netfotograf
netfotograf (Yönetim)
İzmir / Firma

Pentax Ve Fotoğraf Dostluğu...

Değerli üyelerimiz.

Netfotoğraf sitesi olarak ürün incelemesini yaptığımız Pentax K10D incelemesi Türkçe ve İngilizce olarak kullanıma açılmıştır.

Pentax ın Türkiye temsilcisi Bükey fotoğrafçılığa bu incelemenin gerçekleşmesi için gösterdikleri ilgi ve destek için teşekkür ederiz.

AS (Adnan) arkadaşımızın yaklaşık iki aylık çalışması sonucunda ortaya çıkan bu inceleme hakkında görüş ve düşüncelerinizi bu forumdan paylaşabilirsiniz.

İncelemeyi hazırlayan AS (Adnan) ve Dadanagast (İlker) arkadaşımıza galeri bölümüne kendi çektikleri fotoğrafları gönderen ime (İlhan),amati (Ahmet) ve Hüsnü bey' (Hüsnü Atasoy) arkadaşlarımızın yanı sıra incelememizin İngilizce çevirisini yapan cfiliz (Cem) arkadaşlarımıza ,verdikleri destek ve katkıdan dolayı sitemiz adına teşekkür ederiz.

Pentax K10D ürün inceleme sayfasına BURAYA TIKLAYARAK da ulaşabilirsiniz.

Saygılarımızla Netfotoğraf.

Tarih: 18 Temmuz 2007, 09:23 - İp: 88.***.**3.85
kadirirkin
kadirirkin (Objektif)
İzmir / Profesyonel Fotoğrafçı

Acaba dolunayda daha fazla ışık olduğunda netlik daha mı zor olur.
Bu arada Camoka Hocam tavsiye ettiğiniz kitabı büyük kitapçılarda bulamadım,umudu kesmiştim.,bizim semtteki tansaş ın kitap rafında karşıma çıktı ve satın aldım.teşekkürler tavsiyenize.

Tarih: 17 Ekim 2007, 23:03 - İp: 81.***.**5.222
komutan
komutan (üye)
İstanbul / Amatör

teşekkürler Foxfo, şaşırdım artık hangi saatte yükleyeceğimi ramazan da bitti ama

senin kadar gezemiyoruz Kaptan, bizde senin gittiğin güzel yerlere iç çekmiyor değiliz hani

Sevgili ime

Kadir gayet başarılı olmuş Ay çekimi...

Tarih: 17 Ekim 2007, 23:09 - İp: 88.***.**3.217
ime
ime (üye)
İstanbul / Amatör

Sevgili Selehattin abi, erex hocam, ulyses, realfriend, komutan teşekürler.

erex hocam makroda tüp yok sadece VL ile çekmiştim..
Sanırım rüzgardan çiçeğin ileri geri oynaması ile odakdan çıktı
netsizlik bu yüzden, rüzgardan bu çiçekten başka karede almadım..
SR kapalı oluca focal lenght kaydetmiyor.
İyi bir kare değil ama fikir verme açısından buraya yükledim
bazen görmek yararlı olabilir...

ulyses
Balığın kokusunu aldın, dediğin gibi sessiz, sakin balık avlanıyor
dur senin biraz kanına gireyim Yayın, levrek, çapak hatırlamadığım
bir kaç isim daha var istanbul'a yolun düşerse gideriz
ama ben balığın sadece yemesinden anlarım. Zaten bir kaç tane
balık tutup, pişirip satanlar var.

Kadir
Ay karen güzel olmuş.

Komutan
Her türlü tatlı, pasta, yemek fotoğrafı isteriz
yalnız incirli tatlı fotoğrafı gibi güzel olurlarsa
gerçeğinide isteriz.

Tarih: 17 Ekim 2007, 23:49 - İp: 85.***.**9.45
ulyses
ulyses (üye)
İçel / Amatör

Oo levrekte varmış. Yayın ekmek gibi olur tad vermez. Yakalaması da kolaydır, uğraştırmaz. Ama levrek güzeldir. Bakalım oralara gelebilirsem bir ara. Eskiden bir ayağım İstanbuldaydı, şimdi hasret kaldım.

Tarih: 18 Ekim 2007, 00:11 - İp: 88.***.**7.38
komutan
komutan (üye)
İstanbul / Amatör

İlhan abi, aslına bakarsan o tatlı incir değil irmik bardağın ağzı ile yuvarlak şekilde kalıp olarak çıkartınca kalan ları değerlendirmek için kakao ile tekrar yogurunca, incir gibi olmuş VL ile Flash da işi biraz abartmış ortaya bu tatlı çıkmış...

Biraraya geldiğimiz birgün sözümüz olsun...

Tarih: 18 Ekim 2007, 11:44 - İp: 85.***.**5.89
camoka
camoka (üye)
İstanbul / Meraklı

AS hocam nihayet Problemsiz apload yapabileceğim bir site buldum (Sendspace) Ancak burada yükleme yaparken alıcının e-mail adresini baştan girmek gerekiyor. Bu nedenle forum üzerinden değil de doğrudan sana gönderebileceğim. e-mail adresini bana bildirirsen bu kez problemsiz göndereceğimi düşünüyorum. Sonucu merakla bekliyorum. Selamlar

Tarih: 18 Ekim 2007, 13:54 - İp: 88.***.**1.27
sdtyrdkn
sdtyrdkn (üye)
Bursa / Meraklı

foxfo, abicim teklifin çok mutlu etti beni. özelden bir mesaj atıyorum sana. bi görüşelim istersen..

Tarih: 18 Ekim 2007, 14:37 - İp: 194.***.**8.13
d.deniz
d.deniz (üye)
Ankara / Amatör

Slm Arkadaşlar.

Sayenizde bende bir K10D aldım. Pentax bu modelde gerçekten güzel iş çıkarmış. Topiğe ilk baktığımda 370 li sayfalardaydı şimdi 500 geçmiş durumda. Burada çekilen Fotoğraflardan etkilenmemek mümkün değil. Ayrıca buradaki dayanışma çok güzel.

Ben şu anda Fas’ta bir şantiyede çalışmaktayım. Fotoğraf çekmeye işler dolayısıyla pek zaman bulamıyorum. Eski Slr makineler da bir dönem ilgilenmiştim ama bu işler çok zahmetli ve masraflıydı ve işler yoğunluğu nedeniyle bırakmıştım. Ama sizler kanıma girdiniz, hadi hayırlısı.

Bu işlerde acemi olsam da sizlerin yardımıyla daha iyi olacağıma inanıyorum. Bana desteğinizi esirgemesiniz umarım.

Herkese bol fotoğraflı günler

Tarih: 18 Ekim 2007, 15:20 - İp: 81.***.**9.74
ulyses
ulyses (üye)
İçel / Amatör

@d.deniz hoşgeldin. Elimizden gelen yardımı yaparız. Fastan harika kareler çıkar. Hele yakınsan ve vakit bulabilirsen Marakes çok otantik bir yer. Hadi bakalım bekliyoruz fotoları.

Tarih: 18 Ekim 2007, 16:54 - İp: 88.***.**7.38
foxfo
foxfo (üye)
Ankara / Meraklı

sdtyrdkn,
Mesajını yeni gördüm.Cevap yazdım.
Kargoda. Yurt içi Kargo Görükle Şb. den alınacak diye not düştüm.
Sevgiler

Tarih: 18 Ekim 2007, 16:57 - İp: 85.***.**0.27