Fotoğrafçılık Forumları
S9500 Fun Club Şu An Kurulmuştur!
Arkadaşlar benimde S9500 modelini bugün almamla faal olarak S9500 fun club'ın kurulması şart olmuştur.Dilek,
şikayet,öneri,bilgi paylaşımı,kullanım,test,görüşler,
teknik sorunlar,fotoğraflar üzerine yorumlar,yeni gelişmeler vb. birçok konuyu burada hızlı bir şekilde tartışacağız.Bilinmeyenlere ışık tutup,profesyonelliğin peşinden gideceğiz.
Bu forumda yorumlarını,yardımlarını,bilgisini ve emeğini bizimle paylaşan herkese teşekkür ederim
#osmanlı' tarafından 15.07.2006 22:45:01 tarihinde düzenlendi.
Selam pazarbey.Testine bakacağım.Saygılar...
Operasyon merhaba.Madem kafana takılan sorular var ve istediğin ürünü bulamıyorsun,o halde sana birkaç mağaza önereyim.
Öncelikle Fuji Ege dağıtımdan yardım alabileceğini umuyorum.
Tel0232) 279 22 22
Ayrıca foto remzi mağazalarına,yalçınlar mağazasına sorabilirsin.Foto remzi her yerde var zaten.Yalçınlar mağazası ise konak pier'de veya alsancak fil pizza'nın yanında var.Konak da foto balim mağazası var.Hemen kemeraltına girerken sağda.Kıbrıs şehitlerindeki teknosa mağazasının karşısında mehmetler foto var.
Ayrıca alsancak kordonda da bir fuji satıcısı var.Adını tam hatırlamıyorum fakat bu gündoğdu meydanından gümrüğe giderken denize bakan tarafta olması lazım.Bu arada başta söylediğim foto remzi mağazalarının tabelalarında hep fuji yazar.Bir nevi dağıtımcı mağazalardır buralar...
Filtre olarak ben Hama kullanıyorum ama cookinin de iyi olduğu söyleniyor.Bir sıralama yaparsam Uv filtre koruma maçlı olduğu için polarizeden önce gelir.Polarizede korur fakat pahalı olduğu için yıpranma sonrasında Uv ye nazaran pahalı olduğundan sana boşuna masraf olur.Fotoğraf çekiminde polarizeyi çok kullanacaksan her ikisinide alman mantıklı olacaktır.
Polarize filtrelerin 30-40 ytl,uv filtrelerin ise 10-20 ytl arasında olması lazım.
Umarım dilediğin flaşı bulursun.
selam arkadaşlar,galeriye yeni fotolar yükledim,denizli kaklık mağarasından 6 7 fotoğraf;bir de thunder adlı bir fotoğrafım var,yorumlarınıza ihtiyacım var.yorum yapan arkadaşlara teşekkürler...
Hafta sonu ankaradaydım,uğur fotodan bir cokin 58mm uv ve pro lenspen aldım.toplam 40 ytl.bu lenspen baya güzel bişeymiş tertemiz yapıyor lensi namussuz.lensi temizleyip uv filtremi taktım,artık içim rahat.
ayrıca yalçınlardan petrix tripod da aldım fiyatı 54 ytl baya güzel bir tripod.
100 ytl harcadım ama ekipmanı da neredeyse tamamladım(raynox 2.2x hariç)
görüşmek üzere...
raynoxlar birazdaha masraf çıkaracak galiba emrahçınar pazarbey fiyatlarını bi öğrenseydi hayırlısıyla
bende hafta sonu börtü böcek kaçıyor diye hamanın macro lensini aldım ama raynox macrolar daha iyi bence. Ben gene para biriktirmeye başlayım diyorum ama şu fiyatı bi öğrenebilseydik.
deneme amaçlı olarak kenkonun uv ve polarize filtrelerini aldım. yarın elimde olacak... tanımadığım bir marka.. ne dersinizzz...?
s serisi için tlfx 9 -b tele objektif varmış. ama izmir fuji ile yaptığım görüşmede bunun 9500 için uygun olmadığını ve uygun olan modeli daha yeni bir müşteri için sipariş verdiklerini söylediler.9500 uyumlu tele kullanan kimse var mı ve varsa nasıl diye öğrenmek istiyorum... tabi fiyatını da..!
operasyon merhaba.
Bizde çoğu 9500 kullanıcısı gibi, Raynox 2x2 tele
lensleri bekliyoruz. Yakın bir zamanda pazarbeyin testi
bitecek. Ve fiyatları da aşağı yukarı belli olur bu zaman
diliminde.
tele lens için izmir fuji den hasan beyle görüşüyorum. bir aksilik çıkmazsa pazartesi yanına gideceğim... inşallah o zamana kadar sipariş olarak verilen lens gelmiş olur ...
bir de arkadaşlar çok yeni olmama rağmen izmir ve çevresinde ikamet eden s 9500 sevenleri ile bir gezi yada buluşma yapsak derim...
ben derim de siz ne dersiniz...?
bu arada vivitar 2800 kafa flash ı aldım bakalım nasıl sonuçlar verecek...
operasyon flaşın hayırlı olsun ama lensler için pazarbeyin test ettiği lensleri bi incele bence şahsen ben hem testleri bekliyorum hemde fiyat olarak ne olur onu merak ediyorum ama makro lensler özellikle dcr 250 süper makro diye bişey var bence süpper bişiy
slm arkadaslar.bende fuji s9500 sahibi oldum.yurtdısından geldigi için turkçe kullanım kılavuzu sorunum var.yardımcı olabilirmisiniz.birde makro konusunda sanırım problem yasıyorum.super makroda cekmeme ragmen bana goruntuler hıcte makro gibi gelmiyor.makro calısan arkadasların bana gosterebilecegi calısmaları varmı.bu benim ilk digital makinem.daha once minolta dynex 7xi kullanıyordum.
tesekkurler,
ali uysal
İlgili olabilecek konular
-
Fuji S9500 Denklanşör Kablo Bağlantısı ?
14 Ağu. 2014, 22:25 fesyen
1232914 Ağu. 2014, 22:47
fesyen -
-
Fujifilm S9500 İçin Pil Tavsiyeleri
15 Nis. 2011, 23:35 ridvantunc
7333129 Oca. 2012, 22:37
guney06 -
Fuji S9500-canon 400d-olympus E500 ?
30 Oca. 2011, 19:14 heartofgold
6170031 Oca. 2011, 17:17
g.emre -