netfotograf
netfotograf (Yönetim)
İzmir / Firma

Pentax Ve Fotoğraf Dostluğu...

Değerli üyelerimiz.

Netfotoğraf sitesi olarak ürün incelemesini yaptığımız Pentax K10D incelemesi Türkçe ve İngilizce olarak kullanıma açılmıştır.

Pentax ın Türkiye temsilcisi Bükey fotoğrafçılığa bu incelemenin gerçekleşmesi için gösterdikleri ilgi ve destek için teşekkür ederiz.

AS (Adnan) arkadaşımızın yaklaşık iki aylık çalışması sonucunda ortaya çıkan bu inceleme hakkında görüş ve düşüncelerinizi bu forumdan paylaşabilirsiniz.

İncelemeyi hazırlayan AS (Adnan) ve Dadanagast (İlker) arkadaşımıza galeri bölümüne kendi çektikleri fotoğrafları gönderen ime (İlhan),amati (Ahmet) ve Hüsnü bey' (Hüsnü Atasoy) arkadaşlarımızın yanı sıra incelememizin İngilizce çevirisini yapan cfiliz (Cem) arkadaşlarımıza ,verdikleri destek ve katkıdan dolayı sitemiz adına teşekkür ederiz.

Pentax K10D ürün inceleme sayfasına BURAYA TIKLAYARAK da ulaşabilirsiniz.

Saygılarımızla Netfotoğraf.

Tarih: 18 Temmuz 2007, 09:23 - İp: 88.***.**3.85
kadirirkin
kadirirkin (Objektif)
İzmir / Profesyonel Fotoğrafçı

Her akşam aynı üçlü : kahve,bilgisayar ve netfoto dostları.

Tarih: 3 Ekim 2007, 23:02 - İp: 85.***.**8.22
komutan
komutan (üye)
İstanbul / Amatör

Senede bir defa ve 1 gün açan bir kaktüs çiçeği, henüz yeni açmışlardı, fakat tazelikleri çok kısa sürüyor

Tarih: 3 Ekim 2007, 23:13 - İp: 88.***.**3.217
onixon
onixon (üye)
İstanbul / Reklam Fotoğrafçısı

:D abi güzel olmuş :D
365 gün nöbet mi tuttun flash geldi fotolar çoşuyor.Biraz daha kalın bez lazım diffuze için

Tarih: 3 Ekim 2007, 23:27 - İp: 88.***.**4.207
drk_m
drk_m (üye)
Rize / Amatör

Bir fotoğrafda benden olsun. Bu arada bu 70-300 apo ile çektiğim son kuş fotosu olacak inşallah. Buradan AS(Adnan)hocama çok teşekkür ediyorum. Sayesinde 100-500mm bir lense sahip oldum. Artık allah nasip ederse çok daha güzelleriyle sizlerle buluşmak ümidiyle.

Tarih: 3 Ekim 2007, 23:30 - İp: 88.***.**1.237
komutan
komutan (üye)
İstanbul / Amatör

Serkancım, dayımlara gittik bu akşam orada çektim, şansımıza... Bu arada diffuzer yok, basıyorum direk flashı o flash a diffuzer almamız lazım, bez bağlarsak dalga geçerler

Bu iş; asıl sevgili Ahmed'in işi...

Tarih: 3 Ekim 2007, 23:35 - İp: 88.***.**3.217
kadirirkin
kadirirkin (Objektif)

drk_m çok güzel bir kuş fotosu.sayende aldığım lense olan memnuniyetim arttı.Böyle fotolar eklenince daha iyisi için mücadele ediyoruz.tşk.

Tarih: 3 Ekim 2007, 23:35 - İp: 85.***.**8.22
kadirirkin
kadirirkin (Objektif)

benim eklediğim fotolar bana açıkcası dandik geliyor, belki sizlerin de gözlerini rahatsız etmiştir.o yüzden biraz tedirginim.Ama eleştiri alıp kendimi iyileştirmek istiyorum.eğer memnun olmazsanız daha az ekleyebilirm.
bana önerebileceğiniz obje çalışmaları v.b. gibi şeyler olabilir mi?

Tarih: 3 Ekim 2007, 23:40 - İp: 85.***.**8.22
drk_m
drk_m (üye)
Rize / Amatör

Kad-ir 70-300 apo ışığın bol olduğu ortamda coşan bir lens. Kapalı havada ise f5.6 nedeniyle otofokusta ve fotoğraf kalitesinde sıkıntıya düşüyor. Ben genellikle saat 2 civarı çıkıyorum 70-300le böylece hava da güneşli ise bol ışığın avantajını kullanıyorum. Sende denersen farkı göreceğinden eminim.

Tarih: 4 Ekim 2007, 00:02 - İp: 88.***.**1.237
kadirirkin
kadirirkin (Objektif)

Ben makineyi aldığımdan beri pek foto için dışarı çıkamadım.Evde en ağır şartlarda test sürüşü yapıyorum.
Makro için çok ışığa ihtiyaç olur mu? Bir de en uygun keskinlik için diyaframı kaça getireyim.

Tarih: 4 Ekim 2007, 00:10 - İp: 85.***.**8.22
onixon
onixon (üye)
İstanbul / Reklam Fotoğrafçısı

ime abi güzel kareler,
kadir akşamları kahve pek iyi değil

drk_m kuşçu oldunuz valla,

arşivden,

Tarih: 4 Ekim 2007, 00:30 - İp: 88.***.**4.207