netfotograf
netfotograf (Yönetim)
İzmir / Firma

Pentax Ve Fotoğraf Dostluğu...

Değerli üyelerimiz.

Netfotoğraf sitesi olarak ürün incelemesini yaptığımız Pentax K10D incelemesi Türkçe ve İngilizce olarak kullanıma açılmıştır.

Pentax ın Türkiye temsilcisi Bükey fotoğrafçılığa bu incelemenin gerçekleşmesi için gösterdikleri ilgi ve destek için teşekkür ederiz.

AS (Adnan) arkadaşımızın yaklaşık iki aylık çalışması sonucunda ortaya çıkan bu inceleme hakkında görüş ve düşüncelerinizi bu forumdan paylaşabilirsiniz.

İncelemeyi hazırlayan AS (Adnan) ve Dadanagast (İlker) arkadaşımıza galeri bölümüne kendi çektikleri fotoğrafları gönderen ime (İlhan),amati (Ahmet) ve Hüsnü bey' (Hüsnü Atasoy) arkadaşlarımızın yanı sıra incelememizin İngilizce çevirisini yapan cfiliz (Cem) arkadaşlarımıza ,verdikleri destek ve katkıdan dolayı sitemiz adına teşekkür ederiz.

Pentax K10D ürün inceleme sayfasına BURAYA TIKLAYARAK da ulaşabilirsiniz.

Saygılarımızla Netfotoğraf.

Tarih: 18 Temmuz 2007, 09:23 - İp: 88.***.**3.85
ironsailor
ironsailor (üye)
İstanbul / Amatör

Gerçekten fotograflara doyum olmuyor.

Anlaşılan Alper, Sedat, Barıs ve Ugur herkesi yolcu edip en güzel saatleri kendilerine ayırmışlar. Şaka bir yana nefis kareler çekmişsiniz gün batımında.

Onixon, Komutan, Foxfo, AVS

1 günde o kadar cok sayfa ilerliyorki hepsine bir dafada bakıp not almazsam isimleri unutabiliyorum. Kusura bakmayın unuttuğum varsa.

Erex ustad hoşgeldiniz.

Tarih: 29 Kasım 2007, 16:28 - İp: 193.***.**5.60
camoka
camoka (üye)
İstanbul / Meraklı

Alper göl'ü kumaş gibi katlamışsınız vallahi.Hoş bir gün batımı olmuş. Anlaşılan bu Gölyazı'ya daha çok gideceğiz. Sinan boşuna 15 günde bir Gölyazı yapmıyor demekki.

Sevgili Erhan sende daha neler vardır bu geziden. Yavaş yavaş yükle de biz de tadını çıkara çıkara izleyelim.

Komutan Adnan kardeşimiz ekipmanının onda birini ve en küçük çantasını getirmiş. Eğer bilseydi sis kaldıran filtreyi de getirirdi

#camoka' tarafından 29.11.2007 16:54:49 tarihinde düzenlendi.

Tarih: 29 Kasım 2007, 16:46 - İp: 88.***.**4.220
komutan
komutan (üye)
İstanbul / Amatör

malesef bir miktar köşe kararması oldu, bende P/S müdahalesi olmadan JPG halleri ile lensin sonuçlarını görün istedim...

Teşekkürler kaptan, senide gezilerimizde aramızda görmekten çok keyif alırız...

Alper harika işler çıkartmışsın, Tebrikler... Kaz dağlarında mevsim bittimi?

Selahattin abi bu gölyazının kitabını yazanlar var her günbatımı ayrı bir güzel...

diyorumki hanımlarında olduğu, sabah kahvaltımızı cumalıkızıkta yapıp ardından çiçek ızgarada yemek ve günbatımına gölyazı programı yapsak...

Tarih: 29 Kasım 2007, 16:55 - İp: 85.***.**5.89
sdtyrdkn
sdtyrdkn (üye)
Bursa / Meraklı

Alper göl'ü kumaş gibi katlamışsınız vallahi

katılıyorum!!

ironsailor; abi biraz öyle oldu.. keşke herkes gelseydi, gezinin tadı daha bi iz bırakırdı eminim.. gölyazı'da gün batımı çekemeden geri döndüler malesef :/

sinan abi, filtrenin etkisi çok iyi çıkmış. çok beğendim fotoğrafı..

bu arada gelen diğer fotoğraflar da çok güzel. avsar ve adnan abilerin fotoğrafları benzer ama çok farklı.. ne kadar değişik yorumlanmış değil mi?

hepinizin ellerine sağlık.. çok güzel fotoğraflar..

Tarih: 29 Kasım 2007, 17:00 - İp: 85.***.**5.39
camoka
camoka (üye)
İstanbul / Meraklı

Komutan neden olmasın? Hanımları bu işin içine çekmezsek işimiz zor zaten. Malum izin belgesi

Tarih: 29 Kasım 2007, 17:04 - İp: 88.***.**4.220
sdtyrdkn
sdtyrdkn (üye)
Bursa / Meraklı

damsız gelinmiyecek mi yani?

Tarih: 29 Kasım 2007, 17:14 - İp: 85.***.**5.39
camoka
camoka (üye)
İstanbul / Meraklı

Sedat bekarların izin sorunu yok ki.Onlar istediği zaman istediği yere giderler. Ama yeni evli bazı arkadaşların izin sorunu olabilir. Onlar da izin makamını yanında getirdimi sorun ortadan kalkar.

Tarih: 29 Kasım 2007, 17:20 - İp: 88.***.**4.220
sdtyrdkn
sdtyrdkn (üye)
Bursa / Meraklı

sizin için sorun olmazsa ben de aynı tekniği kız arkadaşım için kullanıcam.. :D o da meraklı fotoğrafa zaten

Tarih: 29 Kasım 2007, 17:33 - İp: 85.***.**5.39
komutan
komutan (üye)
İstanbul / Amatör

hatta Oya, senden daha iyi çekiyor Sedat

Tarih: 29 Kasım 2007, 17:36 - İp: 85.***.**5.89
alperozkok
alperozkok (üye)
Çanakkale / Amatör

Selahattin Abi haklısın valla. Gölyazı'da gün batımı harika olur diyen Sedat'a uyduk lakin eve varmamız saat onu buldu . Sonrası evlere şenlik sağlam fırça yedik .
Lakin Sedat bu işi iyi biliyor .Hem fotoğrafta çok iyi hem de nerden nasıl fotoğraf çıkar onu biliyor.Bakın dedi bize birazdan gölün üzeri harika olur ne formlar oluşacak.Evde yediğimiz fırçaya değdi doğrusu.

Bu arada shn58;ulyses;ironsailor;Komutan ve Selahattin abim çok teşekkürler fotoğrafları beğenmenize sevindim.

@komutan Kaz Dağları her mevsim ayrı güzel olur burda mevsim tükenmez.Yazın bir tek yangından dolayı yasak var girmek için onun haricinde her zaman bekliyoruz.Hele kar yağınca..Benim aklımda etraf karla kaplı iken suyun tül etkisini çekmek var hep.
Bir fotoğraf da grubun küçük yavruları pozlarkenki halinden .Ya işte dünya hali kimi çeker ,kimi de çekip çekip bakar.Küçükler de dünyadaki bu ilk günlerinde güzel güzel poz verirler bizlere.

Tarih: 29 Kasım 2007, 17:42 - İp: 88.***.**3.2