Fotoğrafçılık Forumları
Pazarbeyin Gezme Sorunsalı
Yahu kendimi durduramıyorum..İki günlük tatilde 5 günden daha fazla yorulkuyorum..Sürekli gezme gezme gezme..Ama nereye kadar?
Pazarbeyin hatırına bi yardım?
bi topicte ben açayım..içimdeki gezme hissini nasıl bastırabilirim..veya sponsor olmak isteyen varsa,bilsinki masraflı biri değilim.....yarın bi delilik yapayım diyordum,şimdi aklıma geldi,edremit güzergahına müteveccihen gitme mukabilindeyiz ; yani gibi....vaziyet-i hususiye hakkında bilgi sahibi oldunmu...
Yarın biyopsi işi bitsin hele sağ salim çıkalım da,,salı belli olur emmi,,sabret az daha,,gerçi kış kışlığını yapacak çarş belli etti kendini de,, hicazdan şam yolu dümdüz idi hep evveli ahir zamanında da/raylısı ama raysızı tek hat mukabilinde,yani..
senini sağlığın herşeyden önemli....hadi bakalım hayırlısıyla atlat bu durumu.....bütün yollar roma ya çıkar nasıl olsa....pardon şam yolu dümdüzdü..
Emmi böyün hep köpekle uğraştık. İyileşti biraz. Şimdi iyi gibi. Sİbirya kurduda emme severmiş sovuğu. Gidip gidip sovuğa yatıyo.
Emmi video güzelmiş. Akçaköyde türbe var. Teksoy geldiydi bi keresinde.
Bi hd video kamera alma niyetindeyim benim makinaların birini satıp.
TElefunkenin bi tena var hd kamerası. Bakın hepsi burdadan. Alemmi.
Emmi ben bu mak bakma eğilimindeyim zati..TIKLA BAK bakam..
Toptancılık erbanında yani..Bilmem senin tivinde de nasıl gösterir altın uçluları ile..TV BIRAVALARDA cam gibi çıkıyor gali..
Sabır etmeli bir müddet..Gemi yolda gali..
Yidirmeyin sizde köpeğe çiğ dalak malak bu havada, kara kara yapar şeyini..
Ayran iç katran şey et diye eski bir atasözü vardı emmi,bilirmisin..
Emmi bilmem ben öyle sözleri.
Hanım öldüreyazdı hayvancaazı. Veternerlere kalsa gene ölcekti. %10 verdiler hayatta kalma şansı. Bizim bacanak toktur. O dedi antibiyotik verin diye. Verdik iyice beriz. Yarın gene veternere gidip serom taktırcez. İyi sayılır gali.
Emmi beni aramışın gene geç gördüm kusura bakma. Hayvancaaz üzdü bizi bayaa.
Belki hayvancağızın kaderi kısmeti öyledir emmi, yiyecek ekmeği sığınacak bir yuvası idi senin mekan ,,öleceği varsa da senin bahçede ölecektir,, karşı ahılda dolu var ama o köpeğin aynısından, onlara bişi olmamış idi, ben gelince gözlemlemiştim bir iki cigara içimi zamanında..
Birde o ahıllara [ ahıl/ahırdan bozma] fare zihiri koyarlar sağa sola serpiştirmeli, o da gidip yalamış, bişi yemişte olabilir belki de,sen mübaşirin yanında iken..
Valla korkulur senden.
HAva akşam birden sovudu emmi.
Kar geliyor gene emmi, iki gün yağıp geçecek imiş,sonrası ayaz,yani..Eksi yedi olacak senin kırsalın gene..
Arabayı dört döndüren o gurbetçi çocuğu demekki yatırlı türbeli köyde o işi yapmakta imiş,,teksoyda heryeri gezdi,o da kayıplarda şimdi, sarı yağmurlu ile emmi..
İlgili olabilecek konular
-
Nıkon 70-300vr&tamron 70-300vc Sorunsalı
29 Eki. 2014, 18:33 carpediem1302
0214629 Eki. 2014, 18:33
carpediem1302 -
Nikon D3100 Kullanıcları Sorunsalı
25 Haz. 2013, 23:28 barmyworm89
3268321 May. 2014, 12:57
tahadonmez -
-