osmanlı
osmanlı (üye)
İzmir / Amatör

S9500 Fun Club Şu An Kurulmuştur!

Arkadaşlar benimde S9500 modelini bugün almamla faal olarak S9500 fun club'ın kurulması şart olmuştur.Dilek,
şikayet,öneri,bilgi paylaşımı,kullanım,test,görüşler,
teknik sorunlar,fotoğraflar üzerine yorumlar,yeni gelişmeler vb. birçok konuyu burada hızlı bir şekilde tartışacağız.Bilinmeyenlere ışık tutup,profesyonelliğin peşinden gideceğiz.

Bu forumda yorumlarını,yardımlarını,bilgisini ve emeğini bizimle paylaşan herkese teşekkür ederim

#osmanlı' tarafından 15.07.2006 22:45:01 tarihinde düzenlendi.

Tarih: 20 Mart 2006, 15:08 - İp: yok
vozgur
vozgur (üye)
İstanbul / Amatör

Bide okulda klup olarak ortak bi sergi acacağız oradada bazı fotograflarımı yayınlayacağım. Ama sadece bana ait bi sergi olmayacak bu. Benim istediğim kendime ait bir sergi yapmak

Tarih: 13 Mayıs 2006, 12:33 - İp: 85.***.**3.137
osmanlı
osmanlı (üye)
İzmir / Amatör

Valla özgür ben İzmir'de birkaç eli ayağı düzgün sergi yapılabilecek mekan buldum.Kira da istemiyor çoğu.Ancak bu süre zarfına kadar 50 civarında sergiye koyabileceğim fotoğraf çekmem lazım.Bu da en az 10000 fotoğraf çekimi oluyor.Yani insan ancak birkaç yüz fotoğraftan birinde mükemmelliği buluyor.Benim daha fotoğraf baskıları ile ilgili öğrenmem ve almam gereken yol olduğunu düşünüyorum.
Şu okullar bir tatile girse,bu işin üzerine ağırlığımı vereceğim.

Tarih: 13 Mayıs 2006, 12:40 - İp: 85.***.**1.248
vozgur
vozgur (üye)
İstanbul / Amatör

Sergi alanlarını bulman iyi olmus Biz bu iş için okulun kültür merkezini kullanıyoruz. Birde bence sen sergiye sb ağırlıklı fotoları koy.Çünkü sb çalışmaların bence güzel. birde hep P kullanıyorum demişsin neden M kullanmıyorsun bence sende bunu yapabilecek kabiliyet var.

Tarih: 13 Mayıs 2006, 12:45 - İp: 85.***.**3.137
osmanlı
osmanlı (üye)
İzmir / Amatör

Yok şimdilik cesaret edemiyorum.S yada A modlarında kendimi geliştirdikten sonra M moduna geçeceğim.Sende bir an önce fotoğraf çekmeye başlayabilirsin.Bak bu sergiler sanırım en çok kışa girerken izleyici buluyor.Şimdiden başlarsak malzeme biriktirmeye,ancak yetişir ekim-kasım aylarına...

Tarih: 13 Mayıs 2006, 12:55 - İp: 85.***.**1.248
pazarbey
pazarbey (Avukat)
Kütahya / Amatör

Iyyy yeni rakının yarışması. Kokusu bile beni deli ediyor. Asla böyle bir yarışmaya katılmayı uygun görmüyorum.
Serginizi umarım kısa zamanda açarsınız.

Tarih: 13 Mayıs 2006, 13:02 - İp: 85.***.**2.161
vozgur
vozgur (üye)
İstanbul / Amatör

Hocam sen genede yavas yavas M modunuda denemeye başla. Bu arada dediğin doğru çok fotograf lazım daha, ben birazdan eminönüde doğru yol alıcam (tabiki makinamla birlikte) inşallah güzel bişiler yakalarım.

Hocam sana kolay gelsin ben kacıyorum

Tarih: 13 Mayıs 2006, 13:04 - İp: 85.***.**3.137
osmanlı
osmanlı (üye)
İzmir / Amatör

Sana da iyi çekimler.Rast gelsin...
Pazarbey yarışmayı niye sevmedin.Yoksa sen içki içmeyi sevmiyormusun

Tarih: 13 Mayıs 2006, 13:24 - İp: 85.***.**1.248
painkiler
painkiler (üye)
Muğla / Amatör

Merhaba,
S9500 ümü aldım geldim ama daha çanta alamadım.Daha doğrusu güzel bi çanta bulamadım. Filtre neyim de alcam ama bakalım ne zaman :)youmlarınızı bekliyorum aşağıdaki resimler için

Tarih: 14 Mayıs 2006, 17:36 - İp: 81.***.**0.92
orko76
orko76 (üye)
Kahramanmaraş / Amatör

makinan hayırlı olsun fotograf çok güzel olmuş bence

Tarih: 14 Mayıs 2006, 21:45 - İp: 85.***.**5.69
osmanlı
osmanlı (üye)
İzmir / Amatör

Painkiler makinanı iyi günlerde kullan.Çanta olarak sana lowepro'nun nova modellerini öneririm.Teknosalarda mevcut.

Tarih: 14 Mayıs 2006, 23:05 - İp: 85.***.**9.232