Fotoğrafçılık Forumları
Sony Alpha A100 Fotograf Galerisi
değerli sony a100 kullanıcıları..bildiğiniz gibi DSLR/SLR-LİKE SATINALMA REHBERİ dediğimiz sayfa dahada genişletilmiş bulunmaktadır.bu sayfada sony a100 fotografları için bir sayfanın açılması,yeni makina alacak veya makina arayışı içinde olan arkadaşların sadece fotograf incelemesini yaptıktan sonra daha sağlıklı karar vereceklerine inanıyorum..
cüneyt OCAKLILAR ve H.BAYKAL üstadlarımızın açtıkları sony inceleme sayfalarının,sony a100 kullanıcılarınında aktarmış oldukları bilgiler, kullanıcılara eşsiz bilgiler sunmaktadır. bu bilgilerin ders niteliğinde olduğuna inanıyorum.bu sayfaların teknik bilgilerin konuşulduğu sayfalar olarak kalması daha yararlı olur düşüncesindeyim. fotografların ise bu yeni açtığımız sayfada yayınlanması bence daha güzel olacaktır.yani bu sayfa sadece fotografların yayınlanması amacı ile açıldı.
mesut abinin bu önerisi bana oldukça mantıklı geldi.diğer sony a100 kullanıcılarınında beğeneceğine inanıyor ve ilk fotografı yüklüyorum
NOT:yükleyeceğimiz fotografların en fazla 800 piksel boyutunda olması sayfa düzeni açısından daha sağlıklı olacaktır..fotoğraf bilgilerinide yayınlamamız izleyiciler açısında daha faydalı olacaktır.slm.lar
#merhaz' tarafından 16.03.2008 03:31:41 tarihinde düzenlendi.
Fotograflar çok iyi gerçekten ....
Hakan ben şu sincapa bayıldım, bokeh epeyce iyi olmuş. Kit lensle çektiklerin de bence çok iyi. Millet bu 18-70 kit lensi neden beğenmez şaşıyorum, kit lens olarak bence oldkça başarılı....
İki üç martı fotografı ekleyeyim dedim ama nedense sayfa martı ekleyince hata veriyor
#buffalo' tarafından 31.07.2007 14:05:16 tarihinde düzenlendi.
Warwick, bilgiler için teşekkürler.
Çok yararlı oldu.
A100 anlaştıkları fotoğrafçı tarafından ekilen bir genç çiftin de imdadına yetişti
Bir kısmı benim tarafımdan ama çoğu ödünç verdiğim arkadaşım tarafından 200 den fazla düğün fotoğrafı çekildi makinemle. Büyük kısmı düğün salonunda....Vala çok da beğendik...
ya dostlar benim sorumada bi el atsanız sizden gelcek cevaba göre karar vereceğim...
ben olsam türkiyeden garantili alırım.
body + 2 lens seçeneğiyle.
az önce sony müşteri destek sistemini aradım
türkiyede garanti kapsamı dışında kalır dediler makine
ucuz diye alıp sonra sorun çıkarırsa bana daha pahalıya patlayabilir...
en iyisi ben gidip hayyama bakim birde...
Canmahmut faydali olmasina sevindim bi kac link daha veriyimde ordanda bak dyxumdada en begeniln lenslerden telede 500 reflex..
dyxum 500 reflex
dyxum 500 reflex foto galerisi link
Hakan cok sagol sincap fotosu bikac tane daha var onlarida yuklerim birazdan
Bu arada sahildeki skor tabelasinin oldugu fotoda renkler ne oyle yoksa habersiz beercanmi aldiniz. Tam bi birakutusu renkleri ve keskinligi cok guzel. BU tatil anlasilan fotograf acisindan cok guzel geciyor, harika fotograflar. Heleki sahildeki cocuk siluetine bayildim.
Hakan bu arda dugun fotolarinda flash kullanildimi ozellikle ic mekanlarda olanlarda. Cok merak ediyorum sonuclari biraz fotograf yuklersen sevinirim. Flash derken harici flash tabiki.
Bu arada burda sorayim konu acilmisken, minolta 3600hsye ikinci el ama cok temiz 300 lira falan verilirmi yoksa git sifir almi dersiniz. Birde sanirim sigma yeni flash cikarmis alpha icin super die bitiyo ismi ama tam hatirlayamadim simdi tam adini. Bi fikri olan varmi?
Minolta renkleri diyip duruyo ya herkes iste bu yani. Hakan fotolar cok guzel, renkler cok guzel cok begendim..tebrik ederim.
Buarada tripod mu aldin havai fisek fosundan yola cikarak sordum
İlgili olabilecek konular
-
Sony Ccd-tr502e Pal Handycam Kristal Sorunu
28 Eki. 2024, 23:57 romantikhaydut
233629 Eki. 2024, 15:14
romantikhaydut -
Sony Zve-10 İçin Lens Önerisi
27 May. 2024, 10:30 zeynelvardar
0113427 May. 2024, 10:30
zeynelvardar -
-
Nikon D5000 Yerine Nikon D3200 D7000, Canon 600d, Sony A58
27 Oca. 2022, 20:01 muharremuzun
1215819 Eki. 2022, 18:24
fedayi_86 -
Sony Up Cr-10l Snaplab Termal Fotoğraf Baskı Makinesi
25 Ara. 2021, 20:32 mtuncel06
0294125 Ara. 2021, 20:33
mtuncel06 -
Canon Eos Rp Den Sony A7r III E Geçmek ???
12 Şub. 2021, 10:30 arkonac
1317614 Şub. 2021, 16:41
mete007 -