osmanlı
osmanlı (üye)
İzmir / Amatör

S9500 Fun Club Şu An Kurulmuştur!

Arkadaşlar benimde S9500 modelini bugün almamla faal olarak S9500 fun club'ın kurulması şart olmuştur.Dilek,
şikayet,öneri,bilgi paylaşımı,kullanım,test,görüşler,
teknik sorunlar,fotoğraflar üzerine yorumlar,yeni gelişmeler vb. birçok konuyu burada hızlı bir şekilde tartışacağız.Bilinmeyenlere ışık tutup,profesyonelliğin peşinden gideceğiz.

Bu forumda yorumlarını,yardımlarını,bilgisini ve emeğini bizimle paylaşan herkese teşekkür ederim

#osmanlı' tarafından 15.07.2006 22:45:01 tarihinde düzenlendi.

Tarih: 20 Mart 2006, 15:08 - İp: yok
osmanlı
osmanlı (üye)
İzmir / Amatör

Senin adına sevindim ali.
Ben arada bir sırf sizin değerli yorumlarınızı alabilmek için 2MP de yapacağım çekimleri forumda paylaşacağım.
Bu arada Özgür sana da selam.Fırsat buldukça buralardayım kardeş.Ancak çok yoğun tempodan dolayı forumlara bile zor giriyorum.
En yakın zamanda görüşmek üzere.

Tarih: 1 Haziran 2006, 10:46 - İp: 85.***.**5.195
aliuysal
aliuysal (üye)
Muğla / Amatör

fotograflarını beklıyoruz hocam.kısın 3-4 defa izmire is icin geliyorum.belki gorusebırız.bir ara izmir fotograf klubunun toplantısınada katılmıstım.

kolay gelsın

Tarih: 1 Haziran 2006, 13:11 - İp: 81.***.**8.137
vozgur
vozgur (üye)
İstanbul / Amatör

selam osmanlı
Kardes çektiğin 9mp resimleri paintte küçültüp siteye gene ekleyebilirsin.Bunun için paintte imageden stretch and skew den 100 olan kısımları(horizonal and werticali)25 yazıp ok le resim siteye uygun olarak küçülür.

Bu arada kendini fazla özletme valla gerci bende bu aralar finaller dolayısıyla ne resim çekebiliyorum nede foruma bakabiliyorum ama hayırlısı bir mezun olayım sonra hep buradayım...

Tarih: 2 Haziran 2006, 10:07 - İp: 85.***.**2.238
arda.ates
arda.ates (üye)
İstanbul / Amatör

Arkadaşlar benim 9500de evf/lcd tuşunun altındaki mf ye yardımcı olan tuş çalışmıyo..
acaba ben uygun olmayan bi ayarda mı deniyorum
yardımcı olabilirseniz hangi ayarlarda o tuşu kullanabildiğiniz konusunda çok sevinirim.. teşekkürler

Tarih: 2 Haziran 2006, 17:52 - İp: 85.***.**3.234
osmanlı
osmanlı (üye)
İzmir / Amatör

Öncelikle makronun üzerindeki focus ayarları ya manuel focus da olacak ya da tek çekimlik focusda(devamlı focus ile aktive olmuyor).
Sonra belki bazı modlarda da aktive olmayabilir.Sen her moda getirerek o tuşa basmayı dene.Eğer bozuk değil ise çalışacaktır.Sanırım bende bu sorunu yaşamıştım ve bu forumda bir arkadaşın yardımı ile problemi atlatmıştım.

Tarih: 2 Haziran 2006, 19:54 - İp: 85.***.**8.172
cyberspace
cyberspace (üye)
İstanbul / Meraklı

merhabalar,

fun club'u kurulduğu günden bu yana hararetle takip ediyorum. s7000'den sonra s9500'e terfi ettim. makineyi hama 58 mm. skylight filtre, 2x telephoto lens ile birlikte kullanıyorum.

52 sayfada ne yazıldıysa hepsini okudum. çok faydalı bilgilerle dolu. emeği geçen tüm arkadaşlara sonsuz teşekkürlerimi sunarım.

fotoğraf makinemle yaşadıklarımı sizlerle paylaşmaktan büyük keyif duyacağım.

sevgi ve saygılarımla.

murat manaz

Tarih: 2 Haziran 2006, 23:44 - İp: 85.***.**1.94
aliuysal
aliuysal (üye)
Muğla / Amatör

sevgili murat,

ben biraz gec uye oldum gruba.bende su anda 8.sayfadayım.muthis bilgiler var tum sayfalarda.iyiki varsınız.

cok tesekkurler,

ali

Tarih: 3 Haziran 2006, 20:13 - İp: 85.***.**3.94
cyberspace
cyberspace (üye)
İstanbul / Meraklı

merhaba ali,

bende fun club'a yeni üye oldum. 1 gün oldu ))

siteyi sürekli takip ediyordum ama o zamanlar fujim yoktu. fujiye kavuşunca daldım clubun içine )

hoşgeldin sende.

Tarih: 4 Haziran 2006, 01:18 - İp: 85.***.**7.58
cyberspace
cyberspace (üye)
İstanbul / Meraklı

merhaba arkadaşlar

hepinize keyifli bir haftasonu diliyorum.

arkadaşlar s9500 için bilek askısı aramaktayım.

gittigidiyor'da buldum ancak o askının üzerinde nikon yazmaktadır

fujinin böyle bir ürünü var mıdır?

iyi günler.

Tarih: 4 Haziran 2006, 14:01 - İp: 85.***.**5.168
cyberspace
cyberspace (üye)
İstanbul / Meraklı

Bilek askısı için bir örnek: http://www.gittigidiyor.com/php/urun.php?id=2078299

Tarih: 4 Haziran 2006, 14:03 - İp: 85.***.**5.168