lazut
lazut (Objektif)
Sinop / Amatör

Pazarbeyin Gezme Sorunsalı

Yahu kendimi durduramıyorum..İki günlük tatilde 5 günden daha fazla yorulkuyorum..Sürekli gezme gezme gezme..Ama nereye kadar?

Pazarbeyin hatırına bi yardım?

Tarih: 29 Aralık 2008, 00:10 - İp: 88.***.**7.70
okyanus.
okyanus. (üye)
İstanbul / Profesyonel Fotoğrafçı

şabanemmi ne dediğini anlamadım.

keza trende demiyorsun metro tren karışımı dedin. benim hakkımda biraz kafan karışık gibi sanki. esasında ben karışıma benzemem emmi. normalde sek bir yapım vardır bünye mukabili.

Tarih: 23 Ocak 2010, 21:18 - İp: 88.***.**2.166
sabanersan
sabanersan (üye)
Bursa / Meraklı

anlaşılmaz bir şekilde yazma şampiyonasına katılacağım..çok çok iyi bir derece alacağıma tam kanaat getirdim.......hiç sana öyle bir şey dermi şaban abin..tam yanıma binen kişiyi sana o kadar benzettimki....hani o kadar olur....şampiyonadan alacağım ödül büyük olursa bir d3x i hakettin.....70-200 2.8 ile..

Tarih: 23 Ocak 2010, 21:46 - İp: 88.***.**4.193
pazarbey
pazarbey (Avukat)
Kütahya / Amatör

Emmiler Ganafer bozulma mukabili oldu.
Servisi aradık ilk defa karşılaşıyoz dediler. Şanzımanı bozulmuş keza. Gerçi tek fitesli ama genede şanzımanı var. Ama otomatik.
Şimdi manuel mertebesinde kullanıyorum gazanı. Allahtan aldığım adam ızgara koydurmuş. Manuel yakma mukabiliyim.

Tarih: 23 Ocak 2010, 21:59 - İp: 88.***.**8.222
kumköy34
kumköy34 (Objektif)
İstanbul / Meraklı

Şabanemmi neye bindin gene,kim oturdu ki yanında esmerce yönünden..Eskiden bir film vardı kolsuz kahramanın kolu diye emmi S/B mı neydi,, maskeli emicelerde sur diplerinde sinsi sinci gezerdi pelerinleri ile,esmer olaraktan,o zamanlar gazeteci yok imiş gali..

Pazaremmi içimede doğmadı değil hani,ganneferin bozulacağı sonunda onuda hacamat ettin ya evde, evden dışarı çıkamamak uğruna..
Hani kar foturafların .?

Okyanus teyyare sonrası geçerkene uğra da dolaşalım gayri, bari bir iki kare çekeriz mutedil lokalsyonel yoldan biryerlerde..

Tarih: 23 Ocak 2010, 22:44 - İp: 88.***.**8.193
pazarbey
pazarbey (Avukat)
Kütahya / Amatör

Emmi ne gelir elden. Dişli sıyırma mukabili olmuş. Pazartesi sanayiye gitcem. olmadımı mecburen Kütahya. Dahada olmadı servise 300 kaat bayılcez.

Tarih: 24 Ocak 2010, 00:22 - İp: 88.***.**8.222
kumköy34
kumköy34 (Objektif)
İstanbul / Meraklı

Sen en iyisimi o parçayı eline al poşete sar,gel İst'a emmi..Seni İst paklar anca,bak burada daha çok kar var hem..Turistte var..,,herşey var..Bak şimdi boza içiyorum,o da var..

İst da seçkin tornacılarda var, dolu..

Tarih: 24 Ocak 2010, 00:37 - İp: 88.***.**8.193
eraycanli
eraycanli (üye)
Ankara / Amatör

kazan garanifer sanziman disli torna tezgah devre conta sanayi servis manuel fites dayttt

Tarih: 24 Ocak 2010, 05:50 - İp: 144.***.**4.248
pazarbey
pazarbey (Avukat)
Kütahya / Amatör

emmi zor bu kışta kıyamette. yarın sanayiye bi gitcem. Olmadı mecibur 300 kaat.

Tarih: 24 Ocak 2010, 15:02 - İp: 88.***.**8.222
okyanus.
okyanus. (üye)
İstanbul / Profesyonel Fotoğrafçı

tornacıya götür emmi. cnc torna olsun bilişm çağı mantalitesi gereği.
bizim ganerifer tesisatlarında dişli şanzıman şaft vs. gibi parçalar yok emmi.
herşey bilgisayar ve işlemci kontrolünde yürümekte keza anakart ve beyin parçaları arasında.

Tarih: 24 Ocak 2010, 17:50 - İp: 88.***.**1.237
pazarbey
pazarbey (Avukat)
Kütahya / Amatör

emmi tornacı eksik dişi nası yapcek. kaynak mukabilimi. gelemem öyle şeye. ya kırılırsa yeniden. moturu yakar biyol.
emme buda bilgisayar mukabili. emme kömür için mekanik parçalar zorunlu. eliyle atcek değilya.

Tarih: 24 Ocak 2010, 19:54 - İp: 88.***.**8.222