Fotoğrafçılık Forumları
Pazarbeyin Gezme Sorunsalı
Yahu kendimi durduramıyorum..İki günlük tatilde 5 günden daha fazla yorulkuyorum..Sürekli gezme gezme gezme..Ama nereye kadar?
Pazarbeyin hatırına bi yardım?
Kutba bile gitti adam namaz kılmaya.
Emmi nasıl kamira beğendinmi.
Dörtyüzlira para değil o iş içün emmi beğendim,lakin neticeyi görmek gerek tabi..SD'li kartlı mukabili..
pazardayı köpek-möpek ne iş? beslemeye mi başladın?
Bizim çocuklar istedi . Mavi gözlü Rus mukabili bi sibirya kurt eniği aldık.
Emmi hakkat ucuz. Emme netce nedir bilmeli yani.
emmi eniği aldın keza emme bu işler fıtrata uymaz.
keza bu sibirya kurdu denen haskiler pek sevimli. insan o an fıtrat falan düşünmeyip gel kuçu kuçu diyesi geliyor.
Evet öyle. Hemde çok zekiler. Senden zeki olmasınlar. Yazın doğanlar ölürmüş keza. Socak mukabili.
emmi senin it gunnama mukabili olursa erkeğinden bi enik ayır bize.
İlk gunnamasının enikleri satıldı bile. acele ette 2. partiden al. Ellere 500 ve verdim. sana 400 yaparız. Oda sana bak. Kumköy gelse 500 den bi kuruş aşşa olmaz.
Yahu parasız kalıpta şimdide enik ticaretine mi başladın pazaremmi, ne iş.?
Boşuna değilmiş,o karşı ahıl da habire pıtır pıtır yavru enikler cirit atmakta idi,,üç dört danesi de yanıma kadar geldi idi,cigara içerkene ..Şam şeytanı gibi bakarlardı bana..Bu adam bizi satın alsa ya diye..
Emmi üç danesini 1000 gaymeye ver okyanusa,danesini de üçyüzelliden vir gitsin,günü kârı mantalitesi gereği..
Lazutta bugün adapazarlarında göle maya çalmaya gitti havayı onyedi derece görünce,yanında lastikten yapılma şişme bot olup,manzarakare ve kompozisyon çekmeye çıkmış tek başına gene, daha da ediremitlere gidemedi zavallı,, niredeyse mektepler açılacak zati..
Pazaremmi,senin rahmetlinin tüfengleri vardı, belki eski rusbaykal tüfengi var ise eyi para ediyor, satarsın böyük şeherde..Bil de..
İlgili olabilecek konular
-
Nıkon 70-300vr&tamron 70-300vc Sorunsalı
29 Eki. 2014, 18:33 carpediem1302
0214629 Eki. 2014, 18:33
carpediem1302 -
Nikon D3100 Kullanıcları Sorunsalı
25 Haz. 2013, 23:28 barmyworm89
3268321 May. 2014, 12:57
tahadonmez -
-