Fotoğrafçılık Forumları
Pentax Ve Fotoğraf Dostluğu...
Değerli üyelerimiz.
Netfotoğraf sitesi olarak ürün incelemesini yaptığımız Pentax K10D incelemesi Türkçe ve İngilizce olarak kullanıma açılmıştır.
Pentax ın Türkiye temsilcisi Bükey fotoğrafçılığa bu incelemenin gerçekleşmesi için gösterdikleri ilgi ve destek için teşekkür ederiz.
AS (Adnan) arkadaşımızın yaklaşık iki aylık çalışması sonucunda ortaya çıkan bu inceleme hakkında görüş ve düşüncelerinizi bu forumdan paylaşabilirsiniz.
İncelemeyi hazırlayan AS (Adnan) ve Dadanagast (İlker) arkadaşımıza galeri bölümüne kendi çektikleri fotoğrafları gönderen ime (İlhan),amati (Ahmet) ve Hüsnü bey' (Hüsnü Atasoy) arkadaşlarımızın yanı sıra incelememizin İngilizce çevirisini yapan cfiliz (Cem) arkadaşlarımıza ,verdikleri destek ve katkıdan dolayı sitemiz adına teşekkür ederiz.
Pentax K10D ürün inceleme sayfasına BURAYA TIKLAYARAK da ulaşabilirsiniz.
Saygılarımızla Netfotoğraf.
Teşekkür ederim Selahattin abi, karaborsacılık ve stokçuluk yapanlar var sanki...
Gölyazının sokakları ve diğer tarafları var aslında, sisi, karı, gün doğumu ve batımı hepsi birbirinden güzel olan bir yer... Her gittiğimde birbirinden çok değişik karelerini çektim... karda ve baharda tekrar gitmek dileğiyle...
güzel kareler dökülüyor , ruzgar2 abi dağ tepe , böyle farklı kareler çok güzel oluyor.
inşallah :D iki dağcımız var :D bizi hertürlü doğanın içinde kareler cennetine götürecekler.
Oğlum İlker'den bir kare daha, Yakında kendisi de üye olacak. Nik'ini da 'Camoka'nın oğlu' olarak seçer herhalde.
Malesef ilk fotoğrafı yüklerken bir hayli zorlandım.Neyse sonuda o fotoğrafı da yükledim tekrardan.Gecikmeden ötürü kusura bakmayın.Cumalıkızık'tan kızlarımız serisine devam edeyim dedim.
Ve balıkçı dayıdan dolu dolu bakışlar..
#alperozkok' tarafından 27.11.2007 14:50:26 tarihinde düzenlendi.
#alperozkok' tarafından 27.11.2007 14:52:20 tarihinde düzenlendi.
#alperozkok' tarafından 27.11.2007 15:11:11 tarihinde düzenlendi.
İşte beklenen kare Cumalıkızık'ın gelinlik kızları brovo Alper. Nedense bu kızlar bir tek sana poz verdiler. keşke ayakları da kesmeseydin [:
BodyGuard amca da çok iyi
Sinan bu çocuk çok piskopat bakıyor yaa. Bir de eline tabanca tutuşturmuşlar. Birkaç sene sonra Cumalıkızık'a gelenleri haraca keser valla.İyi ki şimdiden gidip görmüşüz.
#camoka' tarafından 27.11.2007 15:38:21 tarihinde düzenlendi.
Arkadaşlar ellerinize sağlık.
Ahmed Selahattin beyin fotoğrafı çok başarılı.16-50 nin performansını nasıl buldunuz.Kullanan arkadaşlar bu lens hakkındaki görüşlerinide yazarsa memnun olurum.
Örneğin fokus hızı,sesi,gövde kalitesi,keskinliği gibi bilgileri bize aktarmanız iyi olur.
Bu arada Selahattin hocam sizi bu kadar yakından (Ahmed in karesinden) görmek çok güzel.Tanıştığımıza tekrar memnun oldum.
Komutanın dağ yolunda çektiği fotoğrafa bakınca bu kadar insanın sırf fotoğraf çekmek ve kaynaşmak için Türkiyenin dört bir tarafından gelip toplanmasını bir kez daha taktir ettim.
Komutan sabahın ilk kareleri sis sayesinde oldukça güzel çıkmış.
Pazar yeri fotoğrafındada renklerin uyumu harika.
Sedat yoldaki köpek fotoğrafın prime kalitesinde.
shn58 ters ışıktaki balıkçı fotoğrafın çok güzel tebrikler.
weary sandalın içinden çektiğin göl manzarası nefis
Alper aramıza hoş geldin hocam.Senide aramızda görmek çok güzel.
Adaş elinde UV olan sensin değilmi.
Dönercileri nasıl hizaya soktun öyle.
ruzgar2 evet sonradan yüklediğin fotoğraf daha güzel olmuş tebrikler.
Serkan sendende istavrit ve 16-50 fotoğraflarını bekliyoruz.
Bu arada Fatih hocadan ses seda yok.Umarım bir aksilik yoktur.
Selahattin Abi malesef çok haklısın lakin bu kadar kızı yakalamışken heyecandan ayakları unutmuşum baktım diğer fotoğraflara malesef hep böyle . Tecrübesizlik işte lakin iyi ders oldu.İnsanları çalışmak çok zor hakikaten.Bir hayli tecrübe istiyor .Teşekkürler yol gösterdiğiniz için.
Bu foruma katkıda bulunmak böyle keyifli insanlarla beraber olmak çok güzel hakikaten teşekkürler AS.
Alper kızlardan soldan üçüncüsü sana fena abayı yakmış o ne bakış öle..Diğerlerinin hiç birinin gözü sende değil ama o üçüncü fena yani sanki bakışlarıyla yiyor seni
Bu arada dede kareside çok hoş...
Sinan abi utandırmışsın çocuğu çok güzel bir kare, tebrikler..
As..Abi çok teşekkür ederim beğeniniz beni memnun etti. Saygılar....
İlgili olabilecek konular
-
Hangi Fotoğraf Makinesini Almalıyım?
06 Mar. 2023, 00:49 alperencnky
2183921 Şub. 2025, 11:34
emre11 -
Yeni Bölüm: Mirat'ın Puslu Fotoğraf Atlası, S. 04-b. 05
30 Oca. 2025, 14:37 miratcenk
057830 Oca. 2025, 14:37
miratcenk -
Yeni Bölüm: Mirat'ın Puslu Fotoğraf Atlası, S. 04-b. 04
24 Oca. 2025, 12:21 miratcenk