netfotograf
netfotograf (Yönetim)
İzmir / Firma

Pentax Ve Fotoğraf Dostluğu...

Değerli üyelerimiz.

Netfotoğraf sitesi olarak ürün incelemesini yaptığımız Pentax K10D incelemesi Türkçe ve İngilizce olarak kullanıma açılmıştır.

Pentax ın Türkiye temsilcisi Bükey fotoğrafçılığa bu incelemenin gerçekleşmesi için gösterdikleri ilgi ve destek için teşekkür ederiz.

AS (Adnan) arkadaşımızın yaklaşık iki aylık çalışması sonucunda ortaya çıkan bu inceleme hakkında görüş ve düşüncelerinizi bu forumdan paylaşabilirsiniz.

İncelemeyi hazırlayan AS (Adnan) ve Dadanagast (İlker) arkadaşımıza galeri bölümüne kendi çektikleri fotoğrafları gönderen ime (İlhan),amati (Ahmet) ve Hüsnü bey' (Hüsnü Atasoy) arkadaşlarımızın yanı sıra incelememizin İngilizce çevirisini yapan cfiliz (Cem) arkadaşlarımıza ,verdikleri destek ve katkıdan dolayı sitemiz adına teşekkür ederiz.

Pentax K10D ürün inceleme sayfasına BURAYA TIKLAYARAK da ulaşabilirsiniz.

Saygılarımızla Netfotoğraf.

Tarih: 18 Temmuz 2007, 09:23 - İp: 88.***.**3.85
realfriend
realfriend (üye)
İstanbul / Meraklı

Sinan makine hayırlı olsun biraderim, eh elinde Vl olunca tabii Pentax'tan ayırlması zor.

Erhan abi teşekkür ederim.
Bir kaç Cumhuriyet Bayramı kutlama fotoğarfı da benden...

Serkan kadrajda Sarayburnu niye yok?

Tarih: 1 Kasım 2008, 01:04 - İp: 88.***.**1.78
erex
erex (üye)
İstanbul / Amatör

Serkan
Recep,
Yakmışsınız ortalığı.. Muhteşem kareler.. Ellerinize ve emeklerinize sağlık.
Serkan yine Opera' sından yüklediğinden, tecrübesinden yararlanamadım.
Recep, 15sn pozlamalı karende ışıklar senin için sabit kalmış gibi adeta.
Küçük hareketlerin olduğu bir anda Recep' in 15 sn pozlaması, Serkanın ışık hüzmelerini kavisli çıkacak şekilde pozlaması, tam usta işi çekimler. Şapka çıkarıyorum..

Çelik, senin karendeki havai fişek ışıklarının çok yönlülüğü canlı bir görüntü yaratmış. Lakin biraz 50mm ve 400 ISO kurbanı olmuş. Biraz PS müdahelesi ile daha iyi duruyor.

Tarih: 2 Kasım 2008, 00:50 - İp: 78.***.**5.111
erex
erex (üye)
İstanbul / Amatör

Tarih: 2 Kasım 2008, 00:59 - İp: 78.***.**5.111
onixon
onixon (üye)
İstanbul / Reklam Fotoğrafçısı

erhan abi çok teşekkürler

son kare multiexpsure 2 kare,sonradan birleştirdim
6 saniye iso100

1.ci kare
iso320 6saniye f'i hatırlamıyorum

#onixon' tarafından 02.11.2008 02:25:15 tarihinde düzenlendi.

Tarih: 2 Kasım 2008, 02:22 - İp: 85.***.**9.247
realfriend
realfriend (üye)
İstanbul / Meraklı

Erhan abi, teşvik edici yorumlarınız için çok teşekkür ederim. Ama ustalık için daha 40 fırın ekmek yemem lazım.

Siz de CS4'e geçtiğinize göre, yorumlarınızı alabilir miyim?

Tarih: 2 Kasım 2008, 11:41 - İp: 78.***.**8.243
ironsailor
ironsailor (üye)
İstanbul / Amatör

Ben gidip izleyemedim ama Serkan, Recep, Stahl ellerinize saglık güzel karelerinizden görmüş oldum kutlamaları.

Tarih: 2 Kasım 2008, 21:27 - İp: 85.***.**4.88
esisman
esisman (üye)
İstanbul / Amatör

Ortaköydeki hengameyi aştıktan sonra çekebildiğim iki kare, uzun pozlamayı tercih ettim nasılsa havai fişeklerin arkasında kalmıştım bu arada ikinci karede yolcu gemisin kadrajı tam geçemedi

Tarih: 3 Kasım 2008, 00:02 - İp: 88.***.**4.112
t_yaman
t_yaman (üye)
İzmir / Amatör

Selam arkadaşlar; fotoğraflara baktıkça kutlamaların ortasına düşmüş gibi hissettim kendisi, herkesi tek tek kutlarım.
Bu arada Kadir geliyor İstanbula, malum buluşma vesilemiz :-) Acaba Tophane de bir buluşma fikrine ne dersiniz?

#t_yaman' tarafından 03.11.2008 15:05:19 tarihinde düzenlendi.

Tarih: 3 Kasım 2008, 14:44 - İp: 78.***.**5.148
esisman
esisman (üye)
İstanbul / Amatör

Ben uyar yeterki önceden günü kararlaştıralım

Tarih: 3 Kasım 2008, 15:37 - İp: 81.***.**7.110
t_yaman
t_yaman (üye)
İzmir / Amatör

Kadir Perşembe ya da Cuma dönecekmiş, bu durumda buluşma Salı (yarın) ya da Çarşamba olması lazım. Yarın olursa birçok kişi için zor olabilir ayarlaması, çarşamba bence daha iyi olur. Kadir, Recep, ben, Emre, şimdiden dört kişi olduk

Tarih: 3 Kasım 2008, 15:51 - İp: 78.***.**5.148