lazut
lazut (Objektif)
Sinop / Amatör

Pazarbeyin Gezme Sorunsalı

Yahu kendimi durduramıyorum..İki günlük tatilde 5 günden daha fazla yorulkuyorum..Sürekli gezme gezme gezme..Ama nereye kadar?

Pazarbeyin hatırına bi yardım?

Tarih: 29 Aralık 2008, 00:10 - İp: 88.***.**7.70
kumköy34
kumköy34 (Objektif)
İstanbul / Meraklı

Aleykümselam lazutemmi..Kışın bitmesine de az kaldı emme..İnşaatına da sahip çık aman..

Tarih: 27 Ocak 2010, 21:24 - İp: 78.***.**9.220
okyanus.
okyanus. (üye)
İstanbul / Profesyonel Fotoğrafçı

emmiler su an bende gezme sorunsalı mukabiliyim. Keza onur air antalya alanya servis otobusu mahiyetinde side kırsal yoresi civarında eski ve kapalı bir tesiste on dk ihtiyac molası mantalitesindeyiz.

İhtiyac dedigim kısa parlement ihtiyacı molası. Keza aklınıza gelen ihtiyac icin tesis kapalı.

Ancak kırsal yöre ve karanlık hava avantajı degerlendirilebilir ağaç dipleri kapsamında..

Tarih: 27 Ocak 2010, 23:50 - İp: 188.***.**4.59
kumköy34
kumköy34 (Objektif)
İstanbul / Meraklı

Gez bakam sende okyanus,gez..
Bende kapalı alan mukabili idim yarım gün yasası gereği..

Tarih: 28 Ocak 2010, 00:05 - İp: 78.***.**9.220
kumköy34
kumköy34 (Objektif)
İstanbul / Meraklı

Lazutemminin mantolama/izelasyonel mertebesine hava şartları uygun olduğu bir zamanda yerinde keşif-i takdir-i istişare mahiyetine bakılacaktır..Lazutun içi rahat olsun gali..

Okyanus emmi de Ant/İst eve dönüş yaşamı erbabında tarifesiz tarifeli teyyare kuyruğunda uçmak içün beklemekte pazaremmi,mahsur kalmayaraktan yani..Uçağı elkolle yıkanmakta imiş basınçlı tazzikle..

Sen ne ettin ki,gannafer batlamadı de mi pazaremmi..!!
*Şabanemmi ; ediremit dolaylarına [salı veya] bu çarş günü gidilecek ona göre ameli fiilini müşahade et, Bursa çiftlik yollarında dolaşırkene..

Tarih: 28 Ocak 2010, 17:22 - İp: 78.***.**6.194
sabanersan
sabanersan (üye)
Bursa / Meraklı

bu bileşik cümle olayını bi çözebilsem.....edremit seyahat bilgisi iyi oldu..tedarik mukabili.....yine bi telefon edersin bir gün önce....

Tarih: 28 Ocak 2010, 19:46 - İp: 88.***.**8.127
pazarbey
pazarbey (Avukat)
Kütahya / Amatör

#pazarbey' tarafından 28.01.2010 23:29:10 tarihinde düzenlendi.

Tarih: 28 Ocak 2010, 23:28 - İp: 88.***.**2.106
kumköy34
kumköy34 (Objektif)
İstanbul / Meraklı

Tamam şabanemmi,habar ederim tedariki mahaşereti genelinde..Ne demek.

Pazaremmi kış kışlığını iyi yapmış senin oralarda da beğendim gali..,,uzaktaki çiftlik ve damı ile mezarlık bölgesi de iyi gözüküyor oradan..Sonram ok işaretleri koyaraktan tarif ederim sana resim üzerinden emmi ..

Emmi bizim burada da trenler buz tuttu zati..Eksi beşi altıyı gördü zira burası da,, şeherin göbeği hemide..
Zor şartlar altında o günü çıktım [bitim kudurdu da ] resim çektim ama tipi ve rüzgar vs zorladı ameli çekimleri..Akşama kadarda çekip kaçtım eve kış manzaraları,, evden mevden dışarı çıkmadan cadde çekmek mantalitesi olmasın diye..

Tarih: 29 Ocak 2010, 00:55 - İp: 78.***.**2.53
kumköy34
kumköy34 (Objektif)
İstanbul / Meraklı

Bir Allahın kuluda yoktu civarda işte emmi..Bomboş ortalık ne güzel..

Tarih: 29 Ocak 2010, 00:58 - İp: 78.***.**2.53
pazarbey
pazarbey (Avukat)
Kütahya / Amatör

Emmi her yer don mukabili olmuş valla.
Güzel çıkıyor 28-75 in çektiği emmi.

Tarih: 31 Ocak 2010, 12:36 - İp: 88.***.**2.106
kumköy34
kumköy34 (Objektif)
İstanbul / Meraklı

Emmi makinanı ve lensini iyi kullan mahçup etmeyecektir seni zati, bak son versiyonu da yüklü imiş ,daha ne istiyorsun işte..Çek bakam ayarlara dikkat edipte..

Seksenyedi mart kışında amma iş yaptık idi emmi Ünv de foturaf çekme eğilimi nihayi geneli, Sen o kışı görsen idin şaşırırdın İst da,seksenyedide dört mart salı günü, yoğun kar yağışını ve yirmibir gün kar kalkamadı İst da..

Pzremmi bak bakam bu videoya,deli mi ne,senin orada gösteri yapıyor galiba..T I K L A B A K..

*Direğe çarpacak neredeyse,kamu malına zarar verecek ateşli delikanlı..Gurbetçi çocuğu galiba emmi bu..

Tarih: 31 Ocak 2010, 19:11 - İp: 88.***.**9.25