netfotograf
netfotograf (Yönetim)
İzmir / Firma

Pentax Ve Fotoğraf Dostluğu...

Değerli üyelerimiz.

Netfotoğraf sitesi olarak ürün incelemesini yaptığımız Pentax K10D incelemesi Türkçe ve İngilizce olarak kullanıma açılmıştır.

Pentax ın Türkiye temsilcisi Bükey fotoğrafçılığa bu incelemenin gerçekleşmesi için gösterdikleri ilgi ve destek için teşekkür ederiz.

AS (Adnan) arkadaşımızın yaklaşık iki aylık çalışması sonucunda ortaya çıkan bu inceleme hakkında görüş ve düşüncelerinizi bu forumdan paylaşabilirsiniz.

İncelemeyi hazırlayan AS (Adnan) ve Dadanagast (İlker) arkadaşımıza galeri bölümüne kendi çektikleri fotoğrafları gönderen ime (İlhan),amati (Ahmet) ve Hüsnü bey' (Hüsnü Atasoy) arkadaşlarımızın yanı sıra incelememizin İngilizce çevirisini yapan cfiliz (Cem) arkadaşlarımıza ,verdikleri destek ve katkıdan dolayı sitemiz adına teşekkür ederiz.

Pentax K10D ürün inceleme sayfasına BURAYA TIKLAYARAK da ulaşabilirsiniz.

Saygılarımızla Netfotoğraf.

Tarih: 18 Temmuz 2007, 09:23 - İp: 88.***.**3.85
onixon
onixon (üye)
İstanbul / Reklam Fotoğrafçısı

Tarih: 29 Kasım 2007, 00:12 - İp: 85.***.**6.38
sdtyrdkn
sdtyrdkn (üye)
Bursa / Meraklı

serkan naptın öyle :D

harika olmuş.. yoksa üstad mı yaptı ?

portre: Pentax SMC A F1.4 50M

#sdtyrdkn' tarafından 29.11.2007 00:44:13 tarihinde düzenlendi.

Tarih: 29 Kasım 2007, 00:21 - İp: 85.***.**5.39
wolwarine
wolwarine (üye)
Çanakkale / Amatör

serkan 10 puan her ne kadar o taraf kuzey dogu yönü olsada fotoraf çok iyi olmus

çok iyi kareler yakalanmis herkezin eline emegine saglik dostluk ve arkadasliga söylenecek birsey bulam1yorum

Tarih: 29 Kasım 2007, 00:23 - İp: 85.***.**7.247
onixon
onixon (üye)

saol sdtyrdkn ,yok üstada iş düşmedi.16-50 sağ olsun heryerde detayı korumuş oynadım bol bol :D

Tarih: 29 Kasım 2007, 00:23 - İp: 85.***.**6.38
wolwarine
wolwarine (üye)
Çanakkale / Amatör

serkan pardon yer yanlisligi oldu o taraf bati özür dilerim

Tarih: 29 Kasım 2007, 00:28 - İp: 85.***.**7.247
onixon
onixon (üye)

sanki pusula var :D 5-6 derece sapma var tarihte,konumda,boyne değişir yönü..Şimdi ölçtüm konumdan, abi sen kaz dağlarına çıksana :D,

#onixon' tarafından 29.11.2007 00:38:02 tarihinde düzenlendi.

Tarih: 29 Kasım 2007, 00:34 - İp: 85.***.**6.38
ulyses
ulyses (üye)
İçel / Amatör

Serkan süper olmuş gerçekten.

Sedat, önceki sayfadaki kayıklı fotoğraf.

Tarih: 29 Kasım 2007, 00:39 - İp: 88.***.**6.244
onixon
onixon (üye)

sdtyrdkn fotoyu bas posta ile köy kahvesine yolla ,balıkçı amcam çok beğenir fotosunu

ulyses halledilir kalibrasyonu kolay bir işlem.servis menüsünden ince ayar çekecekler.

Tarih: 29 Kasım 2007, 00:53 - İp: 85.***.**6.38
ulyses
ulyses (üye)
İçel / Amatör

Sedat portre de güzel olmuş, şimdi gördüm.

Serkan, sanırım öyle yapacaklar. Çünkü en çok problem yaşadığınız optikle gönderin dediler. Servis menüsüne girebilsem kendim yapacaktım ama 1.30 girilemiyormuş sanırım.

Tarih: 29 Kasım 2007, 01:05 - İp: 88.***.**6.244
erex
erex (üye)
İstanbul / Amatör

Arkadaşlar, gerçekten hoşbuldum
60 sayfayı incelemeyi henüz bitirdim. Büyük keyif aldım. Tabi bu arada bu muhteşem geziyi kaçırdığıma da çok üzüldüm açkcası. Lakin bu seyahati aylar öncesinden planladığımdan katılamadım. İnşallah bir sonrakinde beraber olmak dileğiyle.
Son 30 sayfada gördüklerim:
Makinası için değil dostluk için aramıza katılmış Alper kardeşimiz hoşgelmiş,
Lensleri konuşturmuşsunuz; prime'lar, star'lar, istavritler.. Bu son 60 sayfayı offline olarak favorilerime ekledim ki, bir kaç kez daha doya doya bakabileyim. Fotoğraflarınızın hepsi birer harika, ellerinize sağlık.

Ben de, seyahatimde çektiğim her karede sizleri andım ve keşke yanımda olsaydınız dedim. İstavritleriniz, macrolarınız, bazukalarınız, geniş açılarınız.. ve herşeyden önemlisi bakış açılarnızla çok güzel kareler çıkarabileceğinizi düşündüm.
Ben ise Japon turistler gibi fotoğraf çektim durdum. Çoğunun fotoğrafik anlamları yok ama siz dostlarımla paylaşmaya çalışacağım. Bu gecelik ilk üç kare:

Hepsi Sigma 18-50mm f/2.8 ile.

Dubai Hava Limanı terminali:
Yine kavisler ilgimi çekti

Terminal içinde Vaha

Singapur havalimanı terminalinde havuzlu orkide bahçesi.

#erex' tarafından 29.11.2007 02:22:07 tarihinde düzenlendi.

Tarih: 29 Kasım 2007, 02:12 - İp: 88.***.**3.59