netfotograf
netfotograf (Yönetim)
İzmir / Firma

Pentax Ve Fotoğraf Dostluğu...

Değerli üyelerimiz.

Netfotoğraf sitesi olarak ürün incelemesini yaptığımız Pentax K10D incelemesi Türkçe ve İngilizce olarak kullanıma açılmıştır.

Pentax ın Türkiye temsilcisi Bükey fotoğrafçılığa bu incelemenin gerçekleşmesi için gösterdikleri ilgi ve destek için teşekkür ederiz.

AS (Adnan) arkadaşımızın yaklaşık iki aylık çalışması sonucunda ortaya çıkan bu inceleme hakkında görüş ve düşüncelerinizi bu forumdan paylaşabilirsiniz.

İncelemeyi hazırlayan AS (Adnan) ve Dadanagast (İlker) arkadaşımıza galeri bölümüne kendi çektikleri fotoğrafları gönderen ime (İlhan),amati (Ahmet) ve Hüsnü bey' (Hüsnü Atasoy) arkadaşlarımızın yanı sıra incelememizin İngilizce çevirisini yapan cfiliz (Cem) arkadaşlarımıza ,verdikleri destek ve katkıdan dolayı sitemiz adına teşekkür ederiz.

Pentax K10D ürün inceleme sayfasına BURAYA TIKLAYARAK da ulaşabilirsiniz.

Saygılarımızla Netfotoğraf.

Tarih: 18 Temmuz 2007, 09:23 - İp: 88.***.**3.85
camoka
camoka (üye)
İstanbul / Meraklı

Naci Bey bu havaları bir daha zor buluruz.Kuşları kim çekecek? Gidip dönerken Martılar. Gölyazı'da diğer kuşlar ağlarlar vallahi. Nasıl olsa günübirlik bir gezi.Bir yolunu bulursun herhalde bizi kırmazsın. Gelmezsen

Gelirsen [>:D ]

Tarih: 23 Kasım 2007, 17:45 - İp: 85.***.**4.113
wolwarine
wolwarine (üye)
Çanakkale / Amatör

çanakkaleden'de ben ve Alper geliyoruz Gölyazı sapağında bir aksilik olmazsa buluşuruz. komutan,serkan ve sedat ın cep noları var birşey olursa anında dönerim. sabırsızlıkla bekliyoruz

Tarih: 23 Kasım 2007, 17:48 - İp: 88.***.**3.2
komutan
komutan (üye)
İstanbul / Amatör

Tarih: 23 Kasım 2007, 17:56 - İp: 85.***.**5.89
komutan
komutan (üye)
İstanbul / Amatör

Sevgili Mehmet (wolvarine) sizsiz olmaz...
hemen genel katılım listesinde ki düzeltmeyi yaptım...

Tarih: 23 Kasım 2007, 18:04 - İp: 85.***.**5.89
ozguradam
ozguradam (üye)
Bingöl / Amatör

arkadaşlar güzel sohbetinizin arasına giriyorum ama 1 yıl garantili spot sigma 10-20 lens buldum 550 dolara.bütün aramalarıma rağmen pentax 12-24 bulamadım.ümidimi kestiğim için de sigma almayı düşünüyorum.bu fiyata alayım mı?yada sizin başka bir öneriniz var mı?şu an kullandığım lens sigma 17-70

Tarih: 23 Kasım 2007, 18:06 - İp: 85.***.**6.108
sdtyrdkn
sdtyrdkn (üye)
Bursa / Meraklı

arkadaşlar wolwarine aradı, gölyazı sapağında 2 kişimiz var. araçlarda istanbuldan gelicek araçlarda tam kapasite mi geliyorsunuz?

Tarih: 23 Kasım 2007, 18:10 - İp: 85.***.**5.134
foxfo
foxfo (üye)
Ankara / Meraklı

Sedat emanetin bende.
Ben sabaha karşı yola düşerim. Biraz Bilecik - İnegöl taraflarında dolanır bir aksilik olmaz ise öğlen gibi Bursa'da olurum. Gelince seni ararım.

Erhan ve Naci üstadlar da gelseler di onlarla da tanışma sohbet etme imkanımız olurdu.

#foxfo' tarafından 23.11.2007 18:13:44 tarihinde düzenlendi.

Tarih: 23 Kasım 2007, 18:11 - İp: 85.***.**8.95
camoka
camoka (üye)
İstanbul / Meraklı

Özgüradam ikinci el olarak biraz pahalı gibi geldi bana.ABD sıfır fiyatı 499 Dolar.Bence acele etme. Biraz daha araştır.

Tarih: 23 Kasım 2007, 18:30 - İp: 85.***.**4.113
komutan
komutan (üye)
İstanbul / Amatör

SHN58 teşekkür ederim, gönül birliğe ile gittiğimiz için sorun değil... hangi araçta olduğumuz...

Sedat Araçlar dolu gibi..

Wolvarine+1 ve seni dağılım yapacağız bir şekilde...
fhakguder ve foxfo da bursa da olacaklar... onlarda araç olacağı için sanırım sorun olmaz...

#Komutan' tarafından 23.11.2007 18:39:00 tarihinde düzenlendi.

Tarih: 23 Kasım 2007, 18:32 - İp: 85.***.**5.89
ozguradam
ozguradam (üye)
Bingöl / Amatör

@camoka cevap verdiğin için teşekkür ederim.yalnız ürün sıfır.spot ve bir yıl garantili.fiyat uygun değil mi?ah ah şu pentaxı bir bulabilseydim

Tarih: 23 Kasım 2007, 18:41 - İp: 85.***.**6.108