Fotoğrafçılık Forumları
Pentax Ve Fotoğraf Dostluğu...
Değerli üyelerimiz.
Netfotoğraf sitesi olarak ürün incelemesini yaptığımız Pentax K10D incelemesi Türkçe ve İngilizce olarak kullanıma açılmıştır.
Pentax ın Türkiye temsilcisi Bükey fotoğrafçılığa bu incelemenin gerçekleşmesi için gösterdikleri ilgi ve destek için teşekkür ederiz.
AS (Adnan) arkadaşımızın yaklaşık iki aylık çalışması sonucunda ortaya çıkan bu inceleme hakkında görüş ve düşüncelerinizi bu forumdan paylaşabilirsiniz.
İncelemeyi hazırlayan AS (Adnan) ve Dadanagast (İlker) arkadaşımıza galeri bölümüne kendi çektikleri fotoğrafları gönderen ime (İlhan),amati (Ahmet) ve Hüsnü bey' (Hüsnü Atasoy) arkadaşlarımızın yanı sıra incelememizin İngilizce çevirisini yapan cfiliz (Cem) arkadaşlarımıza ,verdikleri destek ve katkıdan dolayı sitemiz adına teşekkür ederiz.
Pentax K10D ürün inceleme sayfasına BURAYA TIKLAYARAK da ulaşabilirsiniz.
Saygılarımızla Netfotoğraf.
bir düzine uygulamadan geçti fotoğraf.deneme tahtası oldu zavallı
smlzl makinen hayırlı olsun... Hoşgeldin aramıza... İsteklerinle ilgili yazıyı yazdıktan sonra bütün arkadaşların sana yardım mailleri ardı ardına gelmiş.... Nasıl bir arkadaş ve fotoğraf sevgisiyle dolu gruba geldiğinin umarım farkındasın... Bende bu arkadaşların arasına yeni katılan ve en son gezide aralarında bulunmaktan zevk aldığım bir şahıs olarak bundan sonraki süreçte çok keyifle dolu fotoğraf çekimleri geçireceğin düşüncesindeyim...
Bu arada ulyses in dediği gibi parasoley muhtemelen lensle birlikte gelmesi lazım... Benimde sıfır olarak baktığım lenslerde genelde parasoley beraberindeydi....Kart için doğru tercihi yapmışsın zaten arkadaşların tavsiyesiyle...Çanta olarak bende çantasız ve biraz bilgisiz olduğumdan bir fikir veremeyeceğim ama arkadaşlar doğru tercih için gereken açıklamaları yapıyorlar zaten....
Görüşmek üzere
smlzl makinan şimdiden hayırlı olsun.17-70 iyi bir seçim.
Hafıza kartı konusunda camoka hocama katılıyorum.
2 şer gb. dan 2 veya 3 tane kart alman daha mantıklı.Hafıza kartında herhangi bir bozulma durumunda yedekli olursun.
weary senin ve diğer arkadaşların son gezinizde çektiğiniz fotoğraflar arasında neredeyse hiç bir kötü fotoğrafa rastlamadım.Fotoğrafların hemen hepsi FK gibi sitelerin anasayfalarına çıkacak kalitede.
avs o fotoğrafları koymakla hiç iyi yapmadın.
Kadir makinayı satıp kompak alabilir haberin olsun.
ulyses benim yüklediğim fotoğraflardan 2 tanesi İspanya bir tanesi ise Antalya da çekildi.
stahl seninde makinan hayırlı olsun.Slr yi yanımızda taşıyamayacağımız zamanlar için el altında kompak bir makina iyi oluyor.
Fatih hocam aman arayı soğutma.
Erhan yediğin içtiğin sana kalsın fotoğraflarını bekliyoruz.
Serkan bugün seni iki sefere telefonla aradım bilgin olsun.
fatih abi köpekleri çok güzel yakalamışsın eline sağlık.
diğer fotoğraftada ahmet abiden uygulamalı makro dersi
saolun arkadaşlar tavsiyeler için..media marktte SlingShot 200AW ye bakayım ben (eskişehirde de açıldı ya.. )
öncelikle sağolun arkadaşlar inş hayırlı olur..
evet weary saolsunlar herkes cevap yazmış..ne kadar istekli ve yardımsever bir topluluk olduğunuda farkına vardım..fotoğraf başka bir tutkudur..bende bu tutkunun tutkunu olmak için aranıza katıldım..inş sürekli sizinle ve pentax k10dm ile hep birlikte olucam
- bu arada lens ile birlikte gelidiğini bilmiyordum parasoleyin..iyi oldu bak bu..
#smlzl' tarafından 30.11.2007 22:41:19 tarihinde düzenlendi.
shn58 son fotoğraf bayağı bozulmuş.
fhakguder fotoğraflar çok iyi görünüyor.Yerde makroyla uğraşan sanırım Ahmed.
Kayık ve köpek yavrularıda çok hoş olmuş.
smlzl makinen hayırlı olsun.
Parasoley'e vereceğin para ile kaliteli bir polarize filtre tavsiye ediyorum.
Evet arkadaşlar, Selahattin abiyi o kadar destekledik kendisi de mütevaziliğinden yazmamış ama ben yazayım.
8 numaralı muhteşem kız kulesi, oylama için
LİNK BURADA
recep abi o işi hallettik bile
İlgili olabilecek konular
-
Hangi Fotoğraf Makinesini Almalıyım?
06 Mar. 2023, 00:49 alperencnky
2184021 Şub. 2025, 11:34
emre11 -
Yeni Bölüm: Mirat'ın Puslu Fotoğraf Atlası, S. 04-b. 05
30 Oca. 2025, 14:37 miratcenk
057930 Oca. 2025, 14:37