Fotoğrafçılık Forumları
Pentax Ve Fotoğraf Dostluğu...
Değerli üyelerimiz.
Netfotoğraf sitesi olarak ürün incelemesini yaptığımız Pentax K10D incelemesi Türkçe ve İngilizce olarak kullanıma açılmıştır.
Pentax ın Türkiye temsilcisi Bükey fotoğrafçılığa bu incelemenin gerçekleşmesi için gösterdikleri ilgi ve destek için teşekkür ederiz.
AS (Adnan) arkadaşımızın yaklaşık iki aylık çalışması sonucunda ortaya çıkan bu inceleme hakkında görüş ve düşüncelerinizi bu forumdan paylaşabilirsiniz.
İncelemeyi hazırlayan AS (Adnan) ve Dadanagast (İlker) arkadaşımıza galeri bölümüne kendi çektikleri fotoğrafları gönderen ime (İlhan),amati (Ahmet) ve Hüsnü bey' (Hüsnü Atasoy) arkadaşlarımızın yanı sıra incelememizin İngilizce çevirisini yapan cfiliz (Cem) arkadaşlarımıza ,verdikleri destek ve katkıdan dolayı sitemiz adına teşekkür ederiz.
Pentax K10D ürün inceleme sayfasına BURAYA TIKLAYARAK da ulaşabilirsiniz.
Saygılarımızla Netfotoğraf.
Ömer halletmeyenler için.
Erhan abi yeni lensiniz hayırlı olsun.
Nasıl memnun musunuz? 17-70 ile biraz karşılaştırabilir misiniz?
arkadaşlar sigma 17-70e polarize filtre tavsiyeniz nedir.?
smlzl makinanı güle güle kullan...
sevgili camoka, pentaxworld'de yolun açık olsun.
Bugün beni sevindiren 3 haber arka arkaya geldi: buraya daha önce yüklediğim ışık huzmeli fotoğrafıma Kocaeli Fotoğraf Sanatı Derneği yayın organı "Saydam" dergisinin Aralık sayısında yer verildi.
11/12/2007 tarihinde İzmit'te yapılacak karma gösteride yıllarını bu işe vermiş profesyonel fotoğrafçılar ve akademisyenlerinkilerle birlikte, Yedigöller'de benim çektiğim fotoğraflar da gösterilecek. Bir sonraki hafta aynı yerde AİGökçen'in "sonbahar duygusu" gösterisi olacak.
Bir de yine burada gördüğünüz Kandıra pembe kayalarda çekilmiş fotoğrafımla ilk kez ödüllü bir yarışmada 1. oldum. eee nolmuş yani diyeceksiniz, fotoğraf çekmeye başlayalı beri ilk defa başıma geldi de böyle şeyler, o bakımdan paylaştım.
sevgili komutan, Abant'a ben de katılırım, ama Gölyazıdaki gibi tekne ve balıkçı yok. Mutlaka bol karlı bir zaman seçmemiz gerekecek.
Cumalıkızık'taki altı bakkal dükkanı olan bina aşağıdan yukarıya genişliyordu, PTLense gerek kalmadı:
CS3'te Filter/Distort/Lens correction uyguladım, sanki yerde değil bir üst kattan çekmişim gibi oldu.
smlzl biraz pahalıdır ama B&W veya hoyanın pro serisini tavsiye ederim.
Adnan abi sevindim sizin adınıza. Hem başarınız için, hem de PS'de bahsettiğiniz yeri kullandığınız için
Adnan Erol tebrikler. Aramızdan böyle ödül alan arkadaşlar olunca gurur duyuyorum ben kendi adıma. Selahhatin abi de fotoğrafıyla kendini göstermiş pentaxworld de. Umarım birinciliği alır. Bir heves geliyor bana da sizlerin bu başarılarıyla, ama ne yarışmalardan haberim olur, ne de fotoğraflarıma o kadar güvenebiliyorum şimdilik. İleride ben de burada sizlerle bir başarımı paylaşmak isterim açıkcası.
Kemal askerden sonra inşallah
sevgili realfriend, gezide yaptığın açıklamalar önümü açtı biraz, korkmadan heryerini kurcalıyorum PS'nin artık.
ulyses, makinanı ve bilgisayarını da yanına alabileceğin bir yerde askerlik yapsan ne kareler çıkarırsın kimbilir, hem askerlik de çabuk geçer, fotoğraflarla uğraşırken.
#Adnan EROL' tarafından 01.12.2007 00:17:50 tarihinde düzenlendi.
Sağol realfriend. İnşallah hepimize kısmet olur. Yarın yedeksubay sınavım var, erken yatıyorum. İyi geceler hepinize.
Adnan abi ben pek bir şey anlatmadım sizin içinizde varmış
Kemal, başarılar...
İlgili olabilecek konular
-
Hangi Fotoğraf Makinesini Almalıyım?
06 Mar. 2023, 00:49 alperencnky
2184021 Şub. 2025, 11:34
emre11 -
Yeni Bölüm: Mirat'ın Puslu Fotoğraf Atlası, S. 04-b. 05
30 Oca. 2025, 14:37 miratcenk
057930 Oca. 2025, 14:37
miratcenk -