Fotoğrafçılık Forumları
Sony Alpha A100 Fotograf Galerisi
değerli sony a100 kullanıcıları..bildiğiniz gibi DSLR/SLR-LİKE SATINALMA REHBERİ dediğimiz sayfa dahada genişletilmiş bulunmaktadır.bu sayfada sony a100 fotografları için bir sayfanın açılması,yeni makina alacak veya makina arayışı içinde olan arkadaşların sadece fotograf incelemesini yaptıktan sonra daha sağlıklı karar vereceklerine inanıyorum..
cüneyt OCAKLILAR ve H.BAYKAL üstadlarımızın açtıkları sony inceleme sayfalarının,sony a100 kullanıcılarınında aktarmış oldukları bilgiler, kullanıcılara eşsiz bilgiler sunmaktadır. bu bilgilerin ders niteliğinde olduğuna inanıyorum.bu sayfaların teknik bilgilerin konuşulduğu sayfalar olarak kalması daha yararlı olur düşüncesindeyim. fotografların ise bu yeni açtığımız sayfada yayınlanması bence daha güzel olacaktır.yani bu sayfa sadece fotografların yayınlanması amacı ile açıldı.
mesut abinin bu önerisi bana oldukça mantıklı geldi.diğer sony a100 kullanıcılarınında beğeneceğine inanıyor ve ilk fotografı yüklüyorum
NOT:yükleyeceğimiz fotografların en fazla 800 piksel boyutunda olması sayfa düzeni açısından daha sağlıklı olacaktır..fotoğraf bilgilerinide yayınlamamız izleyiciler açısında daha faydalı olacaktır.slm.lar
#merhaz' tarafından 16.03.2008 03:31:41 tarihinde düzenlendi.
hakan gidişat onu gösterecek ben eninde sonunda alacam 2 makine olarak bu aşk bitmez
suheyl abi yine konusturmussun .senin bu makroları görünce hani insanın böle bi makro cekesi geliyor.ne yapsak ultra geniş den vazgecip macromu alsak ne
arkadaşlar tşk.ler..
sedar makro lens olmalı diyenlerdenim.makro dışında 100mm aralığındanda faydalanabilirsin..özellikle portrelerde gayet iyi sonuçlar veriyor.
arkadaşlar tekrar ediyorum ve hemde üstüne basa basa söylüyorum.lens az ama öz alınmalı..bir çanta dolusu lensiniz olacağına üç tane keliteli lensiniz olsun...
Sedar senin bu son iki fotograf ne kadar guzel olmus. Hele ilki muthis. Eline saglık..
Sigma 105
500mm
hakan senin fotoğrafların sayesinde 500mm kafama hayli yattı, şimdi Türkiye de var mı onu araştırıyorum. ben kontrastını çok beğendim bu lensin. hafif ve görece ucuz olması da ciddi bir avantaj aslında. bakalım Türkiye de bulabilecek miyiz....
SEDAR fotograflarin harika
SUHEYL abi senin çekirgelerde ng den fırlama gibiler 10numara
HAKAN seninde 3. fotografina bayildim gerçekten
Valla arkadaşlar siz sony ile bunları çekiyorsanız elinize bir nikon versek demek kimse önünüzde duramaz
atlas tşk ederim
sende benim hayallerimi okuyorsun
inşallah bir gün o dergide yayınlanacak bir fotograf çekerim
hakan 500mm benimde hoşuma gitti.aslında sabit lensler genelde güzel sonuçlar verir..gel görkü zoom olayı olmadığı için kullanımı biraz zor olur..
senin deyimin ile zoom u sen oluyorsun.ileri git ve geri gel
500mm de serdarı düşünüyorum 10 metre ileri ve olmadı 5 metre geri gel ha kadraj tamamdır
evet sabit objektiflerle kadraj kurmak için ileri geri hareket edeceksin
yarım kiloluk bir objektif ve 500mm, hem de oldukça keskin, kontrast güzel. fiyat da iyi. almak lazım. tam paparazzi objektifi bu
İlgili olabilecek konular
-
Sony Ccd-tr502e Pal Handycam Kristal Sorunu
28 Eki. 2024, 23:57 romantikhaydut
233729 Eki. 2024, 15:14
romantikhaydut -
Sony Zve-10 İçin Lens Önerisi
27 May. 2024, 10:30 zeynelvardar
0113527 May. 2024, 10:30
zeynelvardar -
-
Nikon D5000 Yerine Nikon D3200 D7000, Canon 600d, Sony A58
27 Oca. 2022, 20:01 muharremuzun
1216019 Eki. 2022, 18:24
fedayi_86 -
Sony Up Cr-10l Snaplab Termal Fotoğraf Baskı Makinesi
25 Ara. 2021, 20:32 mtuncel06
0294225 Ara. 2021, 20:33
mtuncel06 -
Canon Eos Rp Den Sony A7r III E Geçmek ???
12 Şub. 2021, 10:30 arkonac
1317714 Şub. 2021, 16:41
mete007 -