pentax Mx Modeli Hakkında Konuşalım.
25 Tem. 2013, 13:30 nazi_
12490422 Ağu. 2013, 10:04
turntablis