netfotograf
netfotograf (Yönetim)
İzmir / Firma

Pentax Ve Fotoğraf Dostluğu...

Değerli üyelerimiz.

Netfotoğraf sitesi olarak ürün incelemesini yaptığımız Pentax K10D incelemesi Türkçe ve İngilizce olarak kullanıma açılmıştır.

Pentax ın Türkiye temsilcisi Bükey fotoğrafçılığa bu incelemenin gerçekleşmesi için gösterdikleri ilgi ve destek için teşekkür ederiz.

AS (Adnan) arkadaşımızın yaklaşık iki aylık çalışması sonucunda ortaya çıkan bu inceleme hakkında görüş ve düşüncelerinizi bu forumdan paylaşabilirsiniz.

İncelemeyi hazırlayan AS (Adnan) ve Dadanagast (İlker) arkadaşımıza galeri bölümüne kendi çektikleri fotoğrafları gönderen ime (İlhan),amati (Ahmet) ve Hüsnü bey' (Hüsnü Atasoy) arkadaşlarımızın yanı sıra incelememizin İngilizce çevirisini yapan cfiliz (Cem) arkadaşlarımıza ,verdikleri destek ve katkıdan dolayı sitemiz adına teşekkür ederiz.

Pentax K10D ürün inceleme sayfasına BURAYA TIKLAYARAK da ulaşabilirsiniz.

Saygılarımızla Netfotoğraf.

Tarih: 18 Temmuz 2007, 09:23 - İp: 88.***.**3.85
camoka
camoka (üye)
İstanbul / Meraklı

Arkadaşlar size bir de ay takvimi linki gönderiyorum.Buradan Ay'ın hareketlerini ve hangi tarihte ne şekilde olacağını görebiliyorsunuz.
http://www.halukakcam.com/B6/AyTakvimi.htm

Tarih: 3 Ekim 2007, 16:32 - İp: 88.***.**0.177
tekin43
tekin43 (üye)
Kütahya / Meraklı

Arkadaşlar önceden sormuştum ama tam bir yanıt alamadım yeniden soruyorum. Pentax k100 makinamı kit lensle kullanıyorum. Ama en büyük sıkıntım ışığı ayarlayamamak. Fotoğraflarım bazen karanlık çıkıyor. Kompakt makina kullanırken ( Olympus c765 ) bu sorunu yaşamıyordum. Benim fotoğraflarım neden karanlık çıkıyor??????????Ne yapmam lazım. Sevgiler

Tarih: 3 Ekim 2007, 16:39 - İp: 212.***.**2.184
shn58
shn58 (üye)
İstanbul / Amatör

tekin43 bikaç örnek fotoğraf eklersen exif bilgilerine bakarak yardımcı olabiliriz.

Tarih: 3 Ekim 2007, 16:46 - İp: 62.***.**2.185
tekin43
tekin43 (üye)
Kütahya / Meraklı

Tamam en kısa sürede yüklemeye çalışırım.Yardımlarınızı bekleyeceğim...

Tarih: 3 Ekim 2007, 16:51 - İp: 212.***.**2.132
camoka
camoka (üye)
İstanbul / Meraklı

Erex, yine muhteşen bir gökyüzü.Şu yakışıklı çerveveleri nasıl hazırlıyorsun? Ben Action menüde epey uğraştım ama bir türlü beceremedim.

Tarih: 3 Ekim 2007, 19:44 - İp: 88.***.**0.177
ime
ime (üye)
İstanbul / Amatör

Güzel fotoğraflar arkadaşlar herbirinizin ellerine sağlık.

Tarih: 3 Ekim 2007, 20:50 - İp: 85.***.**8.105
kadirirkin
kadirirkin (Objektif)
İzmir / Profesyonel Fotoğrafçı

camoka ay çekimleri için verdiğiniz bilgiler için teşekkürler.mutlaka bir yere yazmalıyım.yoksa topikte kaybolacak gidecek.
Çok bilge bir kişiliğiniz var.Anlatım tarzınız çok güzel.

Tarih: 3 Ekim 2007, 21:11 - İp: 85.***.**8.22
drk_m
drk_m (üye)
Rize / Amatör

Arkadaşlar oldukça güzel fotoğraflar paylaşıyorsunuz
bu topikdeki fotoları izlemek ayrı bir zevk oldu.
Herkesin ellerine gözlerine emeğine sağlık.

#drk_m' tarafından 03.10.2007 23:25:19 tarihinde düzenlendi.

Tarih: 3 Ekim 2007, 21:43 - İp: 88.***.**5.31
kadirirkin
kadirirkin (Objektif)
İzmir / Profesyonel Fotoğrafçı

Arkadaşlar tembellik edip bütün topiklere bakmamak için bu firmware güncellemesini sormak istiyorum.Çok gerekli midir?en son hangi sürümü mevcuttur.bilgi verebilirseniz sevinirim.tşk.

Tarih: 3 Ekim 2007, 22:03 - İp: 85.***.**8.22
camoka
camoka (üye)
İstanbul / Meraklı

Kad-ir teşekkür ederim.Bilgelik ne kelime, hep beraber öğreniyoruz işte.Uzun tele objektifim olmadığından şimdiye kadar güzel bir Ay fotoğrafı çekemedim.Pentax 60-250'yi bekliyorum ama 2008'den önce gelmez.

Tarih: 3 Ekim 2007, 22:25 - İp: 88.***.**0.177