netfotograf
netfotograf (Yönetim)
İzmir / Firma

Pentax Ve Fotoğraf Dostluğu...

Değerli üyelerimiz.

Netfotoğraf sitesi olarak ürün incelemesini yaptığımız Pentax K10D incelemesi Türkçe ve İngilizce olarak kullanıma açılmıştır.

Pentax ın Türkiye temsilcisi Bükey fotoğrafçılığa bu incelemenin gerçekleşmesi için gösterdikleri ilgi ve destek için teşekkür ederiz.

AS (Adnan) arkadaşımızın yaklaşık iki aylık çalışması sonucunda ortaya çıkan bu inceleme hakkında görüş ve düşüncelerinizi bu forumdan paylaşabilirsiniz.

İncelemeyi hazırlayan AS (Adnan) ve Dadanagast (İlker) arkadaşımıza galeri bölümüne kendi çektikleri fotoğrafları gönderen ime (İlhan),amati (Ahmet) ve Hüsnü bey' (Hüsnü Atasoy) arkadaşlarımızın yanı sıra incelememizin İngilizce çevirisini yapan cfiliz (Cem) arkadaşlarımıza ,verdikleri destek ve katkıdan dolayı sitemiz adına teşekkür ederiz.

Pentax K10D ürün inceleme sayfasına BURAYA TIKLAYARAK da ulaşabilirsiniz.

Saygılarımızla Netfotoğraf.

Tarih: 18 Temmuz 2007, 09:23 - İp: 88.***.**3.85
komutan
komutan (üye)
İstanbul / Amatör

sevgili Enis, aslında o ortamda olmayan herkes bu kareyi senin gibi yorumlayacak, ama Selahattin abinin tespiti daha doğru gibi aslında konu mankenine sormakta da fayda olduğu kanaatindyim... en doğru bilgiyi kendisi verecek...
ben bu kareyi çekerken, Selahattin abi ve bir kişi daha ormanın derinliklerine doğru güzel kare arayışı içindeydiler, Ahmed de o anda onları gözlemliyordu...

Tarih: 30 Kasım 2007, 13:59 - İp: 85.***.**5.89
as
as (Üye)
İzmir / Doğa Fotoğrafçısı

#as' tarafından 21.02.2008 13:50:48 tarihinde düzenlendi.

Tarih: 30 Kasım 2007, 14:04 - İp: 88.***.**7.228
avs
avs (üye)
İstanbul / Amatör

AS bence Kadir bir tane daha K10D alsın kompak niyetine hazır K20D çıkacakken fiyatıda ucuzlar . Baksana aynı karelerin K10D ile çekilmişleri aşağıda

#avs' tarafından 30.11.2007 15:50:31 tarihinde düzenlendi.

Tarih: 30 Kasım 2007, 15:41 - İp: 85.***.**2.23
pin_nar
pin_nar (üye)
İstanbul / Amatör

(AS)Adnan Abi

Pentax A20 gercekten cok güzel bi makina. zaten 1/1.8 CCD var sensör olarak. tabiki benim lüferle (w30) pek karsılastırılmaz

Birde yanlış hatırlamıyorsam bi ara kızının cektigi fotografları yayınlamıştın pentaxın bi kompakt modeliyle. bunlar onlardan herhalde, ama dediğin gibi kalite cidden cok iyi.

bu arada benim optio w30 da garantili fiyatı 500-600 ytl seviyelerinde, bakma ben ucuza aldım

neyse K10D topiğini katletmeyelim fazla

Tarih: 30 Kasım 2007, 15:42 - İp: 85.***.**0.63
ulyses
ulyses (üye)
İçel / Amatör

İlginç, A20 ile çekilmiş olanlar daha iyi duruyor. Bu arada burası İspanya sanırsam, Malaga ya benzettim doğrumudur?

Tarih: 30 Kasım 2007, 16:35 - İp: 88.***.**6.244
foxfo
foxfo (üye)
Ankara / Meraklı

Adnan (As)'cığım ilgine teşekkür ederim. Daha öncede yazmışsın yeni gördüm. İstanbul'da net'e girme imkanım olmadı haber veremedim.

Erhan üstadım, özlemiştik sizi.

Tarih: 30 Kasım 2007, 16:41 - İp: 85.***.**3.79
kobak1
kobak1 (üye)
İstanbul / Amatör

ulyses;Bu arada burası İspanya sanırsam, Malaga ya benzettim doğrumudur?

celebi ruhunla beni yine şaşırtıyorsun.

Bu arada 17-70 için amerikadan hangi polarize filtre istesem diye düşünüyorum siz ne dersiniz.

Tarih: 30 Kasım 2007, 16:41 - İp: 85.***.**4.51
weary
weary (üye)
İstanbul / Amatör

(AS) Adnan abi beğenin için çok teşekkür ederim.. Elimizden geldiği kadar birşeyler çekmeye çalıştık inşallah daha iyilerini çekecez...

Sinan abi bu arada abant olayı bence çok güzel.. İyi bir organize ile hem fotoğraf olarak hem de dostluk ve arkadaşlık olarak çok güzel bir gezi olacağı kanısındayım. Dediğin gibi kar düşünce daha da güzel olacaktır..

Tarih: 30 Kasım 2007, 17:34 - İp: 85.***.**3.117
onixon
onixon (üye)
İstanbul / Reklam Fotoğrafçısı

kobak1 arkadaşta B*W varslimi istersen görüş 17-70 i satınca filtreyi de ayrı satacaktı hala onda bildiğim

#onixon' tarafından 30.11.2007 17:48:35 tarihinde düzenlendi.

Tarih: 30 Kasım 2007, 17:47 - İp: 88.***.**0.154
smlzl
smlzl (üye)
Yalova / Amatör

merhaba arkadaşlar..inş. bende yakında aranıza k10d kullanıcısı olarak katılıcam..

k10d body + sigma 17-70mm siparişimi verdim..ve şimdi çanta ve hafıza kartı var sırada..siz ne kullanıyosunuz ne tavsiye edersiniz çanta ve kart için.? bide tabi parasoley nerden bulabilir.? Bunlardan başka bi ihtiyacım olacak mı..?

herşey için şimdiden sağolun..

Tarih: 30 Kasım 2007, 17:53 - İp: 88.***.**4.87