Fotoğrafçılık Forumları
Pentax Ve Fotoğraf Dostluğu...
Değerli üyelerimiz.
Netfotoğraf sitesi olarak ürün incelemesini yaptığımız Pentax K10D incelemesi Türkçe ve İngilizce olarak kullanıma açılmıştır.
Pentax ın Türkiye temsilcisi Bükey fotoğrafçılığa bu incelemenin gerçekleşmesi için gösterdikleri ilgi ve destek için teşekkür ederiz.
AS (Adnan) arkadaşımızın yaklaşık iki aylık çalışması sonucunda ortaya çıkan bu inceleme hakkında görüş ve düşüncelerinizi bu forumdan paylaşabilirsiniz.
İncelemeyi hazırlayan AS (Adnan) ve Dadanagast (İlker) arkadaşımıza galeri bölümüne kendi çektikleri fotoğrafları gönderen ime (İlhan),amati (Ahmet) ve Hüsnü bey' (Hüsnü Atasoy) arkadaşlarımızın yanı sıra incelememizin İngilizce çevirisini yapan cfiliz (Cem) arkadaşlarımıza ,verdikleri destek ve katkıdan dolayı sitemiz adına teşekkür ederiz.
Pentax K10D ürün inceleme sayfasına BURAYA TIKLAYARAK da ulaşabilirsiniz.
Saygılarımızla Netfotoğraf.
Serkancım harika... camiye bayıldım... 8mm hakkını vermişssin, gece rüyalarına girdiği kadar varmış...
Erhan abi kendini bile eleştirirken bize ne ışıklar tutuyorsun...
Naci abi Lense, makina bağlamışsın ne yaptın abi öyle...
Bu da VL + Pentax 1.7X AF Tele Convertor
amati sonunda VL 'yi AF telemacro yaptın valla.
@kad-ir teşekkür
çektikçe ,elindeki ekipmanı tanıdıkça,birazda çekim tekniklerini okuyarak,sonuçlar güzel olacaktır.
#onixon' tarafından 19.10.2007 00:14:19 tarihinde düzenlendi.
ahmed abi rüya gibi.. hem AF hem de VL
[>:D
onixon teşekkürler.
Sedatcım teşekkür ederim.
Arkadaşlar hızınıza erişmek mümkün olmuyor. Bi bakıyorsun 5-6 sayfa gitmiş. Birde bu sıralar Telekom grevinden midir bilinmez güya 4096 hızımız var ama sayfaların açılması dadikalar alıyor. Neyse...
Yine harika fotoğraflar göndermişsiniz.
Serkan yeni lenslerin hayırlı olsun. Cami fotoğrafına hayran kaldım. Bu lensin markasını verebilirsen aklımda bir yerlerde kalsın.
erex üstadım yine harika fotoğraflar ve harika bilgiler. Teşekkür ederim.
Sedat'cığım güle güle gönül rahatlığıyla kullan. Kendim kullanmış kadar mennun olurum. fotoğraflarını bekliyoruz.
amati, sevgili üstadım yine söylüyorum bizi ihmal ediyorsun, bizi mahrum bırakıyorsun o güzelim fotoğraflarından.
abi, ilk fotoğraftakini açılırken MUZ sandım hahahaha
ikinci fotodaki bokeh mükemmel.. bu arada cep telefonunda çalışacak bir alan derinliği hesap makinası programı yazdırıyorum arkadaşa ilk alacak olan sensin.. herkese dağıtacağız
Bir tanesin sedattttttttttt süper olur süper.Bu arada 212mm olunca sadece bokeh oluyor zaten
foxfo;Abicim nasılsınız?Teşekkür ederim beğenilerinize.
fatih abi emin ol kendi ekipmanımdan çok daha özen göstericem inşallah herkesi memnun edebilecek fotoğraflar çekerim
abi ilk aklıma gelen sensin senden öneri alayım.. şu melih özbek diye bi adamın yaptığının aynısı mı olsun?
yoksa farklı sorgu tipleri ister misin? mesela odak uzaklığını sen giricem toplam net alan derinliğini yazıcan o sana diyaframı sölücek gibi..
böyle veriler istekler lazım bize..
bir de formüllerin sayfası..
İlgili olabilecek konular
-
Yeni Bölüm: Mirat'ın Puslu Fotoğraf Atlası, S. 04-b. 05
30 Oca. 2025, 14:37 miratcenk
041530 Oca. 2025, 14:37
miratcenk -
Yeni Bölüm: Mirat'ın Puslu Fotoğraf Atlası, S. 04-b. 04
24 Oca. 2025, 12:21 miratcenk
035824 Oca. 2025, 12:21
miratcenk -