netfotograf
netfotograf (Yönetim)
İzmir / Firma

Pentax Ve Fotoğraf Dostluğu...

Değerli üyelerimiz.

Netfotoğraf sitesi olarak ürün incelemesini yaptığımız Pentax K10D incelemesi Türkçe ve İngilizce olarak kullanıma açılmıştır.

Pentax ın Türkiye temsilcisi Bükey fotoğrafçılığa bu incelemenin gerçekleşmesi için gösterdikleri ilgi ve destek için teşekkür ederiz.

AS (Adnan) arkadaşımızın yaklaşık iki aylık çalışması sonucunda ortaya çıkan bu inceleme hakkında görüş ve düşüncelerinizi bu forumdan paylaşabilirsiniz.

İncelemeyi hazırlayan AS (Adnan) ve Dadanagast (İlker) arkadaşımıza galeri bölümüne kendi çektikleri fotoğrafları gönderen ime (İlhan),amati (Ahmet) ve Hüsnü bey' (Hüsnü Atasoy) arkadaşlarımızın yanı sıra incelememizin İngilizce çevirisini yapan cfiliz (Cem) arkadaşlarımıza ,verdikleri destek ve katkıdan dolayı sitemiz adına teşekkür ederiz.

Pentax K10D ürün inceleme sayfasına BURAYA TIKLAYARAK da ulaşabilirsiniz.

Saygılarımızla Netfotoğraf.

Tarih: 18 Temmuz 2007, 09:23 - İp: 88.***.**3.85
pin_nar
pin_nar (üye)
İstanbul / Amatör

Serkan şimdi istavritiyle tüm Bursa'yı tek karede kadrajlar

Tarih: 25 Kasım 2007, 11:12 - İp: 85.***.**5.8
extreme_foto
extreme_foto (üye)
İstanbul / Amatör

istavritle sadece Bursa'yı değil hepimizi de tek kadraja sığdırdı...

Gelemeyenleri çatlatacak fotoğraflar sonra...

Yaşananların en güzeli, sanal ortamdaki dostluk gerçek arkadaşlığa (=realfriend) dönüştü. Bu durumda realfriend'in adı da Brushların Efendisi olarak değişti.

Tarih: 25 Kasım 2007, 18:45 - İp: 88.***.**0.195
shn58
shn58 (üye)
İstanbul / Amatör

ne güzel yorulmuşum

çok güzel bi gündü.düşünenlere,katılanlara teşekkürler

Tarih: 25 Kasım 2007, 19:47 - İp: 88.***.**0.77
sdtyrdkn
sdtyrdkn (üye)
Bursa / Meraklı

ben de eve geldim..

daha önce tanıştığımız arkadaşlarımızla hasret gidermek, yeni arkadaşlarımızla yüzyüze görüşmek çok keyifliydi.. ben çok eğlendim..
hepinize tek tek geldiğiniz için teşekkür ederim
buranın ve sizlerin ne kadar özel olduğunu görmemek mümkün değil..

naci abicim, sana çok çok teşekkür ederim, ilgin alakan beni çok mutlu etti. duygulandım açıkcası.. buradaki dostluğumuz insanlara ve iyiliğe inancımı güçlendiriyor gerçekten.. tekrar teşekkürler abi..

Tarih: 25 Kasım 2007, 20:04 - İp: 85.***.**6.39
sdtyrdkn
sdtyrdkn (üye)
Bursa / Meraklı

o zaman ev sahiplerinden biri olarak ilk fotoğrafı yüklüyorum..

bu arada yüklediğim bu fotoğraf gölyazı'ya vardıktan sonra çektiğim İKİNCİ

düzenlemekte renk ayarını tutturmakta çok zorlandım. otomatik beyaz ayarı pembe bişi çıkarttı, CS3 de aynı rengi verdi AWB'de.. sonra ancak gözümün gördüğü kadar ayarladım. pozlama da az gelmiş, +1 yaptım raw'da sonra levels verince bi acaip oldu.. sonra neat image uyguladım.. yine de güzel olmadı bence pek..

Tarih: 25 Kasım 2007, 20:26 - İp: 85.***.**6.39
onixon
onixon (üye)
İstanbul / Reklam Fotoğrafçısı

bırak kayık fotolarını :D aile :D fotosunu yolla

ha bide full rapide :D

Tarih: 25 Kasım 2007, 20:41 - İp: 85.***.**3.197
sdtyrdkn
sdtyrdkn (üye)
Bursa / Meraklı

ya ben dokunmayayım o fotoğrafa, aynen yükledim. şimdi forumda fotoğrafının olmamasını isteyenler olabilir link atıyorum RAW çekimi.. harikaydı.. çok iş çıkmışa benziyor..

TIKLA : http://rapidshare.com/files/72237497/_IGP1903.PEF.html

#sdtyrdkn' tarafından 25.11.2007 21:18:36 tarihinde düzenlendi.

Tarih: 25 Kasım 2007, 21:05 - İp: 85.***.**6.39
weary
weary (üye)
İstanbul / Amatör

Ben henüz ulaştım ve bayağı bir yorulmuşuz...Bende tüm arkadaşlara tek tek teşekkür ediyorum. Aranızda ilk defa bulundum ve bundan çok büyük keyif aldım...İnşallah bundan sonra bu güzel günlerin devamının olması dileğiyle herkese tekrar teşekkürler....

Tarih: 25 Kasım 2007, 21:23 - İp: 88.***.**3.165
ulyses
ulyses (üye)
İçel / Amatör

Hadi bakalım rawlar işlensin, yavaş yavaş aksın fotoğraflar foruma, yorgunluğunuzu bir atın da.

Tarih: 25 Kasım 2007, 21:25 - İp: 88.***.**9.195
acemi38
acemi38 (üye)
İstanbul / Amatör

Sedat rica ederim ne yaptımki bagajda boş boş durana kadar geleceğin Ara GÜLER adayına hizmet etmiş ne güzel.

Toplu fotoğrafınızda gözlerinizdeki ışıltıyı görünce gelemediğim için birkere daha üzüldüm inşallah başka sefere.

Tarih: 25 Kasım 2007, 21:31 - İp: 85.***.**3.92