Fotoğrafçılık Forumları
Pentax Ve Fotoğraf Dostluğu...
Değerli üyelerimiz.
Netfotoğraf sitesi olarak ürün incelemesini yaptığımız Pentax K10D incelemesi Türkçe ve İngilizce olarak kullanıma açılmıştır.
Pentax ın Türkiye temsilcisi Bükey fotoğrafçılığa bu incelemenin gerçekleşmesi için gösterdikleri ilgi ve destek için teşekkür ederiz.
AS (Adnan) arkadaşımızın yaklaşık iki aylık çalışması sonucunda ortaya çıkan bu inceleme hakkında görüş ve düşüncelerinizi bu forumdan paylaşabilirsiniz.
İncelemeyi hazırlayan AS (Adnan) ve Dadanagast (İlker) arkadaşımıza galeri bölümüne kendi çektikleri fotoğrafları gönderen ime (İlhan),amati (Ahmet) ve Hüsnü bey' (Hüsnü Atasoy) arkadaşlarımızın yanı sıra incelememizin İngilizce çevirisini yapan cfiliz (Cem) arkadaşlarımıza ,verdikleri destek ve katkıdan dolayı sitemiz adına teşekkür ederiz.
Pentax K10D ürün inceleme sayfasına BURAYA TIKLAYARAK da ulaşabilirsiniz.
Saygılarımızla Netfotoğraf.
Selahattin Abi hani bir tabir vardır lafım meclisten dışarı 'boynuz kulağı geçer' diye. Sanırım ilker yakında bu durumda olacak yanılıyormuyum yoksa Güzel kareler tebrikler....
16*50 kadife gibi yumaşak renkleri ipeksi bir his verende keskinliği var, Fokus hızı mükemmel, sonic motor ile gayet sessiz,gövde kalitesi daha iyi olmalıydı, Fiyat/Performans olarak biraz pahalı bence. Fiyat aralığının daha makul rakamlara çekilmesi ile ciddi satış yapar kanaatindeyim.
Gezideki, arkadaşlar lensi ve sonuçlarını genelde çok beğendiler, bu aralıkta lens almayı düşünen ve hatta kararını vermiş olan arkadaşlar da kararlarını bu lens üzerine yoğunlaştırdılar... Enaz 5-6 kişi fiyat cazibiyeti olursa kesinlikle hemen almayı düşünüyorlar. Tabi "BAD COPY" olayı da kafalarını çok kurcalayan bir diğer konu...
Gölyazı karelerinin hepsi 16*50 ile RAW+JPG olarak çekildi, hepsinide jpg halleri ile foruma müdahalesiz yükledim...
Bu minik arkadaş ile sohbet oldukça keyifliydi, fakat sorulara verdiği cevaplar genelde gerçek değildi yaşı, kaça gitti, ingilizce, italyanca, ispanyolca bildiği
ben birkaç kontür soru sorunca farkına vardı ve çok utandı, o anda deklanşöre bu karesi ile yakalanıverdi...
#Komutan' tarafından 27.11.2007 16:55:01 tarihinde düzenlendi.
adnan abi, kad-ir hocam teşekkürler yorumlarınıza..
UV filtreli modelim adnanerol abimizdir. çok karizmatik buldum, fotoğrafa yansıtabildiysem ne mutlu...
diğer fotoğraflar da çok güzel geliyor, gezi epey malzeme çıkarttı bizlere.
hepimiz gezi ve sonrasındaki fotoğraflarla forumumuzun daimi karizmatik ve yakışıklısı olarak selahattin abi'yi seçmeyi öneriyorum. lütfen herkes oyunu belirtsin
benim oyum evet! tir..
ben de birazdan fotoğraf yükleyeyim..
Cok güzel kareler gelmeye bslsadı.Herkesin eline sağlık.
Bence fotoğraf bahane dostluk şahane.
@Sedat sana katılıyorum. benim oyum da Selehattin abiye
*Yaşam boyu karizma başarı ödülü
8mm fisheye .. paning yaptığımdan arka plan böyle..
#sdtyrdkn' tarafından 27.11.2007 17:38:03 tarihinde düzenlendi.
Bursa gezisine katılamadım. Malum mesafe bayağı bi uzun
Ama sizlerle gezide olmayı çok isterdim. Baktım sizinle gelemiyorum bende kendi gezimi tertipledim Şaka şaka fotoğraf sandıktan
Kızılgerdan
sedat ,traktör balık gözü ile mi çekildi.hereketi çok güzel anlatmış,sanki üstümüze geliyor.Çok güzel olmuş.
Acemi38 ,yine harika bir kuş fotosu.Şu canlılık ve netlik ipuçlarını vermediniz hangi objektif ile çekildi.
alperozkok,eklediğiniz foto gayet güzel renklerde.
canon daha mı güzel acaba ,lensler mi güzel
şaka.
Ben de siz seri fotograf eklerken sadece izliyorum,ismini sayamadığım herkesin ellerine sağlık,belgesel seyreder gibi izliyorum.çok teşekkürler.
Hiç foto eklemiyorum ama sağ tarafta gördüğünüz il il Türkiye için yazılar yazmaya çalışıyorum.
Sizlerde Gölyazı ve Cumalıkızık yazıları ile destek olursanız.Hep beraber paylaşırız,öğreniriz.
Sevgili As,nerelerdesiniz biz de bir gezi düzenleyelim.
Karizma yarışmasında Camoka
Bu arada Pentaxworld oylama başlayacak.Bizden 3 kişi var sanırım.
İlgili olabilecek konular
-
Hangi Fotoğraf Makinesini Almalıyım?
06 Mar. 2023, 00:49 alperencnky
2183921 Şub. 2025, 11:34
emre11 -
Yeni Bölüm: Mirat'ın Puslu Fotoğraf Atlası, S. 04-b. 05
30 Oca. 2025, 14:37 miratcenk
057730 Oca. 2025, 14:37
miratcenk -
Yeni Bölüm: Mirat'ın Puslu Fotoğraf Atlası, S. 04-b. 04
24 Oca. 2025, 12:21 miratcenk