netfotograf
netfotograf (Yönetim)
İzmir / Firma

Pentax Ve Fotoğraf Dostluğu...

Değerli üyelerimiz.

Netfotoğraf sitesi olarak ürün incelemesini yaptığımız Pentax K10D incelemesi Türkçe ve İngilizce olarak kullanıma açılmıştır.

Pentax ın Türkiye temsilcisi Bükey fotoğrafçılığa bu incelemenin gerçekleşmesi için gösterdikleri ilgi ve destek için teşekkür ederiz.

AS (Adnan) arkadaşımızın yaklaşık iki aylık çalışması sonucunda ortaya çıkan bu inceleme hakkında görüş ve düşüncelerinizi bu forumdan paylaşabilirsiniz.

İncelemeyi hazırlayan AS (Adnan) ve Dadanagast (İlker) arkadaşımıza galeri bölümüne kendi çektikleri fotoğrafları gönderen ime (İlhan),amati (Ahmet) ve Hüsnü bey' (Hüsnü Atasoy) arkadaşlarımızın yanı sıra incelememizin İngilizce çevirisini yapan cfiliz (Cem) arkadaşlarımıza ,verdikleri destek ve katkıdan dolayı sitemiz adına teşekkür ederiz.

Pentax K10D ürün inceleme sayfasına BURAYA TIKLAYARAK da ulaşabilirsiniz.

Saygılarımızla Netfotoğraf.

Tarih: 18 Temmuz 2007, 09:23 - İp: 88.***.**3.85
komutan
komutan (üye)
İstanbul / Amatör

PS deneme yanılma metaodları

Tarih: 1 Aralık 2007, 12:16 - İp: 85.***.**5.89
smlzl
smlzl (üye)
Yalova / Amatör

Adnan Erol abim saol tavsiyeler için..açıkçası filtreyi adaptörle hepsi için kullanabileceğimi bilmiyordum..teşekkür ettim. tavsiye markaları bir araştırayım bakalım sonrasında bir karar vercez artık öğrenci bütçesine uygun olana..

Aranıza katılmamın sevinci içinde teşükkür ediyorum herkese ilginiz ve fotoğraf sevginiz için..

Tarih: 1 Aralık 2007, 12:36 - İp: 88.***.**4.87
komutan
komutan (üye)
İstanbul / Amatör

Tarih: 1 Aralık 2007, 12:37 - İp: 85.***.**5.89
camoka
camoka (üye)
İstanbul / Meraklı

Şimdi kirli çıkılar açılıyor yavaş yavaş. Sinan çapa
Diğeri için söyleyeceğim fazla zorlama olmuş ve doğallıktan çok uzaklaşmış.

Tarih: 1 Aralık 2007, 12:40 - İp: 85.***.**1.140
komutan
komutan (üye)
İstanbul / Amatör

Tarih: 1 Aralık 2007, 12:43 - İp: 85.***.**5.89
wolwarine
wolwarine (üye)
Çanakkale / Amatör

buda istanbul grubunun yakalayamadigi karelerden

gölyaz1da gün batimi

Tarih: 1 Aralık 2007, 13:27 - İp: 81.***.**1.136
camoka
camoka (üye)
İstanbul / Meraklı

Eh Uğur İstanbul'luları çatlatan fotoğraf da bu oldu gerçekten. Alperden de bir benzerini görmüştük. Çanakkale 1 - 0 İstanbul oldu skor tabelası. Haydi İstanbul'lular nasıl olsa bu maçın bir de rövanşı olacak. Artık önümüzdeki maçlara bakacağız.

Tarih: 1 Aralık 2007, 14:00 - İp: 85.***.**1.140
sdtyrdkn
sdtyrdkn (üye)
Bursa / Meraklı

pentaxworld tamamdır +1 :D

uğur abi, harikasın.. çok güzel kareler, çok başarılı!!! özellikle sabah çektiklerin çok hoşuma gitti... tebrikler!

raw ile aran iyidir umarım..

sinan abi, senin de uzun pozlamalarına bayıldım.. ufuk çizgisinin kaybolduğu fotoğraf da çok ayrı bir hava veriyor..

seyre devam

Tarih: 1 Aralık 2007, 14:30 - İp: 85.***.**0.179
weary
weary (üye)
İstanbul / Amatör

Sinan abi çapa resmin çok güzel olmuş benim çok hoşuma gitti tebrikler...

Sevgili uğur böyle fotoğraflarla bizi kıskandırmayın artık şaka şaka devamını bekliyoruz seyrine doyum olmuyor...sanki gün batımı gün doğumundan daha cömert davranmış.....: Çok güzel bir kare olmuş ellerine sağlık....

Tarih: 1 Aralık 2007, 15:04 - İp: 88.***.**7.185
smlzl
smlzl (üye)
Yalova / Amatör

abilerim,arkadaşlarım...
Hoya 77mm Pro1 Digital Circular Polarizer Filtre ve Lowepro Nova 2 AW çanta için ne dersiniz..?(abilerim Lowepro Slingshot 200 AW yı tavsiye etmişlerdi ama bu çantanın şimdilik benim için büyük olduğunu düşünüyorum..)

bu arada fotoğraflar çok hoş..(bende böle fotoğraflar çekebilcekmiyim acaba)..tebrik ediyorum arkadaşları..

#smlzl' tarafından 01.12.2007 15:14:15 tarihinde düzenlendi.

Tarih: 1 Aralık 2007, 15:12 - İp: 88.***.**4.87