Fotoğrafçılık Forumları
S9500 Fun Club Şu An Kurulmuştur!
Arkadaşlar benimde S9500 modelini bugün almamla faal olarak S9500 fun club'ın kurulması şart olmuştur.Dilek,
şikayet,öneri,bilgi paylaşımı,kullanım,test,görüşler,
teknik sorunlar,fotoğraflar üzerine yorumlar,yeni gelişmeler vb. birçok konuyu burada hızlı bir şekilde tartışacağız.Bilinmeyenlere ışık tutup,profesyonelliğin peşinden gideceğiz.
Bu forumda yorumlarını,yardımlarını,bilgisini ve emeğini bizimle paylaşan herkese teşekkür ederim
#osmanlı' tarafından 15.07.2006 22:45:01 tarihinde düzenlendi.
arkadaşlar en sonunda buraya yüklemeye karar verdim fotoğrafı,umarım başarılı olurum. Geçen seferlerde baya zorluk yaşamıştım.xxx şeklinde çıkmıştı fotoğraflar daha doğrusu çıkmamıştı
Yorumlarınızı bekliyorum.Fotoğraf galeride de mevcut
Selam arkadaşlar...
Fatihcim seni tebrik ediyorum.Az zamanda çok ve büyük işler başarmıssın.Gece çekiminin ardından patlama yapmışsın ve diğerlerini de buraya döşemişsin.
Emrah sana da merhaba.Bak bu sineğin gözü bayağa net çıkmış fakat fotoğrafın alt taraftan 1/3'lük kısmı netliğini yitirmiş.Keşke bu fotoğraftan birkaç adet çekseydin.Başarılı olma şansın artardı.Bu güzel bir başlangıç senin için.
Madem S9500 alacak olan arkadaşlara yardımcı olmak amacımız,o halde bundan böyle fotoğraflarımızı burada sergileyelim.Hem haftada 2 adet kota sınırlamasına takılmayız,hem fotoğraf makinası araştırmakta olan insanlara görsel anlamda fikir vermesi açısından yardım etmiş oluruz hem de burada sergilemiş olduğumuzfotoğraflar daha göz önünde olduğu için galeriye göre fazla sayıda yorum alır.
Kıvanç Kardeş sen de olmasan ne yapacam bilmiyorum,şuraya bak sitede birçok 9500 kullanıcısı var sadece birkişi(o da sensin ) yorum yaptı topu topu,ayrıca galeride de sadece senin yorumun var...
Kendine iyi bak...
emrah kardeş bizim bişey yazmamıza gerek yok osmanlı sağolsun hem bizleri boş bırakmıyor hemde bilgilerini paylaşıyor.fotoya gelince sadece sineğin gözleri net çıkmış bende makroya bayılıyorum ama lens olmadan olmuyor gerçekten başarılar
Dikkar ederseniz su sanki bayrağı havaya kaldırmış gibi bir etki yaratmış.Değerli yorumlarınıza...
fotoğraflar güzel,2. fotğrafını sanırım görmüştüm galeridee.birinci fotoğraftaki ne öyle?o bahar aylarında kavaklardan dökülen şeylerden biri mi???dediğin gibi 3. fotoğrafta ilginç bir durum var,tebrik ederim...iyi geceler...
İlgili olabilecek konular
-
Fuji S9500 Denklanşör Kablo Bağlantısı ?
14 Ağu. 2014, 22:25 fesyen
1234714 Ağu. 2014, 22:47
fesyen -
-
-
-
Fujifilm S9500 İçin Pil Tavsiyeleri
15 Nis. 2011, 23:35 ridvantunc
7334129 Oca. 2012, 22:37
guney06 -
-
-