netfotograf
netfotograf (Yönetim)
İzmir / Firma

Pentax Ve Fotoğraf Dostluğu...

Değerli üyelerimiz.

Netfotoğraf sitesi olarak ürün incelemesini yaptığımız Pentax K10D incelemesi Türkçe ve İngilizce olarak kullanıma açılmıştır.

Pentax ın Türkiye temsilcisi Bükey fotoğrafçılığa bu incelemenin gerçekleşmesi için gösterdikleri ilgi ve destek için teşekkür ederiz.

AS (Adnan) arkadaşımızın yaklaşık iki aylık çalışması sonucunda ortaya çıkan bu inceleme hakkında görüş ve düşüncelerinizi bu forumdan paylaşabilirsiniz.

İncelemeyi hazırlayan AS (Adnan) ve Dadanagast (İlker) arkadaşımıza galeri bölümüne kendi çektikleri fotoğrafları gönderen ime (İlhan),amati (Ahmet) ve Hüsnü bey' (Hüsnü Atasoy) arkadaşlarımızın yanı sıra incelememizin İngilizce çevirisini yapan cfiliz (Cem) arkadaşlarımıza ,verdikleri destek ve katkıdan dolayı sitemiz adına teşekkür ederiz.

Pentax K10D ürün inceleme sayfasına BURAYA TIKLAYARAK da ulaşabilirsiniz.

Saygılarımızla Netfotoğraf.

Tarih: 18 Temmuz 2007, 09:23 - İp: 88.***.**3.85
camoka
camoka (üye)
İstanbul / Meraklı

Sevgili Ahmed Bizi seviyorsan ne demek. Hepinizi ayrı ayrı kardeşim gibi seviyorum. Yarışma hakkında görüşlerim pek değişmemiş olsa da birçok arkadaşımın sayfalar önce yer alan fotoğrafımı hatırlayarak yarışmaya gönderilmesini istemeleri beni çok duygulandırdı. Sonunda mimari eserler yönünden Dünya'nın öndegelen eserlerinin yer aldığı ülkemizden bir fotoğrafın orada yer almasının iyi olacağı konusunda beni ikna ettiniz. Hepinize sevgiler

Tarih: 8 Kasım 2007, 17:37 - İp: 88.***.**8.239
sea_gull3
sea_gull3 (üye)
Kocaeli / Amatör

arkadaşlar kaç kare çekim yaptığımı makina uzerinde nasıl görebilirim?
makinamı satılığa cıkarıcam alıcılara duyrulur
onceki sayfadaki kuş fotosu dehşet güzel

Tarih: 8 Kasım 2007, 17:38 - İp: 85.***.**2.111
realfriend
realfriend (üye)
İstanbul / Meraklı

Selahattin abi. [>:D

Tarih: 8 Kasım 2007, 17:46 - İp: 212.***.**7.114
camoka
camoka (üye)
İstanbul / Meraklı

sea-gull3 Makinede bir fotoğraf çekip, bunu bilgisayarda açarsan makinenin o fotoğrafa IMGP.....gibi bir numara verdiğini görürsün.Bu da başlangıçtan bu yana o sayıda fotoğraf çektiğini gösterir.

Tarih: 8 Kasım 2007, 17:50 - İp: 88.***.**8.239
ironsailor
ironsailor (üye)
İstanbul / Amatör

Selahattin agbi, cok iyi oldu.

Ahmed, yeniden hoşgeldin. Degerli yorumların için teşekkürler ama ben bunun fotografı çekilen yerlerin güzelliğinden kaynaklandığını düşünüyorum.

Tarih: 8 Kasım 2007, 17:52 - İp: 193.***.**5.60
kadirirkin
kadirirkin (Objektif)
İzmir / Profesyonel Fotoğrafçı

savgili Camoka teşekkürler bizi kırmadığınız için,amaç Türkiye nin tanıtımına bir nebzede olsa bir katkı.
ne yazık ki yeni mimari eserlerimizde öyle dünya çapında ün yapacak pek bir eser yok.
Bu arada Serkan,Pentax World de mimari bölüm için eklediğin foto 14 kb falan yazıyor.yanlışlık mı var acaba?

sea_gull3 eğer maddi sıkıntıdan dolayı değilse sırf kullanım prob.için satıyorsanız biraz daha bekleyin derim.satın alma topiklerinde başka markalar için topik açmışsınız.
kullanım ile ilgili aklınızda sorular varsa bence bu topik gerçekten bulunmaz bir nimet.sony ve pentax haricindeki diğer markalarda böyle paylaşım topiği yok ne yazık ki.

Tarih: 8 Kasım 2007, 17:57 - İp: 85.***.**9.67
komutan
komutan (üye)
İstanbul / Amatör

Naci abi bazukası ile bahçede kuş avına çıkmış 100*300 harika keskinliği olan güzel bir lens...

Uzun zamandır bir gezi yapsak vs. diye konuştuk durduk ama bir türlü netleştiremedik... bu haftasonu günübirlik bursa; sabah gündoğumu gölyazı, sonrasında cumalı ve akabinde dağ yolundan birşeyler çıkartabiliriz...

2. alternatife, abant ve yedigöller tarafı olabilir... Artık sarı yaprak yerine beyaz örtüyü resimleyebiliriz...

Tarih: 8 Kasım 2007, 18:03 - İp: 85.***.**5.89
sdtyrdkn
sdtyrdkn (üye)
Bursa / Meraklı

ama benim sınavlarım bitmedi sinan abi

naci abi, muhteşem fotoğrafların.. ellerine sağlık, gözlerimiz bayram etti gerçekten.

selahattin abi, ikna olmanıza çok sevindim

ahmed abi, hoşgeldin..

Tarih: 8 Kasım 2007, 18:34 - İp: 85.***.**8.77
camoka
camoka (üye)
İstanbul / Meraklı

Komutan'ım hafta sonu etkili sağnak yağış görünüyor.Burnumuzu bile çıkaramayız.İstersen erteleyelim.

Tarih: 8 Kasım 2007, 18:51 - İp: 88.***.**8.239
komutan
komutan (üye)
İstanbul / Amatör

meteo baktığımda yağmur olasılığı yazıyordu, nasıl olsa bizim makinalar suda geçirmiyor farklı ve enterasan birşeylerde çıkabilir belki...
hava koşullarının daha iyi olduğu bir zamanı kollamakta fayda var o da işin gerçeği...

(en büyük gerçek; herzaman hanımdan izin alamıyoruz Selahattin abi )

Tarih: 8 Kasım 2007, 19:33 - İp: 88.***.**3.217