Fotoğrafçılık Forumları
Pazarbeyin Gezme Sorunsalı
Yahu kendimi durduramıyorum..İki günlük tatilde 5 günden daha fazla yorulkuyorum..Sürekli gezme gezme gezme..Ama nereye kadar?
Pazarbeyin hatırına bi yardım?
Emmi kolay olurmu. Domuz avı kollektif bi iş. Haykırmacısı var yol keseni var kovalayanı var vuranı var. Senin anlıycaan var oğlu var.
Sürek işi o iş zati,ve birbirini de vuran oluyordu o esnada emmi,, sen dağ bayır yürüsen yığılıp kalırsın bir taş kenarında,antrenman şart..
*batéri bile antrenman yapılmadan çalınmıyor gali..
Bİzim burda geçen birisi gencecik oğlanı vurdu. Kafasından hemde. Kurtarıncaya kadar canım çıktı. Babası kasten yaptı dedi. Adli tıp yakın atış dedi. Uzak atış olduğunu ispat ettim en sonunda. Belki 50 prof adli tıpın genel kanaatini değiştirdi sayemde.
Eyi işte bak sana da iş çıkmış orada işte,para da almışsındır duruşma mukabili,de mi..
Hiç sormayın arkadaşlar bende işler bir süredir arap saçı gibiydi yeni yeni düzen tutacak gibi ama daha tam belli değil.
Avukatlık işiniz olmasada görüşelim tabiiki hatta bir gün (tercihen hafta sonu) ayarlayıp gündüz veya akşam bir araya gelelim iki lafın belini kıralım. Olmadı hep beraber gidip rokometin kafasını gözünü kıralım stres atalım.
İyi fikir en iyisi robotekin kafasını gözünü kırmak. Hata ağabey ben gelemem uzaklık mukabili. Banada hesap parasını gönder ptt havalısi ile.
Emmi kimse ölmesin bende para kazanmıyem. Geçen hfata 5 tane cmk çıktı Allah bereket versin. net 100 kaattan eder 500 kaat bi iyçdi kamera parası
SEvgili hata ahanda yemin billah 3-4 gün önce aklıma geldiydin..
Dedim bu dam aceop ne eeder ne yapar..Demek ki kalpten kalbe yolk varmış..
Vardın mı dağlar arasından tayinsiz ilçene lazutemmi,, ..
Varmıştır tabi. Polim yapmakta keza hataya. Yok kalp kalbe karşı imiş falan.
Varmış baksana sevinçten nasıl da yazıyor topikte..
Eray tıkla bakam burayı-kar paleti mantalitesi..
Eyşdili uydi aletleri emmi..Sende buraya bak -TIK.
İlgili olabilecek konular
-
Nıkon 70-300vr&tamron 70-300vc Sorunsalı
29 Eki. 2014, 18:33 carpediem1302
0214629 Eki. 2014, 18:33
carpediem1302 -
Nikon D3100 Kullanıcları Sorunsalı
25 Haz. 2013, 23:28 barmyworm89
3268421 May. 2014, 12:57
tahadonmez -
-