Fotoğrafçılık Forumları
Pazarbeyin Gezme Sorunsalı
Yahu kendimi durduramıyorum..İki günlük tatilde 5 günden daha fazla yorulkuyorum..Sürekli gezme gezme gezme..Ama nereye kadar?
Pazarbeyin hatırına bi yardım?
Robis emmi. fRENK TÜFENGİ.
emmiler bugün başka bir gezme sorunsalına çıkıyorum.
keza az sonra konya mukabiline hidrolik direksiyonu doğrultmak üzereyim.
kar mukabili ve zincir yok mukabiliyim.
giderken metro dan bir zincir alıyım ucuz yollu mertebesi.
Okyanus dayı küçük sözü dinleyip bi kar lastığı almadın. Tabi imkan meselesi ama candan gıymatlımı. Kal yoldada gör gününü. Sakın yolda kalırsan ünneme beni.
zincir yerine kar paleti tavsiye ediyorum daha konforlu bir yolculuk ve uzun lastik ömrü mukabili.
pazaremmi yerim olsaydı bi enik de bana ayır diycektim sibiryalı mertebelerinde
Emmi olsa tükkan senin. Bİ kar paleti mertebesine bi sibirya olurdu valla.
böyün kar paleti didiyin 200 300 lira çifti. bi çift enik almak lazım onlara mukabil
Eray angarada dediğim yerde satılıyor idi,, belki başka yerlerde de vardır,burada pek kış olmaz,ondan ziyade ben almamıştım buradan da angaradan da..Dediğim markete git *paşabeyi bul MD'dür,selam ilet, varsa tedarik eder sana,belkim personel fiyatında zati ..
Enik emminin karşı evin ahılında var ve dolu, üç beş tane çıkıp kaçıp geliyorlar emminin kapısına dayanaraktan, rıskını ver bize ey sahip,açız doyur diyerekten bahçesinde beklemektedirler sürekli,donmayaraktan keza ..
Emmi kilolu ve yiyecek tükettiğinden belki his onları oraya bahçeye çekmektedir ziyade mertebesinde,eray..Yüz lira peteteye havale çıkart göndersin sana bir dane bari sevabına..
Emmi ganafer dayresinde baktım iyce iyileşmiş gali. HIrlamakta oynamakta. Hatta 3 tane güzel kaka yapmış. İshal gitmiş gali. Su kaybıda. Verelim mmi eraya eniklerinden.
Bu arada olimpus 30x zumlu makina mukabili yapmış. Emmi tam senlik. Zum mukabili. 850 mm mertebesinde imiş.
Olimpusun linkini verde bakam emmi gidip alırım zuum neticesi gereği..,,mak bol bende zira..
Cam gibi de çeker elbette o alet belki..
Eniği ver bakam ayara,petete ne havale çıkarsın,tediye/tahsilat alındısı genelinde gönder bitane ona da sevaba gir bari emmi..Yüz lira al ondan bari..
Ya da hibe et gali,önümüzde mart ayı dert ayı var ziyade biliyorsun..
olympus'un 30x makinesi 24-720mm imiş güzel aralık gali.
emmi köpeğin cinsi husky ise (kırsal dilde sibirya kurdu) ne havalesi kendim almaya gelirim eniğinden
İlgili olabilecek konular
-
Nıkon 70-300vr&tamron 70-300vc Sorunsalı
29 Eki. 2014, 18:33 carpediem1302
0215429 Eki. 2014, 18:33
carpediem1302 -
Nikon D3100 Kullanıcları Sorunsalı
25 Haz. 2013, 23:28 barmyworm89
3269321 May. 2014, 12:57
tahadonmez -
-