Fotoğrafçılık Forumları
Pentax Ve Fotoğraf Dostluğu...
Değerli üyelerimiz.
Netfotoğraf sitesi olarak ürün incelemesini yaptığımız Pentax K10D incelemesi Türkçe ve İngilizce olarak kullanıma açılmıştır.
Pentax ın Türkiye temsilcisi Bükey fotoğrafçılığa bu incelemenin gerçekleşmesi için gösterdikleri ilgi ve destek için teşekkür ederiz.
AS (Adnan) arkadaşımızın yaklaşık iki aylık çalışması sonucunda ortaya çıkan bu inceleme hakkında görüş ve düşüncelerinizi bu forumdan paylaşabilirsiniz.
İncelemeyi hazırlayan AS (Adnan) ve Dadanagast (İlker) arkadaşımıza galeri bölümüne kendi çektikleri fotoğrafları gönderen ime (İlhan),amati (Ahmet) ve Hüsnü bey' (Hüsnü Atasoy) arkadaşlarımızın yanı sıra incelememizin İngilizce çevirisini yapan cfiliz (Cem) arkadaşlarımıza ,verdikleri destek ve katkıdan dolayı sitemiz adına teşekkür ederiz.
Pentax K10D ürün inceleme sayfasına BURAYA TIKLAYARAK da ulaşabilirsiniz.
Saygılarımızla Netfotoğraf.
erex
70-300 le cektigin balıkçıl kuş fotoları bir harikaaaa.
kadir
seninde meshur plugin ve diger calısmaların coşuo inan
onixon
işe giderken yine yapmışın yapacagını kardeşim, süper foto
ok1
Kız kulesi muhtesem
adnan abi teşekkürler.eksik olma
erex abi biliyorum 17-70in 72mm olduğunu ama adnan abinin uyarısı ile alacağım en büyük çaplı(sigma 10-20) lense göre filtre alıp adaptörle hepsine kullanırım diye düşünüyorum..
Adnan abi teşekkürler program için....
Sevgili Erhan, Altınkum plajı bu olsa gerek. Kuş fotosuda çok hoş. Netlik, yansımalar süper.
Shn 58 Foto hikaye. Çok iyi görüp iyi izlemişsin birinci kare çok hoş.
Sevgili Kadir ben şu ReDynaMix'e ısınamadım renkleri çok sun'ileştiriyor. Örneğin Liman kasabamızda (Alaçatı mı?) renkler çok doğal olmuş. Onu daka çok sevdim.
Ok1, Kız kulesi'ni çekmek için benden izin aldın mı? Şaka bir yana çok güzel fotoğraflamışsın. Bir gün birlikte çekelim.
Arkadaşlar
Bir kaç fotoğrafı tek fotoğraf haline getirebileceğim basit bir program bilen varmı...
haklısınız selahattin Abi,ama ben daha çok vasat gördüğüm fotolara deneyip kurtarmak için kullanıyorum.
maggma nın sorduğu sorunun benzeri bir sayfa içerisine 8-9 fotografı küçük yerleştirmek istiyorum.PS de yapabilir miyim?
ok1 ,kızkulesi fotosu yayınlama hakları Camoka nın dır.
fotoöykü gayet başarılı olmuş. ben de bir konu veya olay üzerine bir seri çekmeyi düşünüyorum ama fırsat olmadı henüz. belgesel tarzı çalışmalar çok hoşuma gidiyor..
ok1 camoka üstadın kareleri kadar doğal olmamış ama hdr tadı hoş. biraz fazla yapay ama kadraj ve pozlama doğru. eline sağlık..
ben de gölyazı'dan bir kare paylaşayım..
adnan erol abimizin çektiği yer..
ok1 tebrikler nefis bir kare olmuş...
erhan abi, senin yansıma ve kuş fotoğrafların... hepsi birbirinden profesyonel, hepsi birbirinden etkileyici..
çok beğendim gerçekten.
serkan. abi sis doğal mı yoksa biraz oynadın da o yüzden mi böyle.. muhteşem görünüyor..
kad-ir, taktik doğru, fotoğrafları bu şekilde kurtarmaya çalışman çok iyi ama serkan'ın dediği gibi biraz daha çekmek hepsinden iyi abi :D
İlgili olabilecek konular
-
Hangi Fotoğraf Makinesini Almalıyım?
06 Mar. 2023, 00:49 alperencnky
2184121 Şub. 2025, 11:34
emre11 -
Yeni Bölüm: Mirat'ın Puslu Fotoğraf Atlası, S. 04-b. 05
30 Oca. 2025, 14:37 miratcenk
057930 Oca. 2025, 14:37
miratcenk -
Yeni Bölüm: Mirat'ın Puslu Fotoğraf Atlası, S. 04-b. 04
24 Oca. 2025, 12:21 miratcenk