Fotoğrafçılık Forumları
Pentax Ve Fotoğraf Dostluğu...
Değerli üyelerimiz.
Netfotoğraf sitesi olarak ürün incelemesini yaptığımız Pentax K10D incelemesi Türkçe ve İngilizce olarak kullanıma açılmıştır.
Pentax ın Türkiye temsilcisi Bükey fotoğrafçılığa bu incelemenin gerçekleşmesi için gösterdikleri ilgi ve destek için teşekkür ederiz.
AS (Adnan) arkadaşımızın yaklaşık iki aylık çalışması sonucunda ortaya çıkan bu inceleme hakkında görüş ve düşüncelerinizi bu forumdan paylaşabilirsiniz.
İncelemeyi hazırlayan AS (Adnan) ve Dadanagast (İlker) arkadaşımıza galeri bölümüne kendi çektikleri fotoğrafları gönderen ime (İlhan),amati (Ahmet) ve Hüsnü bey' (Hüsnü Atasoy) arkadaşlarımızın yanı sıra incelememizin İngilizce çevirisini yapan cfiliz (Cem) arkadaşlarımıza ,verdikleri destek ve katkıdan dolayı sitemiz adına teşekkür ederiz.
Pentax K10D ürün inceleme sayfasına BURAYA TIKLAYARAK da ulaşabilirsiniz.
Saygılarımızla Netfotoğraf.
Weary tabii ki oğullar babalarını geçmeli ki ilerleme olsun. Bütün çabam bunun için zaten.
Sinan durup dururken masraf açmayın kardeşim. Ama lensin sonuçları gerçekten harika. Biraz da ucuz olsa. Ben iki tane çocuk okutuyorum. Yapma bunu, yapma bunu.
Selahattin abi,çocuk seni geçecek ama makineyi alamıyor ki senin elinden
Arkadaşlar ellerinize sağlık.Çok güzel kareler geliyor sürekli olarak
Benden de eskilerden bir çiçek.Havalar bozuk,biraz arşivleri karıştırdım
bu iş baya masraflı iş ... bizde yeni evliyiz Selahattin abi, evet biraz daha uygun olsa hemen alırız böyle olunca enazından vazgeçiyoruz
başka önceliklerin önüne geçip zaten yaptım ciddi bir yatırım
saolsun hanımı hep yemek çekicez diye kandırdık, artık diyecek birşey de kalmadı...
buişten para kazanmıyoruz ki... hepimiz hobi amaçlı kullanıyoruz... ileride para kazanırsak o zaman bu yatırımları daha rahat yapar hale geliriz...
Ahmed allahtan çocuk çok meşgul de daha çok ben kullanıyorum makineyi. Görüyorsun müsait olsa bana hiç bırakmayacak. Son gezide çanta ve tripot taşıttılar bana. Koca Bursa gezisinden bir karem bile yok. Önünde sonunda ikinci makine gerekiyor ama dur bakalım ne zaman? Yeni modelleri bir görelim
sedatla kadraj ararken denklanşöre basmışız :D
kareler bayabir şenlendi,ağaç üstünde o uşu görmem zor heralde benim :d sesin yönünü zor tayin ediyorum :D
Bende bir tane ekleyim bari. ps'de ilk çalışmam oldu. o yüzden amatörlüğümün kusuruna bakmayın
Alper abi 2.fotoğraf süper.Işıkta tam kızların üstüne düşmüş.Biz çay içerken asıl pozları sen çektin.Kısmadım değil hani
Arkadaşlar geziye fotoğraf çekmekten çok sizlerle yüzyüze tanışmak için geldim.Maksat muhabbet olsun.Dolayısıyla deklanşöre pek basmadım.
Fotoğrafladıklarımdan birtanesini paylaşayım.
#bariss' tarafından 27.11.2007 20:41:04 tarihinde düzenlendi.
Gezide emeği geçen abilerime ve kardeşlerime çok teşekkür ederim. Sohbet yakınlaşma gerçekten çok iyiydi.
Ben hasta olduğum için pek fotoğraf çekmek içimden gelmedi ama Cumalıkızık'da 10-20'nin eksikliğini yaşadım.
Enis PS mi? Gözlerime inanamıyorum...
Gerçekten çok güzel fotoğraflar geldi, sizinkiler kadar olmasa da ben de bir kaç tane ekleyeyim.
İlgili olabilecek konular
-
Hangi Fotoğraf Makinesini Almalıyım?
06 Mar. 2023, 00:49 alperencnky
2183921 Şub. 2025, 11:34
emre11 -
Yeni Bölüm: Mirat'ın Puslu Fotoğraf Atlası, S. 04-b. 05
30 Oca. 2025, 14:37 miratcenk
057730 Oca. 2025, 14:37
miratcenk -
Yeni Bölüm: Mirat'ın Puslu Fotoğraf Atlası, S. 04-b. 04
24 Oca. 2025, 12:21 miratcenk