Fotoğrafçılık Forumları
S9500 Fun Club Şu An Kurulmuştur!
Arkadaşlar benimde S9500 modelini bugün almamla faal olarak S9500 fun club'ın kurulması şart olmuştur.Dilek,
şikayet,öneri,bilgi paylaşımı,kullanım,test,görüşler,
teknik sorunlar,fotoğraflar üzerine yorumlar,yeni gelişmeler vb. birçok konuyu burada hızlı bir şekilde tartışacağız.Bilinmeyenlere ışık tutup,profesyonelliğin peşinden gideceğiz.
Bu forumda yorumlarını,yardımlarını,bilgisini ve emeğini bizimle paylaşan herkese teşekkür ederim
#osmanlı' tarafından 15.07.2006 22:45:01 tarihinde düzenlendi.
Nergal iyi bir tercih yapmışsın.Güzel günlerde çekimler yapman dileği ile ve makinanı iyi günlerde kullanman dileğiyle...
Emrahcım şimdi yorum yapacağım fotoğrafına.Fatih senin makina S9500 dü dimi.Bu da onunla mı çekildi?
Orko selam.Ümitsizlik değil benimkisi,manuel ayarları bilememektan kaynaklanan eksiklik duygusu.Bunu da zamanla aşacağıma inanıyorum.
osmanlı kardeş senin manuel ayarları en kısa zamanda öğreneceğinden eminim şahsen ben autoda kesinlikle foto çekmiyorum acele olmadığı sürece tabi ve baya bi faydalı oluyor manuelde çekmektavsiye ediyorum manueli bende senin gibi düşünüyorum autoda makina çekiyo sen sadece düğmeye basıyosun ama manuelde fotoğraf tüm ayarlarıyla senin eserin oluyor
Haklısın orko.Artık yavaş yavaş manuel'e geçme zamanı geldi.
Öncelikle diyafram ve enstantane öncelikli modları,biraz daha alışınca da manuel modu kullanacağım.Tavsiye için sağol.
evet s9500'le çektim beğendiğinize sevindim henüz yeni alışıyorum kameraya osmanlı'nın dediği gibi manuel ayarları denemek lazım
çok güzel çekmişsin emrah manuel moddamı çekildi bunlar eğer manueldeyse bundan iyisi can sağlığı herhalde
orko karıştırdın heralde emrah diye bahsettiğin bensen bu fotoğraflar benim değil fatihgh3 adlı arkadaşımızın.
arkadaşlar bu arada daha önce galeriye bir sinek fotoğrafı koydum pek beğenmediğimi de yazdım buraya yorumlarsanız seninirim dedim ama Kıvançtan(osmanlı) başka kimse yorumlamadı,birkez daha sesleniyorum size lütfen o fotoğrafımı yorumlayınız,teşekkür ederim.
Fatihgh3,fotoğraflar güzel,haklarında biraz bilgi verirsen seviniriz...
İlgili olabilecek konular
-
Fuji S9500 Denklanşör Kablo Bağlantısı ?
14 Ağu. 2014, 22:25 fesyen
1232814 Ağu. 2014, 22:47
fesyen -
-
Fujifilm S9500 İçin Pil Tavsiyeleri
15 Nis. 2011, 23:35 ridvantunc
7333129 Oca. 2012, 22:37
guney06 -
Fuji S9500-canon 400d-olympus E500 ?
30 Oca. 2011, 19:14 heartofgold
6169931 Oca. 2011, 17:17
g.emre -