netfotograf
netfotograf (Yönetim)
İzmir / Firma

Pentax Ve Fotoğraf Dostluğu...

Değerli üyelerimiz.

Netfotoğraf sitesi olarak ürün incelemesini yaptığımız Pentax K10D incelemesi Türkçe ve İngilizce olarak kullanıma açılmıştır.

Pentax ın Türkiye temsilcisi Bükey fotoğrafçılığa bu incelemenin gerçekleşmesi için gösterdikleri ilgi ve destek için teşekkür ederiz.

AS (Adnan) arkadaşımızın yaklaşık iki aylık çalışması sonucunda ortaya çıkan bu inceleme hakkında görüş ve düşüncelerinizi bu forumdan paylaşabilirsiniz.

İncelemeyi hazırlayan AS (Adnan) ve Dadanagast (İlker) arkadaşımıza galeri bölümüne kendi çektikleri fotoğrafları gönderen ime (İlhan),amati (Ahmet) ve Hüsnü bey' (Hüsnü Atasoy) arkadaşlarımızın yanı sıra incelememizin İngilizce çevirisini yapan cfiliz (Cem) arkadaşlarımıza ,verdikleri destek ve katkıdan dolayı sitemiz adına teşekkür ederiz.

Pentax K10D ürün inceleme sayfasına BURAYA TIKLAYARAK da ulaşabilirsiniz.

Saygılarımızla Netfotoğraf.

Tarih: 18 Temmuz 2007, 09:23 - İp: 88.***.**3.85
acemi38
acemi38 (üye)
İstanbul / Amatör

Aaah Enis ah gelmek istemezmiyim, fırsatını bulsam öğlen bile olsa gelmek istiyorum ama imkansız gibi bişey.

Tarih: 23 Kasım 2007, 11:19 - İp: 81.***.**3.231
sdtyrdkn
sdtyrdkn (üye)
Bursa / Meraklı

naci abi lütfen gelin.. aramızda olmamanız çok büyük bir eksiklik olur..

gerçekten çok isterim sizin de gelmenizi.. lütfen.

Tarih: 23 Kasım 2007, 11:36 - İp: 85.***.**5.134
camoka
camoka (üye)
İstanbul / Meraklı

Sinan anladım. Görmeden karar verme diyorsun. Dell haberini Pentaxworld'de gördüm. Kendisi üretmediğine göre birilerinden alıyordur.Esas üretici'nin hangi firma olduğunu öğrenme imkanı var mıdır acaba? Bu konuya o kadar uzağım ki. Allahtan Sinan, Serkan, Ahmed,Recep,Enis kardeşlerim var sağolsunlar beni her konuda doğru yönlendiriyorlar.

Kaptan Mac kullanacak kadar profosyonel değilim hiçbir zaman olabileceğimi de hiç sanmıyorum. Tüm kapasite ile kullanamayacağın bir şey için de onca para dökmeye değmez diye düşünüyorum. Ortalama bir şey bana yeter.

Ahmedciğim siz o kadar hızlı ve derinlemesine araştırıyorsunuz ki bize sadece onaylayıp almak kalıyor. Teknolojiözürlü biri için bu büyük nimet.

Erhan Bey'den ses çıkmıyor keşke Bursa'ya o da gelse.

Arkadaşlar şaka maka bir otobüs dolusu olduk valla. Bir dahaki sefere otobüs kiralayalım. Direksiyon sallamaktan kurtuluruz.

Tarih: 23 Kasım 2007, 11:46 - İp: 88.***.**3.70
realfriend
realfriend (üye)
İstanbul / Meraklı

Selahattin abi, alacağınız monitör bence mat olsun...

Tarih: 23 Kasım 2007, 11:55 - İp: 212.***.**7.114
komutan
komutan (üye)
İstanbul / Amatör

Sevgili AVS; dünyanın çeşitli yerlerinden harika karelerini izlemek keyif veriyordu... gölyazıda aramızda olman da ayrı bir keyif ve senin kadrajından da görmek güzel olacaktır. Senide SHN58-Melrock-AVS + (belki ben) olan ekibe dahil edebiliriz sanırım...

Tarih: 23 Kasım 2007, 11:58 - İp: 85.***.**5.89
sdtyrdkn
sdtyrdkn (üye)
Bursa / Meraklı

erex (erhan üstadım) da gelmeli bence yani umarım mümkün olur da aramıza katılır..

Tarih: 23 Kasım 2007, 12:16 - İp: 85.***.**5.134
camoka
camoka (üye)
İstanbul / Meraklı

Recep EIZO mu diyorsun ? Başka mat paneller hangileri?
Senin gripal durumlardan ne haber ? Kendine iyi bak ve Pazar sabahı zıpkın gibi hazır ol.

EIZO 30'' screen. Picture by picture diplay. Two monitors in one. Flex Scarr SX3031W Nasıl?
İki monitör olunca paletleri birine resimleri diğerine at. Of of.

#camoka' tarafından 23.11.2007 12:27:48 tarihinde düzenlendi.

Tarih: 23 Kasım 2007, 12:21 - İp: 88.***.**3.70
komutan
komutan (üye)
İstanbul / Amatör

ÜSTAD engin tecrübelerini bizimle paylaşman için senide "MUHAKKAK" aramızda görmek istiyoruz...

Tarih: 23 Kasım 2007, 12:25 - İp: 85.***.**5.89
sdtyrdkn
sdtyrdkn (üye)
Bursa / Meraklı

ben üstad için TYLOL HOT getireceğim :D yeter ki gelsin..

Tarih: 23 Kasım 2007, 12:29 - İp: 85.***.**5.134
camoka
camoka (üye)
İstanbul / Meraklı

Sinan Kanbersiz düğün.. Pardon üstadsız fotoğraf gezisi olur mu? OLMAZ... Sedyeyle bile olsa götürürüz vallahi.

EIZO, Sıemens'in görüntü ve bilgisayar teknoloji birimini satın almış. Sıemens daha önce Fujitsu'yu satın almıştı. Demek ki üç dev'in teknoloji birikimi bir çatı altında birleşiyor. Yakında kuvvetli ataklar gelebilir.

#camoka' tarafından 23.11.2007 13:29:35 tarihinde düzenlendi.

Tarih: 23 Kasım 2007, 12:30 - İp: 88.***.**3.70