netfotograf
netfotograf (Yönetim)
İzmir / Firma

Pentax Ve Fotoğraf Dostluğu...

Değerli üyelerimiz.

Netfotoğraf sitesi olarak ürün incelemesini yaptığımız Pentax K10D incelemesi Türkçe ve İngilizce olarak kullanıma açılmıştır.

Pentax ın Türkiye temsilcisi Bükey fotoğrafçılığa bu incelemenin gerçekleşmesi için gösterdikleri ilgi ve destek için teşekkür ederiz.

AS (Adnan) arkadaşımızın yaklaşık iki aylık çalışması sonucunda ortaya çıkan bu inceleme hakkında görüş ve düşüncelerinizi bu forumdan paylaşabilirsiniz.

İncelemeyi hazırlayan AS (Adnan) ve Dadanagast (İlker) arkadaşımıza galeri bölümüne kendi çektikleri fotoğrafları gönderen ime (İlhan),amati (Ahmet) ve Hüsnü bey' (Hüsnü Atasoy) arkadaşlarımızın yanı sıra incelememizin İngilizce çevirisini yapan cfiliz (Cem) arkadaşlarımıza ,verdikleri destek ve katkıdan dolayı sitemiz adına teşekkür ederiz.

Pentax K10D ürün inceleme sayfasına BURAYA TIKLAYARAK da ulaşabilirsiniz.

Saygılarımızla Netfotoğraf.

Tarih: 18 Temmuz 2007, 09:23 - İp: 88.***.**3.85
ok1
ok1 (üye)
İstanbul / Amatör

Bursa gezisi güzel geçmiş fotoğraflardan gördüğüm kadarıyla. İzlemeye devam ediyoruz, herkesin eline sağlık.

Tarih: 26 Kasım 2007, 21:57 - İp: 88.***.**2.41
extreme_foto
extreme_foto (üye)
İstanbul / Amatör

...yediğimiz içtiğimiz bize kalmasın...

#Adnan EROL' tarafından 26.11.2007 22:03:06 tarihinde düzenlendi.

#Adnan EROL' tarafından 26.11.2007 23:20:46 tarihinde düzenlendi.

Tarih: 26 Kasım 2007, 21:57 - İp: 88.***.**0.241
ok1
ok1 (üye)
İstanbul / Amatör

sdt 50mm iyi iş çıkarmış,
shn58 yaprak fotoğrafındaki renkler ve derinlik etkileyici.

Tarih: 26 Kasım 2007, 22:01 - İp: 88.***.**2.41
alperozkok
alperozkok (üye)
Çanakkale / Amatör

Merhaba arkadaşlar , pazar günü inanılmaz keyifli bir fotogeziye katıldım sayenizde ve bu dayanışma imrendirdi doğrusu.Böyle kaliteli fotoğraf düşkünü ve aşığı sizleri tanımak çok hoş oldu.Aslında biraz çekinerek gelmiştim bu geziye zira Canon kullanıcısı olarak nasıl karşılanırım diye çekinmiştim doğrusu.Lakin fotoğrafın ortak dili aracı oldu ve sizlerin sıcak dostluğu ve bu gurubun birbirilerine düşkünlüğü beni bayağı etkiledi.Öyleki henüz iyi para ederken elimdeki Canon ekipmanları satsam mı acaba diye düşünmeye başladım sırf aranızdaki güzel dayanışmaya imrenerek.Durun hele bakalım şu K 20D nasıl birşey olacak.Böyle bir birliktelik ve muhabet ortamını daha ben hiç bir site ya da forumda görmedim doğrusu.Hep böyle fotoğraf ve dostluk dolu kalın.Ayrıca bu gezi düzenleyen ve katılan herkeze binlerce teşekkürler.Son olarak Cumalıkızık'tan hayata umut dolu gözlerle bakan bu genç kızımızın portesini sunuyorum beğeninize.Saygılar.

#alperozkok' tarafından 27.11.2007 10:33:48 tarihinde düzenlendi.

Tarih: 26 Kasım 2007, 22:31 - İp: 88.***.**4.136
kadirirkin
kadirirkin (Objektif)
İzmir / Profesyonel Fotoğrafçı

Arkadaşlar kayık fotosundan başka bir şey yok mu? (kıskançlıktan yapıyorum )
Herkes lens denemeside yapmış birbirinden,
sedat ,köpek portresi çok güzel,keşke biraz daha büyük ebat yükleseydin.Arşive koyalım
Cumalıkızık en çok merak ettiğim yerlerden biri,biraz oradan foto eklerseniz sevinirim.

Tarih: 26 Kasım 2007, 23:26 - İp: 88.***.**1.210
sdtyrdkn
sdtyrdkn (üye)
Bursa / Meraklı

weary çok başarılı fotoğrafların..

shn58, özellikle ilki!! süper..

sinan abi şikayet ettin sisten ama çok hoş kareler çıkmış ya..

PENTAXIAN:

tam kadraj. ah montun ucunu da kesmeseymişim..

Tarih: 26 Kasım 2007, 23:36 - İp: 85.***.**9.18
ruzgar2
ruzgar2 (üye)
Amasya / Amatör

#ruzgar2' tarafından 26.11.2007 23:43:31 tarihinde düzenlendi.

Tarih: 26 Kasım 2007, 23:37 - İp: 81.***.**2.110
ruzgar2
ruzgar2 (üye)
Amasya / Amatör

bu daha güzel sanki

Tarih: 26 Kasım 2007, 23:49 - İp: 81.***.**2.110
ulyses
ulyses (üye)
İçel / Amatör

Güzel kareler devam ediyor.

@weary çalışmaların çok başarılı. İkinci kayık fotosunu beğendim bende.

@Adnan Erol, dönercide ışığı iyi yakalamışsın. Hayat dolu bir fotoğraf olmuş.

@rüzgar2, ilkinde kadrajı, ikincisinde ışığı beğendim. Ters ışık fotoları oldum olası severim. Keşke ikincide de güneşi tam ortaya almasaydın.

Tarih: 27 Kasım 2007, 00:15 - İp: 88.***.**9.195
bariss
bariss (üye)
Bursa / Amatör

shn58, ilki müthiş bir fotoğraf.Her şeyiyle etkileyici

Sedat şu köpeği hala gösterip durma

weary, güzel fotoğraflar fakat ikincide kayığı yatırıp ufuk çizgisiyle balıkçıyı düz tutsan nasıl olurdu diye düşünüyorum..

ruzgar2, bende 2. yi beğendim.

Adnan abi naptın sen tam, acaba buzdolabında birşey bulabilirmiyim diye düşünüyordum.
Gölyazıya gün batımı için gelmediğinizden dolayı çok şey kaçırdığınızı düşünüyorduk fakat bu fotografı görünce fikrim değişti

Alper abi geziye geldiğiniz için biz teşekkür ederiz.Sizleri tanımak mutlu etti bizi.
2 senedir yatırım yapıyorum demiştiniz gezide.Elinizdeki lensler her yönüyle çok kaliteli ve özel lensler.1000 lerce ytl lik seti dağıtıp yeni set kurmak zararlı olabilir.Aramızda her zaman yeriniz var.Bana kalırsa o seti dağıtmayın.

Bu arada Selahattin abi yakıyor piyasayı
Abi ayarlayamadık sana beyaz montluyu

Tarih: 27 Kasım 2007, 00:58 - İp: 85.***.**2.119