netfotograf
netfotograf (Yönetim)
İzmir / Firma

Pentax Ve Fotoğraf Dostluğu...

Değerli üyelerimiz.

Netfotoğraf sitesi olarak ürün incelemesini yaptığımız Pentax K10D incelemesi Türkçe ve İngilizce olarak kullanıma açılmıştır.

Pentax ın Türkiye temsilcisi Bükey fotoğrafçılığa bu incelemenin gerçekleşmesi için gösterdikleri ilgi ve destek için teşekkür ederiz.

AS (Adnan) arkadaşımızın yaklaşık iki aylık çalışması sonucunda ortaya çıkan bu inceleme hakkında görüş ve düşüncelerinizi bu forumdan paylaşabilirsiniz.

İncelemeyi hazırlayan AS (Adnan) ve Dadanagast (İlker) arkadaşımıza galeri bölümüne kendi çektikleri fotoğrafları gönderen ime (İlhan),amati (Ahmet) ve Hüsnü bey' (Hüsnü Atasoy) arkadaşlarımızın yanı sıra incelememizin İngilizce çevirisini yapan cfiliz (Cem) arkadaşlarımıza ,verdikleri destek ve katkıdan dolayı sitemiz adına teşekkür ederiz.

Pentax K10D ürün inceleme sayfasına BURAYA TIKLAYARAK da ulaşabilirsiniz.

Saygılarımızla Netfotoğraf.

Tarih: 18 Temmuz 2007, 09:23 - İp: 88.***.**3.85
alperozkok
alperozkok (üye)
Çanakkale / Amatör

Selehattin abi çok teşekkürler yorumlar için.Mantar fotoğrafı tamamen doğal ışık lakin pozlama 1,3 sn. ve f32 de çekildi.Aslında bu fotoğrafı çekerken biraz daha yüksek açıdan kurgulamıştım ilkin kareyi sonra dur bakalım dedim kendi kendime şu mantarların biraz daha altına gireyim aynı yapraklardaki gibi şeffaf detay olur mu diye işe yaradı doğrusu.İfsakta'ki hocamız derdi hep kareyi kurguladıktan sonra şöyle bir de etrafında gezinin farklı kadrajlar da arayın derdi muhakkak.
Bu arada su spreyi fikri için de çok teşekkürler.Mutlaka deneyeceğim.Mantarlar bizim buralarda bu mevsimde bir harika doğrusu mutlaka beklerim sizleri.Tekrar beraber olacağımız zamanı iple çekiyorum doğrusu.Saygılar.

Tarih: 28 Kasım 2007, 21:57 - İp: 78.***.**3.118
extreme_foto
extreme_foto (üye)
İstanbul / Amatör

Bira daha kropla kuşa döndü

Tarih: 28 Kasım 2007, 22:46 - İp: 88.***.**0.78
kadirirkin
kadirirkin (Objektif)
İzmir / Profesyonel Fotoğrafçı

hızınıza yetişmek mümkün değil,her ne kadar benzer kareler gibi görünse de izlemek çok keyifli.
Komutanın eklediği bir foto çok nefisti.
alperozkok arkadaşımızın canon ile foto eklemesi gayet güzel bir olay bence,aynı ortamda makine performanslarını karşılaştırıyoruz bir yandan.bazı fotoları çok temiz ve canlı,eğer bize lensleriyle belirtirse çok iyi olur.
Bundan sonra ki geziyi Çanakkale ye yaparsanız İzmir den katılım olur.

Tarih: 28 Kasım 2007, 23:01 - İp: 85.***.**3.191
extreme_foto
extreme_foto (üye)
İstanbul / Amatör

foxfo, amati nedir bu ışıkları kapatıp açma olayı, kaçırmışım, uykum kaçacak bu gece öğrenmezsem.

amati ben patika falan görmedim bu karede, 3 tane elektrik direği vardı artık yok.

Tarih: 28 Kasım 2007, 23:09 - İp: 88.***.**0.78
bariss
bariss (üye)
Bursa / Amatör

Fatih abi 3. kareni beğendim
Alper abi çanakkaleye gelmeyi çok istiyorum.Kalacak bi yer ayarlamaya çalışıcam.Mantar fotoğrafların süper bu arada.
Yazmışken gölyazıda çektiğim makrolardan 2 tane daha ekliyeyim.Umarım beğenirsiniz.

Bu arada bana acil kompakt makina lazım.F/P olarak bildiğiniz görüntü kalitesi iyi küçük şık ve ucuz bir model varmı?

Tarih: 28 Kasım 2007, 23:10 - İp: 85.***.**0.135
kadirirkin
kadirirkin (Objektif)
İzmir / Profesyonel Fotoğrafçı

barış ın sorduğu soruyu bende soracaktım,özellikle Pentax kompakt lar nasıl,aramızda.kullanan var mı?As ,kullanıyordu sanki ..

#kad-ir' tarafından 28.11.2007 23:30:25 tarihinde düzenlendi.

Tarih: 28 Kasım 2007, 23:27 - İp: 85.***.**3.191
extreme_foto
extreme_foto (üye)
İstanbul / Amatör

Tarih: 28 Kasım 2007, 23:47 - İp: 88.***.**0.78
sdtyrdkn
sdtyrdkn (üye)
Bursa / Meraklı

arkadaşlar.. fotoğraflarınız çok güzel.. hepsi ayrı güzel. ellerinize sağlık..

ben de aradan seçip seçip ekliyorum.

Tarih: 28 Kasım 2007, 23:49 - İp: 85.***.**5.39
pin_nar
pin_nar (üye)
İstanbul / Amatör

Bugün kompakt bir model olan ve suyun içinde 3m ye kadar fotograf cekebilen PENTAX OPTİO W30 sahibi oldum.
inceleme topici açtım bile arkadaslar
bakabilirsiniz

serkanın istavriti varsaa benimde koçlar gibi suyun içine girip çekim yapabilen LÜFER'im vaar beee

http://forum.netfotograf.com/dijital_kompakt.asp?msg_id=28092

Tarih: 28 Kasım 2007, 23:53 - İp: 85.***.**6.44
camoka
camoka (üye)
İstanbul / Meraklı

Gölyazıyı gerçekten yazdınız arkadaşlar. Bütün fotoğraflar ayrı güzel.

Adnan bunlar ne yapıyo ya. Işıkları aç kapat.Boşuna ÜSTAD denmiyor. Demek ki hak ediyorlar. Benim düşünüp de ön plandaki ağaçlar yüzünden çekemediğim kareyi sen çekmişsin.Crop ile mi bunu sağladın?

Tarih: 29 Kasım 2007, 00:06 - İp: 88.***.**4.220