netfotograf
netfotograf (Yönetim)
İzmir / Firma

Pentax Ve Fotoğraf Dostluğu...

Değerli üyelerimiz.

Netfotoğraf sitesi olarak ürün incelemesini yaptığımız Pentax K10D incelemesi Türkçe ve İngilizce olarak kullanıma açılmıştır.

Pentax ın Türkiye temsilcisi Bükey fotoğrafçılığa bu incelemenin gerçekleşmesi için gösterdikleri ilgi ve destek için teşekkür ederiz.

AS (Adnan) arkadaşımızın yaklaşık iki aylık çalışması sonucunda ortaya çıkan bu inceleme hakkında görüş ve düşüncelerinizi bu forumdan paylaşabilirsiniz.

İncelemeyi hazırlayan AS (Adnan) ve Dadanagast (İlker) arkadaşımıza galeri bölümüne kendi çektikleri fotoğrafları gönderen ime (İlhan),amati (Ahmet) ve Hüsnü bey' (Hüsnü Atasoy) arkadaşlarımızın yanı sıra incelememizin İngilizce çevirisini yapan cfiliz (Cem) arkadaşlarımıza ,verdikleri destek ve katkıdan dolayı sitemiz adına teşekkür ederiz.

Pentax K10D ürün inceleme sayfasına BURAYA TIKLAYARAK da ulaşabilirsiniz.

Saygılarımızla Netfotoğraf.

Tarih: 18 Temmuz 2007, 09:23 - İp: 88.***.**3.85
weary
weary (üye)
İstanbul / Amatör

Arkadaşlar ben değişik bir organizasyon araştırıyorum. Eminönünden motora atlayıp 2-3 saat süresince bütün boğaz kenarını sarayları, kızkulesini, 2 köprüyü, camileri, denizden karelemek nasıl olur acaba bana bu konuda fikir verirseniz bunu ayarlamaya çalışacam. Hatta katılıma evli olanların eşleri ile gelmesi ve herkesin erzağını getirerek orada güzel bir yemek ortamının oluşması ve müzik eşliğinde çevreyi fotoğraflamak.. Eminönü Kadıköy seferlerini yapan motor sahibi akabalarım var onlarla görüşüp en azından sadece yakıt parasına bu organizasyonu yapma imkanını konuşacam. Yani vakitleri varmı hafta sonları müsaiti gibi bilgiler alıcam tabi ne kadar yakıt yakacağıda önemli ancak bunun çok fazla tutacağını düşünmüyprum. Yani motor sadece bizim için kalkacak, yani 2-3 saat boyunca bize ait olacak.
Bu durumun fotoğraf için işe yarar bir gezi olacağını düşünüyorsanız beni bilgilendirirseniz ona göre görüşme yapacam...Herkesin bu konuda fikrini bekliyorum açıkçası....
Saygılar....

Ayrıca fotoğraflar hakkındaki beğenileriniz için çok teşekkürler arkadaşlar...

Tarih: 26 Kasım 2007, 10:38 - İp: 85.***.**3.117
weary
weary (üye)
İstanbul / Amatör

Sadece contrast +20 uygulandı. Başka müdahale yok....

http://img401.imageshack.us/img401/8866/bursadayolufr2.jpg

Tarih: 26 Kasım 2007, 10:39 - İp: 85.***.**3.117
weary
weary (üye)
İstanbul / Amatör

Neden olmadı çünkü yapamadım

Tarih: 26 Kasım 2007, 10:41 - İp: 85.***.**3.117
komutan
komutan (üye)
İstanbul / Amatör

Keyif dolu bir gezi oldu, emeği geçen tüm arkadaşlara çok teşekkür ederim...

Gündoğumun aşırı sis nedeniyle, siste gündoğumu karelerimiz oldu bolca..

Redynamix Uygulandı...

Tarih: 26 Kasım 2007, 10:45 - İp: 85.***.**5.89
komutan
komutan (üye)
İstanbul / Amatör

"WEARY" harika kareler hepsi... Dağyolundaki ışık kesinliğinden sanırım diğerlerinin tadında olmamış... Tebrikler...

Tarih: 26 Kasım 2007, 10:53 - İp: 85.***.**5.89
onixon
onixon (üye)
İstanbul / Reklam Fotoğrafçısı

konvoy ve :D kısa günün karı

konvoy :D 6 araç

deneme 16-50 0.3sn f2.8
crop

bu arada gezide emeği geçen misafirperlikleri için;fatih abimize,sedata ve diğer bursa ekibine.
Hiç üşenmeden ankaradan ve çanakkaleden gelen abilerime ve diğer tüm arkadaşlara teşekkürler.

#onixon' tarafından 26.11.2007 12:37:49 tarihinde düzenlendi.

Tarih: 26 Kasım 2007, 11:00 - İp: 88.***.**1.200
camoka
camoka (üye)
İstanbul / Meraklı

Hepimizin sağ dalim döndüğüne sevindim. Öncelikle bizleri fevkalade bir konukseverlikle ağırlayan gezi boyunca hiç yanımızdan ayrılmayan Sevgili Fatih Hakgüder kardeşimize ve değerli eşine, ayrıca Sedat ve Barış'a çok teşkkür ederim.

Yorucu olmasına karşın çok güzel bir gezi oldu. Sis yolculukta biraz sorun oldu ama fotoğraflarımıza mistik bir hava vererek çok değişik kareler çekmemizi de sağlamış oldu.İstesek böyle bir atmosfer yaratamazdık.

Stahl sen geziye katılmasan da sık sık kulağını çınlattık.Sen olsaydın bu gezi daha konforlu,daha az yorucu ve daha hesaplı olurdu diye. Bir an önce iyileşmeye bak.

Ekipman nasıl düzenlenir ve nasıl taşınır dersi (Bana göre kesinlikle bu konuda bir ders olmalı)Sevgili kardeşimiz Adnan Bey tarafından uygulamalı olarak gösterilmelidir. Yapacağımız Work Shop'a bu konuda bir ders zamanı eklenmesini öneriyorum.

Kadir keşke sen de gelsrydin. Bak Çanalkkele'den,Ankara'dan,Kocaeli'nden arkadaşlar kalkıp geldiler onlarla tanışmaktan çok da memnun olduk.

Ailemiz genişliyor. Tanışıp kaynaştıkça muhabbetimiz de artıyor.

Sekan ben fotoğrafı açamadım. Koy forum'a bir de soldan sağa, ayaktakiler, oturanlar yaz. (Bilgi için benim oğlan'ın adı İlker arkadaşınınki de Emir)

#camoka' tarafından 26.11.2007 12:45:46 tarihinde düzenlendi.

Tarih: 26 Kasım 2007, 11:58 - İp: 85.***.**9.134
onixon
onixon (üye)
İstanbul / Reklam Fotoğrafçısı

Arka 4'lü : emir,waery,shn58,wolwarine'in(arkadaşı çanakkale)
Ayaktakiler:fhakgüder,bariss,ilker,melrock,avs,camoka,wolwarine,hamsikoy,onixon
Oturanlar:synkdryn,amati,realfriend,komutan,foxfo,

Fotoğrafı çeken : K10d 12saniye gecikmeli mod :D

#onixon' tarafından 26.11.2007 12:56:41 tarihinde düzenlendi.

Tarih: 26 Kasım 2007, 12:54 - İp: 88.***.**1.200
shn58
shn58 (üye)
İstanbul / Amatör

güneşten makinaya bile bakamadıkki.asker selamı vermişiz

Tarih: 26 Kasım 2007, 13:18 - İp: 62.***.**2.185
komutan
komutan (üye)
İstanbul / Amatör

Tarih: 26 Kasım 2007, 13:35 - İp: 85.***.**5.89