Fotoğrafçılık Forumları
S9500 Fun Club Şu An Kurulmuştur!
Arkadaşlar benimde S9500 modelini bugün almamla faal olarak S9500 fun club'ın kurulması şart olmuştur.Dilek,
şikayet,öneri,bilgi paylaşımı,kullanım,test,görüşler,
teknik sorunlar,fotoğraflar üzerine yorumlar,yeni gelişmeler vb. birçok konuyu burada hızlı bir şekilde tartışacağız.Bilinmeyenlere ışık tutup,profesyonelliğin peşinden gideceğiz.
Bu forumda yorumlarını,yardımlarını,bilgisini ve emeğini bizimle paylaşan herkese teşekkür ederim
#osmanlı' tarafından 15.07.2006 22:45:01 tarihinde düzenlendi.
pazarbey b merhaba nedir bu füji s9500 furyası banada bahsedinde bizde anlıyalım nerden nasıl neden ve niçin bunlar.
Benim yeni pili şarja koyalı 21 saat oldu hala doluyor.Bakalım bu seferki şarj kitinden verim alabilecekmiyiz.
S9500 cüler haydi biraz hareket lütfen.Bakın R1 test 180.sayfaya geldi.Onları örnek alalım.Sizde çekimler yapın sonra galeri yerine foruma ekleyin fotoğraflarınızı.Böylece daha çok okuyucuya ulaşırız.
Bu arada 9500'ün flaş ayarını bir türlü yapamıyorum.Üstteki 3 düğmeden biri ama ben uygulamada başaramadım.Bilen bir arkadaş buraya nasıl yaptığını yazarsa sevinirim.
Üstteki flaş tuşuna basılı tutarak tekerleği çevireceksin. Bu kadar basit.
iyide osmanlı buraya nasıl foto ekleyecez bide sana şunu söyleyim şarj cihazlarında genelde lambalara çok inanma pillerin amperlerine göre şarj et bence
nerede bu osmanlı yoksa makinayı sattı da bizi terk mi etti pazarbey lensleri test ediyor bi göz at sonuçlar görülmeye değer habewrin olsun
Selam orko.Yeni bir işe başladım ve sabahın erken saatlerinden akşam'a kadar çalışıyorum.Vaktim olmadığı için giremiyorum forumlara.Birde şu İzmir buluşmasına gidemediğim için canım çok sıkkın.Niye gidemedim diye kendime kızıyorum.
Belki bir süre bu sebepten dolayı foruma katılamayabilirim.Sonradan toplu halde yazılarımı yazarım.Zaten bu aralar banada ihtiyaç yok.Sağolsun Mustafa Bey,raynoxları gönderdi.En sonunda bu lenslerin performansını göreceğiz.Pazarbeyin iyi bir inceleme yapacağından şüphem yok.
Harun kardeş ben biliyorum tekerleği çeviriyoruz da ben bulamadım.Birkez daha deneyeceğim.Yanıtın için sağol.
osmanlı kardeş yeni işin hayırlı olsun ama bu topic senin sayılır ve herkesin birbirine ihtiyacı vardır ve hiçkimse bir diğerinin yerini tutmaz.Bence herkesin yeri farklıdır buluşmayı kaçırmana üzüldüm ama bide kendini benimgibilerin yerine koy hiçbir izmir buluşmasına katılamayacak ama senin önünde çok şans var ışığın bol olsun kardeş
Sağol orko.İyi moral veriyorsun kardeşim.Evet biraz saçma oldu bu yaptığım.Ben kısa zamanda kendimi toplarım.Pazarbey şu raynoxların piyasa fiyatını öğrenirse iyi olacak.Çok merak ettim
bende merakla bekliyorum fiyatlarını zira süper makrolar çıkıyor ortaya bilirsin ben makro meraklısıyım
İlgili olabilecek konular
-
Fuji S9500 Denklanşör Kablo Bağlantısı ?
14 Ağu. 2014, 22:25 fesyen
1232914 Ağu. 2014, 22:47
fesyen -
-
Fujifilm S9500 İçin Pil Tavsiyeleri
15 Nis. 2011, 23:35 ridvantunc
7333129 Oca. 2012, 22:37
guney06 -
Fuji S9500-canon 400d-olympus E500 ?
30 Oca. 2011, 19:14 heartofgold
6170031 Oca. 2011, 17:17
g.emre -