osmanlı
osmanlı (üye)
İzmir / Amatör

S9500 Fun Club Şu An Kurulmuştur!

Arkadaşlar benimde S9500 modelini bugün almamla faal olarak S9500 fun club'ın kurulması şart olmuştur.Dilek,
şikayet,öneri,bilgi paylaşımı,kullanım,test,görüşler,
teknik sorunlar,fotoğraflar üzerine yorumlar,yeni gelişmeler vb. birçok konuyu burada hızlı bir şekilde tartışacağız.Bilinmeyenlere ışık tutup,profesyonelliğin peşinden gideceğiz.

Bu forumda yorumlarını,yardımlarını,bilgisini ve emeğini bizimle paylaşan herkese teşekkür ederim

#osmanlı' tarafından 15.07.2006 22:45:01 tarihinde düzenlendi.

Tarih: 20 Mart 2006, 15:08 - İp: yok
orko76
orko76 (üye)
Kahramanmaraş / Amatör

alibey makinanız hayırlı olsun bana mesafe olarak baya uzaksınız kullanma klavuzunun fotokopisini felan çekerdik ama makro konusunda süper makroyla oldukça güzel fotolar çıkıyor ortaya ama eniyi makroyu pazarbeyin test etmekte olduğu dcr 250 lens ile elde edebilirsiniz pazarbeyin portfolyosunu bi inceleyin isterseniz

Tarih: 31 Mayıs 2006, 11:44 - İp: 85.***.**4.160
vozgur
vozgur (üye)
İstanbul / Amatör

Makinanız hayırlı olsun. Benim portföyümdede macro lenssiz çekilmiş makrolar var onlarada bakabilirsiniz.

Tarih: 31 Mayıs 2006, 13:12 - İp: 88.***.**1.122
aliuysal
aliuysal (üye)
Muğla / Amatör

slm arkadaslar.cevaplar icin cok tesekkurler.bu arada funclubta toplam kac kisiyiz?

Tarih: 31 Mayıs 2006, 16:27 - İp: 81.***.**8.137
vozgur
vozgur (üye)
İstanbul / Amatör

aslında baya 9500 kullanıcısı var ama fun cluba en cok @osmanlı, @ ben,@emrahçınar, @ orko76,@pazarbey takılıyor. diğerleride arada şenlendiriyolar işte mekanı. Kafana takılan sormak istediğin şeyler olursa sor herkez bildiğince yardımcı olacaktır.

Tarih: 31 Mayıs 2006, 18:34 - İp: 88.***.**1.122
aliuysal
aliuysal (üye)
Muğla / Amatör

biliyorsunuz biz marmariste yazin calisip kisin yatiyoruz.makinem yeni ve daha fazla bir calisma yapamadim.ancak en kisa zamanda calismalara basliyacagim.vozgur kardesim senin websiteni inceledim.eline saglik.bu fanclub olayini ilertebilirsek ileride belkide fujinin sporsorlugunda fanclub sergisi acabiliriz.ne dersiniz?

Tarih: 31 Mayıs 2006, 19:05 - İp: 85.***.**5.185
aliuysal
aliuysal (üye)
Muğla / Amatör

ya arkadaslar unutmadan bir sey yazmak istiyorum.ben hangi digital makine diye arastiriken sanirim Pazarbeyin bir yorumunu okumustum s9500 konusunda.yorum sonunda karar verdim bu makinaya.tesekkur ederim pazarbey abi.
isigin herdaim bol olsun.
ali

Tarih: 31 Mayıs 2006, 19:11 - İp: 85.***.**5.185
aliuysal
aliuysal (üye)
Muğla / Amatör

arkasalar biliyorsunuz ben en comez uyeyim bu sitede.mesajlari daha yeni okuyorum.funclub 6.sayfaya kadar geldim.ne o kitap dagitilmis.acaba cok mu gec kaldim.belki kiyida kosede vardir bir tane daha.napiyim isteyenin bir yuzu kara!

saygilar
ali

Tarih: 31 Mayıs 2006, 19:56 - İp: 85.***.**5.185
vozgur
vozgur (üye)
İstanbul / Amatör

sitemi beğendiğinize sevindim. Sergi neden olmasın tabiki olabilir mustafa bey[fujifilm ] dersteklermi orasını bilmem.
Kitap mustafa beyin abisi tarafından yazıldı.ve hediye kısmı bitti ama kitapcılarda bulabilirsiniz. Sitede ayrıca 9500test başlığı var(pazarbeyin yazdığı) oradanda makina hakkında bilgi alabilirsiniz.Ayrıca şu an pazarbey raynox lensleri test ediyor. Bu lensler bizim makinaya uygun lensler onlarıda takip edebilirsiniz. işığınız bol olsun..

Bu arada osmanlı nerelerdesin kardeşim yok oldun hayrola?

Tarih: 31 Mayıs 2006, 20:23 - İp: 88.***.**1.122
osmanlı
osmanlı (üye)
İzmir / Amatör

Selam arkadaşlar.Ben arada bir girip yazılanları okuyorum.
Çok nadiren fotoğraf çekiyorum ve bu çekimlerimi 9MP de yaptığım için siteye ekleme şansım olmuyor eskisi gibi.Bu yüksek çözünürlükte çekim yapmamın sebebi sergi için malzeme biriktirmem.Hafıza kartımın kapasitesi küçük olduğu için çekimlerimi maalesef RAW yerine Jpeg formatta yapabiliyorum.Ama olsun,yakında 1Gb xD kart alacağım.
Bugün alsancaktan 45 ytl gibi bir fiyata tripod aldım.Bir süre gece çekimlerine ağırlık vereceğim.Uzun pozlama ile çekim yapmak hayli zevkli.
Sayın Ali;senide aramızda görmek çok güzel.İyi bir tercihte bulunmuşsun.
Fakat umarım çok para vermemişsindir alırken.
Arkadaşlar bu arada teknosada 1299 ytl olan S9500'ün fiyatı bugün baktığımda 1479 ytl olmuştu.Gözlerime inanamadım
Bir anda 180 ytl fiyat artışı yapılmış.Her teknolojik ürünün fiyatı artmıştır bu dövizdeki artıştan dolayı.
Ben forumdaki yazıları yakından takip etmeye çelışacağım.Hepinize iyi geceler.

Tarih: 1 Haziran 2006, 00:13 - İp: 85.***.**2.94
aliuysal
aliuysal (üye)
Muğla / Amatör

hocam ben makinayı bir arkadasın vasıtasıyla amerikadan amazon.com dan 552 dolara aldım.doviz o kadar yuksek degildi ve tl olarak 745 YTL odedim.sanırım bu konuda biraz şanslıyım.simdi olsa alamazdım sanırım.size iyi calısmalar.gece cekimleriniz bizimle paylasırsanız sevinirim.bende bu hafta marmaris arşivim için gece cekimlerine baslıyorum.

ali

Tarih: 1 Haziran 2006, 10:22 - İp: 81.***.**8.137