lazut
lazut (Objektif)
Sinop / Amatör

Pazarbeyin Gezme Sorunsalı

Yahu kendimi durduramıyorum..İki günlük tatilde 5 günden daha fazla yorulkuyorum..Sürekli gezme gezme gezme..Ama nereye kadar?

Pazarbeyin hatırına bi yardım?

Tarih: 29 Aralık 2008, 00:10 - İp: 88.***.**7.70
okyanus.
okyanus. (üye)
İstanbul / Profesyonel Fotoğrafçı

mısır demedim emmi izmir dedim. nerden aklına geldi kuzey afrika menşeili memleket adı böyle.
yarın akşam göndericez emmi bir aksilik mukabili olmaz ise.

Tarih: 25 Ocak 2010, 00:35 - İp: 88.***.**1.237
kumköy34
kumköy34 (Objektif)
İstanbul / Meraklı

Haa daha göndermedin demekki, ben gitti idi anladım da..Terminale götürüp mü bırakacaksın bu havada yoksam h\avaşın ücretli otobosü ile mi göndereceksin mecburen kış günü..Yollar sakat/trafik açısından..Kaçırabilir de çek-in işlemleri ve ,..., gate no'lu uçuşlu kapıyı ..

Tarih: 25 Ocak 2010, 00:51 - İp: 88.***.**1.45
okyanus.
okyanus. (üye)
İstanbul / Profesyonel Fotoğrafçı

emmi yarın akşam gidecek.
keza benim arabayı yerinden kıpraştırmadım kaç gündür.

Sabah erken pencereden bakanda yokuşun başına gelmiş bir mercedes kamyon yokuşu inmekten vazgeçip geri geri gitmekte idi. Gözü kesmedi herhal abs fren mukabili de olsa inmeyi.

Çok erken olduğu için tekrar yattım. Rüyamda o kamyon bizim evin karşısına park etmekte idi geri geri. FAkat arkasında da beyaz renkli bir tempra yarı kar örtmüş vaziyette park halinde idi. Kamyon geri geri tempranın üstünden geçti ve tempranın arkasına park etti. Tempra beyaz olduğundan kar ortamında farkedemedi herhal dedim.

Emmi bu rüyadan bana yakında para geleceği manası çıkar mı ?

Tarih: 25 Ocak 2010, 01:07 - İp: 88.***.**1.237
kumköy34
kumköy34 (Objektif)
İstanbul / Meraklı

Beyaz kağıt üzerinden bazı ifâların geçersiz kalıp, işlerinin yarım kalacağına delalettir emmi,, dava kaybetmeye kadar gider,, kamyon güç simgesi zira..
Sadaka ver birine bari ihtiyacı olana,mesela ..
*öyle değilmi pazaremmi ..

Tarih: 25 Ocak 2010, 02:48 - İp: 88.***.**1.45
pazarbey
pazarbey (Avukat)
Kütahya / Amatör

Emmi bunlar inanmaz öyle şeylere. Sadece para gelecek de. Kar iyidir mevsiminde keza. BEnde rüyamda ganafer patlamak üzere ikan uyandım.
İyiki uyandım yoksa patlaycaktı.
Okyanus fakirbi avkata ver sadaka sen.Bugün 500 harcadım kıza gün zararı mukabili. Şükür genede.b

Tarih: 26 Ocak 2010, 00:47 - İp: 85.***.**9.84
kumköy34
kumköy34 (Objektif)
İstanbul / Meraklı

-bak bir yere altındeşin petete adresini koymuş idim resimli emmi, havale mavale içün lazım olcek galiba avkattan avkata havale mukabili gereği..

Senin bütçen bayağı açıldı bu aralar emmi gerçekten tikat etmelisin artık..Yoksam işin zor..
Hava değişimi içün bir İst'a gelsen iyi olacak aslında ama pazaremmi ..

Tarih: 26 Ocak 2010, 01:43 - İp: 78.***.**6.190
pazarbey
pazarbey (Avukat)
Kütahya / Amatör

Para değişimi için gelsem olmamı emmi. Amma baharda gelem. Bir iki gün gezem oraları.
Sen bizi gezecek yerlere götürürsün.

Tarih: 27 Ocak 2010, 00:58 - İp: 85.***.**9.84
kumköy34
kumköy34 (Objektif)
İstanbul / Meraklı

Adam parayı yatırmamış ayağına atla gel işte kim bilecek emmi,, trenle tıkır tıkır gel, aldırırız seni..,,tek gel gali kışın, havalar düzelince ebeveynli gelirsin o kolay..

Tabi tabi nerelere götürüleceksin ..

Tarih: 27 Ocak 2010, 01:55 - İp: 88.***.**9.38
lazut
lazut (Objektif)
Sinop / Amatör

Enmmiler selamun aleyküm..Muhabbetiniz bol olsun..

Sakaryada donuyoruz..

Her halde b u kadar daha soğuk olmamaıştı buralar..

Bu arada arkadaşalr ısı yalıtım miçin evime dıştan mantolama yaptıracam..Ama içine de bir şey yapıyorlarmış..Pazaremminin yorgan misali anlatmaya çalıştığı şey .:Ama ne işte..Bilen varsa bir araştıracam

Tarih: 27 Ocak 2010, 12:53 - İp: 88.***.**0.208
kumköy34
kumköy34 (Objektif)
İstanbul / Meraklı

Dandikasyonel taşeronik iş yaptırma lazut,eyi araştır gali emme başın ağrımasın sonram tam da tayin-i mülk-i şeher göç erbabında..

Sika firmasını bul onlar sana yapar hallederler lazutemmi,sikadeteks yani..İst da da var mümessil mantaliteli şirket-i hayriye mukabili..

Tarih: 27 Ocak 2010, 21:10 - İp: 78.***.**9.220