merhaz
merhaz (üye)
Şırnak / Amatör

Sony Alpha A100 Fotograf Galerisi

değerli sony a100 kullanıcıları..bildiğiniz gibi DSLR/SLR-LİKE SATINALMA REHBERİ dediğimiz sayfa dahada genişletilmiş bulunmaktadır.bu sayfada sony a100 fotografları için bir sayfanın açılması,yeni makina alacak veya makina arayışı içinde olan arkadaşların sadece fotograf incelemesini yaptıktan sonra daha sağlıklı karar vereceklerine inanıyorum..
cüneyt OCAKLILAR ve H.BAYKAL üstadlarımızın açtıkları sony inceleme sayfalarının,sony a100 kullanıcılarınında aktarmış oldukları bilgiler, kullanıcılara eşsiz bilgiler sunmaktadır. bu bilgilerin ders niteliğinde olduğuna inanıyorum.bu sayfaların teknik bilgilerin konuşulduğu sayfalar olarak kalması daha yararlı olur düşüncesindeyim. fotografların ise bu yeni açtığımız sayfada yayınlanması bence daha güzel olacaktır.yani bu sayfa sadece fotografların yayınlanması amacı ile açıldı.
mesut abinin bu önerisi bana oldukça mantıklı geldi.diğer sony a100 kullanıcılarınında beğeneceğine inanıyor ve ilk fotografı yüklüyorum
NOT:yükleyeceğimiz fotografların en fazla 800 piksel boyutunda olması sayfa düzeni açısından daha sağlıklı olacaktır..fotoğraf bilgilerinide yayınlamamız izleyiciler açısında daha faydalı olacaktır.slm.lar

#merhaz' tarafından 16.03.2008 03:31:41 tarihinde düzenlendi.

Tarih: 27 Haziran 2007, 13:49 - İp: 85.***.**0.211
warwick
warwick (üye)
Yurtdışı / Amatör

E birazda yaza ozgu biseyler yukleyelim..
Beercan..

Tarih: 2 Ağustos 2007, 12:39 - İp: 137.***.**8.73
buffoon
buffoon (üye)
İstanbul / Amatör

Tarih: 2 Ağustos 2007, 14:45 - İp: 85.***.**0.67
nemru_t
nemru_t (üye)
Ankara / Meraklı

allah iyiligini versin hakan,
yaza özgü diyince fotografda yavas yavas acılınca ben bikinili kızlar bekliyordum ikitane erkek arkadaş cıktı ortaya

valla ben arada az bucuk ekliom ama hani işyerinde cok sıkıcı yaaaa
biz öle fatsa neyim gezmiok birileri gibi(hakan taş attım sana haberin ossun

Tarih: 2 Ağustos 2007, 15:49 - İp: 85.***.**9.24
merson
merson (üye)
Manisa / Amatör

warwick,
Merson, abi, amca vb ne yazsan olur, maksat muhabbet.
Kedicik çok hoş poz vermiş.
Komplo teorileri geliştirmeye gerek yok, yaz günü herkes bir yanda, birikince gösterime girer fotoğraflar. Ben hiç çekim yapmıyorum. Oysa c. Zeiss ve yeni sigmayı koşturmam lazım ama zamanım yok. Bir de siz Hakanlar kadar güzel çekemiyorum henüz. Karadeniz gezisi sırada bekliyor ama ona da zaman yok gibi.
Sizlerin çektiklerini izlemek mutlu ediyor. Teşekkürler.

Tarih: 2 Ağustos 2007, 18:18 - İp: 88.***.**5.203
warwick
warwick (üye)
Yurtdışı / Amatör

Sedar naptin abi ya.. yani jet ski falan die oyle yazmistim ama haklisin bak simdi cikacam rontgencilige cok fena gazi aldim . Ama buraya koymayalim istersen ayri bi konu acariz.. Ya bak harbiden killandim simdi bu iki tip jet skide olmamis ya..

Mesut abi olurmu oyle sey, seninde cok guzel fotograflarin var ama boyle diceginize cikip bol bol cekmek lazim. Bende sirf bunlari cekmiyorumki bol bol cekiyoruz aradan iste bi kac guzel cikarsa.

Tarih: 2 Ağustos 2007, 20:28 - İp: 137.***.**8.73
as-ena
as-ena (üye)
İstanbul / Amatör

#as-ena' tarafından 03.08.2007 00:33:30 tarihinde düzenlendi.

Tarih: 3 Ağustos 2007, 00:32 - İp: 88.***.**4.17
as-ena
as-ena (üye)
İstanbul / Amatör

#as-ena' tarafından 03.08.2007 00:35:43 tarihinde düzenlendi.

Tarih: 3 Ağustos 2007, 00:35 - İp: 88.***.**4.17
nemru_t
nemru_t (üye)
Ankara / Meraklı

walla hakan nasılda sıkı sıkıya sarılmışlar ah bende olacak ki öle jetski valla ne kadar ecnebi kız var hayrıma tur attırırdım

Tarih: 3 Ağustos 2007, 01:44 - İp: 85.***.**4.51
buffalo
buffalo (üye)
Ankara / Amatör

Sedar valla iyi gezdim 2-3 haftadır. Ama artık bitiyor

Ben ömür boyu tatil yapacak bir meslek arıyorum Sayılı gün çabuk geçiyor.

Tarih: 3 Ağustos 2007, 01:56 - İp: 88.***.**9.245
nemru_t
nemru_t (üye)
Ankara / Meraklı

valla bende bi 15 gün cıktım vede geri iş başı yaptım,buarada kendine sürekli tatil yapacagın bi iş bulursan benide cırak olarak alırmısın....hadiii fotocular foto yükleyin yoksa konuyu saptıracaz

Tarih: 3 Ağustos 2007, 11:19 - İp: 85.***.**4.51