Fotoğrafçılık Forumları
Pentax Ve Fotoğraf Dostluğu...
Değerli üyelerimiz.
Netfotoğraf sitesi olarak ürün incelemesini yaptığımız Pentax K10D incelemesi Türkçe ve İngilizce olarak kullanıma açılmıştır.
Pentax ın Türkiye temsilcisi Bükey fotoğrafçılığa bu incelemenin gerçekleşmesi için gösterdikleri ilgi ve destek için teşekkür ederiz.
AS (Adnan) arkadaşımızın yaklaşık iki aylık çalışması sonucunda ortaya çıkan bu inceleme hakkında görüş ve düşüncelerinizi bu forumdan paylaşabilirsiniz.
İncelemeyi hazırlayan AS (Adnan) ve Dadanagast (İlker) arkadaşımıza galeri bölümüne kendi çektikleri fotoğrafları gönderen ime (İlhan),amati (Ahmet) ve Hüsnü bey' (Hüsnü Atasoy) arkadaşlarımızın yanı sıra incelememizin İngilizce çevirisini yapan cfiliz (Cem) arkadaşlarımıza ,verdikleri destek ve katkıdan dolayı sitemiz adına teşekkür ederiz.
Pentax K10D ürün inceleme sayfasına BURAYA TIKLAYARAK da ulaşabilirsiniz.
Saygılarımızla Netfotoğraf.
İstanbuldan Haydarpaşa tren garının bir sürü fotoğrafını sitelerde görmek mümkün.
Bende İzmir Basmane tren garının fotoğrafını yükleyeyim bari.Haydarpaşa kadar ihtişamlı olmasada bizim garımızda fena değildir hani.
Pentax K10D
Sigma 10-20mm.
Selahattin Abi, bu işte kendine bir yardımcı bulmak esas, ışığıda Feneri hangi açı ile nereden tutsam nasıl aydınlatır diyorum (Flash çalışma mantığı biraz farklı olsaa da) ve deniyorum, ilmini henüz çok anlayamadım, ama sonuca katkısı muhteşem, hem gün ışığında hemde gece de. Bolbol deneme ile fikir edinebiliriz, Pekde deneme yapma şansım olmadı siteye yolladıklarım dışında, Mümkün olduğunca TTL avantajı ile objeye yakın tuttum flashı.
Kız Kulesi Nefis olmuş...
Sevgili ironsailor; teşekkür ederim. Benim makina da Samsung Flash da Samsung olanı 540 yani 54 olan...
Adnan teşekkürler.İzmir'in de tarihi mekanları istanbul'u aratmaz.Hem İstanbul'dakileri herkes çekiyor.Gar fotoğrafın da çok güzel.Bu binada aydınlatma uygulanmıyor mu? Eğer aydınlatma var ise etrafındaki trafiğin yaratacağı ışık dansı ile çok güzel gece fotoğrafları çıkartılabilir.
Asansörden,Kadifekale'den de kareler bekliyoruz.Fotoğrafa tekrar baktım.Işıklandırma varmış.
Komutan teşekkürler.Demek ki neymiş? Grup halinde çalışacağız, biribirimize asistanlık yapacağız. Bayramdan sonra inşallah.
#camoka' tarafından 04.10.2007 18:15:55 tarihinde düzenlendi.
İnşallah Ramazan sonrası pasımızı atar hepberaber güzel kareler çekeriz, hem mevsimde tam zamanı olacak sonbaharın Sarısını yakalarız...
Adnan abiden güzel izmir manzaraları çok hoş olmuş... P/S birleşmede gece gündüz arası kontrastı çok güzel
bayadır giremiyordum yogunluktan.
gene harika fotolarla doldurmuşsunuz. hepinizin eline, gözüne ve makinesine sağlık.
Makineme bugun elveda dedim.
makinem yok ama bende Pentax K10d ciyim.
daha 2 ay var belki erken bir satış oldu ama asker dönüşü yapacağı ilk şeylerden biri tekrar makine sahibi olmak.
HAyırlısı olsun Puspus. Aslında çok istedim bizim arkadaş alsın diye ama sonynin makinası aklını çelmiş. İkna edemedim.Bekleyceğim biraz daha dedi. Neyse kısmet değilmiş.
Puspus sen askerden gelene kadar yeni modeller çıkar dönünce onu alırsın, biz de sana gıpta ederiz.
Arkadaslar konuyla alakasi yok ama burasi cok takip ediliyorve canon kullanmis olanlar vardir canon 17-85 is usm aldim ama icinden parasoley cikmadi bu standart degilmi butun objektiflerle beraber gelmiyuormu o kafalar
ime, kertentkelenin renkleri benim monitorda mücevher gibi görünüyor
komutan, flaş denemelerini takip ediyorum. Deneme sonucunda edindiğin tecrübeleri paylaşabilir misin?
dark_m, kuş fotosu güzel. 500'lük le çekilenleri de görmek isteriz. 70-300 hakkında verdiğin teknik bilgiler için teşekkürler.
kad_ir, çektiğin fotolorı tedirginlik yaşamadan gönder. Sonuçta hepimiz üstadlarımızın sayesinde öğreniyoruz.
serkan, yine güzel fotolar
ironsailor, teşekkür ederim.
sevgili, erex,as, camoka fotoğraflarınız harika. Sevgili camoka özellikle kız kulesi
erex üstadın panoramik fotolarından esinlenrek 16-45 'le, değişik bir şey deneyip dik kadrajla 6-7 kareden panoramik fotolar elde etmeye çalıştım.
1-
By foxfo at 2007-10-04
2-
By foxfo at 2007-10-04
3-
By foxfo at 2007-10-04
4-
By foxfo at 2007-10-04
5-
By foxfo at 2007-10-04
6-
By foxfo at 2007-10-04