Fotoğrafçılık Forumları
Pazarbeyin Gezme Sorunsalı
Yahu kendimi durduramıyorum..İki günlük tatilde 5 günden daha fazla yorulkuyorum..Sürekli gezme gezme gezme..Ama nereye kadar?
Pazarbeyin hatırına bi yardım?
Beklede enik büyüsün [köpeeği sağ kalırsa meşhur pazaremminin malikânesinde] yavru yapsın o yavrulardan verir sana ayar,, demi pzremmi..
Onun petete de posta hesabı ayar,altındeşte..
tamam emmi böyüsün eniklesin bekliyoz
Emmiler olmamış eniğe don biçmeyin sizde.
Böyün telefunken full hd cameria ile çekim yaptım. Mov formatı mukabili. Simde konverte mertebesindeyim. Görüntü oynatınca sallanmakta gibi geldi bana.
NEyse haski kurttan isteyenler sıraya girsin bakem.
Kamerayla sen çekememişsindir emme,bilmiyorsun aleti,,niyekine görüntü titresin ki..Alma sende madem bak üşmilyara ne kamiralar var HD'li medeli..
Esas kamira onlar zati emmi..
Pazaremmi şu @ayar emmiye bişi de ki bilsin oda beklemesin boşuna bari, eniğe şimdiden yer saha,klübe de yapmıştır angarada kimbilir..[ayar; bolatlılılarda eyi para almış idi tren yolu geçme nihayetinde,,..]
oo balkona kafes çalışmalarına başladık bile bahçeyle birleşik saha mertebelerinde. biraz da mama alıp depolarım enikkene yeyip garnını doyurma mukabili
Pzaremmi sende karşı ahıldan bir iki enik topla koy koli kutusuna götür ver ayara,,bak şimdiden doğmuş canlı ve hayatta olan eniği beklemekte zati..
Hibe etsene bari sevabına hem sen,,siyahlı beyazlı olan eniği..Niyekine para alcen ki arkıdeşinden sen,ayıp deelmi sana a be müslüman..
Yarın o da sana kurutulmuş dut yollar bir çuval,yirsin şifa niyetine şatonda..
di mi kumköy abi hayvan satılır mıymış hiç? hele haski hiç satılmaz. kuru dut iyi, kuru dut
bir çuval kuru dut parasıyla çiftlik kurulur..pazarbey sükut ediyor..sükut ikrardır..
Ağızda geviştire geviştire nede güzel yenilir ama, o dut kurusu..
-lakin hiç sevap edeyim demiyor , eyşdili kamera alacağım diye ,künahsız o yavru eniği bilem satışa çıkarmıştır binaleyh ...,,.. Birşeyler daha satacağım diyordu geçenlerde..
Okyanus C.tesi dönecek,kar kalkınca..
Emmiler bi eyçdi kameraya satarım eniki. KAç kilo kuru üzüm mukabili olursa olsun. Ayarcanlı çok ümitlenme. Şaban abi sende Kanadoğlu gibi hukuk icadları çıkarma başımıza.
BU arada eniği sovuk makibili ganafer gazanı ve kömürlüke koyduk. Kömürlüke 3 yere şeetmiş.
İlgili olabilecek konular
-
Nıkon 70-300vr&tamron 70-300vc Sorunsalı
29 Eki. 2014, 18:33 carpediem1302
0215729 Eki. 2014, 18:33
carpediem1302 -
Nikon D3100 Kullanıcları Sorunsalı
25 Haz. 2013, 23:28 barmyworm89
3269621 May. 2014, 12:57
tahadonmez -
-