netfotograf
netfotograf (Yönetim)
İzmir / Firma

Pentax Ve Fotoğraf Dostluğu...

Değerli üyelerimiz.

Netfotoğraf sitesi olarak ürün incelemesini yaptığımız Pentax K10D incelemesi Türkçe ve İngilizce olarak kullanıma açılmıştır.

Pentax ın Türkiye temsilcisi Bükey fotoğrafçılığa bu incelemenin gerçekleşmesi için gösterdikleri ilgi ve destek için teşekkür ederiz.

AS (Adnan) arkadaşımızın yaklaşık iki aylık çalışması sonucunda ortaya çıkan bu inceleme hakkında görüş ve düşüncelerinizi bu forumdan paylaşabilirsiniz.

İncelemeyi hazırlayan AS (Adnan) ve Dadanagast (İlker) arkadaşımıza galeri bölümüne kendi çektikleri fotoğrafları gönderen ime (İlhan),amati (Ahmet) ve Hüsnü bey' (Hüsnü Atasoy) arkadaşlarımızın yanı sıra incelememizin İngilizce çevirisini yapan cfiliz (Cem) arkadaşlarımıza ,verdikleri destek ve katkıdan dolayı sitemiz adına teşekkür ederiz.

Pentax K10D ürün inceleme sayfasına BURAYA TIKLAYARAK da ulaşabilirsiniz.

Saygılarımızla Netfotoğraf.

Tarih: 18 Temmuz 2007, 09:23 - İp: 88.***.**3.85
komutan
komutan (üye)
İstanbul / Amatör

dağ yolunda Selahattin abinin "Performansına" yetişemeyip durup soluklandığımız bir kesit sunuyorum...

Tarih: 26 Kasım 2007, 17:23 - İp: 85.***.**5.89
komutan
komutan (üye)
İstanbul / Amatör

Sabahın ilk karesi...

Tarih: 26 Kasım 2007, 17:39 - İp: 85.***.**5.89
camoka
camoka (üye)
İstanbul / Meraklı

Arkadaşlar artık aramızda genç dağcılar var. Onlar bundan böyle performansta üst sırada olurlar.Ahmed de kaçkarlara gide gele performansını bayağı geliştirdi. Bundan böyle ben orta sıralarda yer alırım artık.

Tarih: 26 Kasım 2007, 17:49 - İp: 85.***.**9.134
komutan
komutan (üye)
İstanbul / Amatör

Tarih: 26 Kasım 2007, 18:17 - İp: 85.***.**5.89
camoka
camoka (üye)
İstanbul / Meraklı

Arkadaşlar ben bu gezide bir kare bile çekmedim.Başlıca görevim, şoförlük,çanta ve tripot taşıyıcılı ve catering idi. Dolayısı ile bu fotoğraf da makinenin gerçek sahibi oğlum İlker'den.

Tarih: 26 Kasım 2007, 18:53 - İp: 85.***.**9.134
sdtyrdkn
sdtyrdkn (üye)
Bursa / Meraklı

weary hocam cumalıkızık'taki ışık çok iyiymiş. ben o kadar dolandım böyle güzel ışık yakalayamadım, tebrikler.. kontrast renkler ve netlik gayet güzel.. k10d den geri kalır yanı yok makinanın.. bence bir üst modeli beklemen çok iyi olur..

sinan abi, serkan.. fotoğraflar gayet güzel.. ilk kareden konuşmaya başlamış senin fotoğraflar sinan abi..

serkan, senin 8mm polarizeli gibi çekiyor abi, bu nasıl iş ? bu arada 8mm ile çektiklerime çok ısındım..

selahattin abi, ilker'in fotoğrafı çok güzel. tebriklerimi iletirsin.. kontrast, derinlik ve kadraj çok hoşuma gitti..

eklemek istediğim çok kare var arkadaşlar..

bu arada naci abi, abartıyorsunuz beni.. çok teşekkürler benim için beslediğiniz ümit, biçtiğiniz kalıb çok önemli. umarım doldurabilirim..

ulyses, stahl.. keşke siz de olsaydınız..
erhan abimi de görmeyi çok isterdim.

işte bir fotoğraf daha..
PENTAX SMC A 50mm f1.4

#sdtyrdkn' tarafından 26.11.2007 20:34:55 tarihinde düzenlendi.

Tarih: 26 Kasım 2007, 20:01 - İp: 85.***.**5.2
shn58
shn58 (üye)
İstanbul / Amatör

arkadaşlar ellerinize sağlık

1- ekmek derdinde,balıkçıda martılarda

2- sonbahar,yaprak,güneş

Tarih: 26 Kasım 2007, 21:09 - İp: 88.***.**3.36
yigitguc
yigitguc (üye)
Ordu / Amatör

sdtyrdkn,kuçuyu çok güzel fotograflamışsın tebrikler..

arkadaşlar,ne güzel bir gezi yapmışsınız.keşke aranızda olabilseydim.''internet üzerinden dost olunurmu hiç''polemiğine en güzel cevabı veriyorsunuz.

tabi bu birliktelikte k10d nin de payı büyük.

hepinizi güzel fotograflarınızdan ötürü kutluyorum..

orada olamadığım için o kadar da üzülmüyorum aslında.. çünkü bana oradaymışçasına yaşatıyorsunuz karelerinizle..

Tarih: 26 Kasım 2007, 21:16 - İp: 81.***.**5.228
weary
weary (üye)
İstanbul / Amatör

Tarih: 26 Kasım 2007, 21:52 - İp: 88.***.**4.129
weary
weary (üye)
İstanbul / Amatör

Bir önceki resim ve bu resimde sadece +10 değerlerinde contrast uygulandı başka hiç bir şekilde müdahale yok ancak güzel müdahalelerle daha iyi olmaları mümkün sanırım...

Tarih: 26 Kasım 2007, 21:55 - İp: 88.***.**4.129