Fotoğrafçılık Forumları
Pazarbeyin Gezme Sorunsalı
Yahu kendimi durduramıyorum..İki günlük tatilde 5 günden daha fazla yorulkuyorum..Sürekli gezme gezme gezme..Ama nereye kadar?
Pazarbeyin hatırına bi yardım?
pazarbey sen köpek mi beslemeye başladın..
daha bi kaç ay önce mahalledeki kedi köpeği kesip yiyordun..
hatta bu forumlardan sana karşı hayvanat düşmanı pazarbeyi linc etme şampanyası başlatılmıştı..
şampanyadan emin değilim şarap yada likörde olabilir..
kampanamıydı yoksa..
diskte olabilir..
Ey ahali ne haber? Cevap vermesenizde olur şöyle bir uğradıydım o kadar.
ankarada tanıdığınız fotoğraf meraklısı bi avıkat varmı..
gerçi avıkatlık bir işim yokta hani diyorum arada bi yerlere takılırsak şöyle hesap neyin ödesin...
nerden ne alakaysa öyle bi içimden geçti işte..
Ayarcıım öyle minnacık enik. Yarın çekerim maviş gözlerini.
Hata hoşgeldin bakam.
Robotek çocuklar maalesef aldırdı. Napen gali. Yoksa ben olsam çoktan kesip kavurma yapıp yidirirdim angaralı gonu gomşuya. KEza bir seferinde babam donuz etini bütün mahalleyi yidirmiş.
varsa eğer öyle centilmen bi avıkat, görüşelim kendisiyle, abukatlık işimiz olmasa da di mi otoket abi. aman roboket işte.
Dumuz eti ,ama yabandumuz eti eyi para eder emmi, vur sat gayirimüslümlere,alacağın parayla iki dane SLR alırsın gali..
Dut yimiş bülbül olmadığına göre artık memlekette dut da azalmıştır eray..
Emmi burdan izmire satmaya götürürlerdi. Yol parası anca çıkardı.
izmir değilde burada alan çok emmi, zabah zabah ibadethane önünde avcıların arabası olur idi, yabandumuzunu satma gayretinde pazarlıksız mukabili,, biri virmezse o parayı başkası virir alır idi hakiki yaban etini,yani..Öylece de zamanla tüfenglerini araçlarını yenileyenler odu gali,,pek çoğuda ecele yenik düşüp öldü, hayatta yoklar artık yaşlılık mukabili,keli esmeri abazası azemi,avcılar ırkı mahiyetinde..
Emmi bu domuz kısmısı çok köpek ve avcıyı hacamat etmiştir. Bi diş var sanırsın fill. Carrt diye yırtar adamın bi tarafını.
Öyle ama, eyi bir dumuz kurşunu ile kolayca vuruluyor emmi,, birbirini de vuranlar var idi eskiden sanırım,, gazatalar yazarsa bilinirdi o işler eskiden,yoktu interenet felam..
Ölen avcı ava keyfinden gittiğinden şehidi olmaz emmi,, artık mavzerle keyik avlanılmaktadır emmi toros dağlarında,parayla ..Rehberli filan..Senin peder şanslı idi, kırsalında arkıdeşleri ile .. İşte dünya hali, bugün varsın yarın yoksun..
İlgili olabilecek konular
-
Nıkon 70-300vr&tamron 70-300vc Sorunsalı
29 Eki. 2014, 18:33 carpediem1302
0214629 Eki. 2014, 18:33
carpediem1302 -
Nikon D3100 Kullanıcları Sorunsalı
25 Haz. 2013, 23:28 barmyworm89
3268321 May. 2014, 12:57
tahadonmez -
-